Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
napiš ji email jestli prachy dostali tak zase oni musejí mit důkaz že to posílali jinak jestli se to stratilo cestou k nám tak bohužel jinak pěkně se ti to sere a ten matkař kdyby byl frajer tak ti alespon zacvakal béno já bych tak učinil i když spíš by se mi to nestalo
tak mě dneska dorazili semínka....trvalo jim to 9 dnu což neni zas tolik ale hrachy sem měl stejně. semínka sou nepoškozený a dostal sem jich 10 jako bonus ....takže jesus love me
tady je každá rada drahá oni se stebou bavit vůbec nemusí záleži na jejic dobré vůli ale si bych začal tím že bych jim poslal vyjá¨dření naší pošty ale asi je to v hajzlu nejlepší domluva je email
Mají teťka kotel objednávek...Odepíšou, uvidíš.
Jinak já jsem si od sb objednal 2 balíčky..Jeden mám už doma(trvalo to 7 dní), ten druhý zatím nicc..Jsou to skoro 2 týdny.
Mne sa zda ze seedboutique je spolahliva seedbanka.
21. 9. odoslane 25€
dnes 26. 9. Prijate 3 maily:
1. Payment Received
2. In Packing Dept
3. Order Sent In Full
Myslim si ze vybavenie objednavky za 1 den je celkom OK.
//EDIT
2. 10. som nasiel balik lezat na stole v izbe (nerozbaleny). Asi mi ho bola mama vyzdvihnut.
njn tad se někdo ma a ma uz balíčky v pokoji na stole.. To by se mi taky líbilo.. Ja si pro ty semena radši jezdím do Vídně, je to podle mě lepší, že prostě víš co kupujes, a máš to hnedka v ruce...
tak zase po nějaké době mohu konstatovat že jedna společná objědnávka dopadla dobře i když první zprávy zněli hrozivě kamarádka volala že to došlo rozbalené a jeden pytel je prázdnej jenže ona hloupa neví že to strkají do té plastové ochrané hmoty a ono to skutečně jako prázdné vypadalo ale zaplat pánbuh je to doma ted jen at z toho něco vyleze