Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
at koukam jak koukam nemuzu se zbavit pocitu ze pod ledkama rostou hrozny chudery(zejmena tloustka stonku) a ze treba i 70w sodiky maj proste tlusci stonky a heci listy nemam to tu kompletne procteny ale z toho co sem pochopil by to melo hazet proste lepsi vysledky nez todle. Osobne v tom nevidim moc budoucnost ale ocenuju odvahu zkouset a hledat nove cesty takze K+ jednoznacne leti
Děkuji všem za K .
To all: Projekt pozastaven - provádění úprav světla i skříňky, akorát mi všechno trvá nepřiměřeně dlouho....
Sklizeno 2,5 g z Ice a BB dala 4 g suchýho.... - to je vostuda .... musím zbastlit tu zadrbanou matkárnu abych mohl zkusit jet na květ hned od začátku s více klonama jedné genetiky tak jak to zkouší hogi, to se mi zdá nejrozumnější.
Z technickýho: Vzpoměl jsem si na jeden nápadíček co mi vnuknul někdo ( už nevim kdo ) přes PM, to že Větve ( serie ) Modrejch ledek rozpojím a vytáhnu je přes potenciometr drátkem a zas z5, tím zjískám možnost regulace poměru světla ve skříňce.... ( dyby nepochopeno dodělám obrázek...
Radši nebudu slibovat kdy bych chtěl jet novej věk ....
Zdravím,
tak jsem konečně dodělal pár duležitých změn na skřínce...
Změnilo se uchycení LED panelů - jsou zavěšeny pojízdně, dál jsem připojil drátovej potenciometr do obvodu s modrýma ledkama - tím vzniká možnost regulace poměru světla viz fotoz.... Dále skřínce odebrán jeden větrák kvůli vysokému průtoku vzduchu a zdroj elen. logicky přemístěn o polici vejš a zásobník vody o polici níže ... Zjištěn slabý výkon čerpadla pro čtyři vývody - snad schrastím jiný čerpadýlko pro autom. zálev .....
přidán maličký větráček k usměrňovači kde topily srážecí diody tak že rozpouštěly letované spoje (dříve chlazeno výstupem vzduchu ze skříně .... sadit budu asi pro změnu semínka abych mohl pozorovat vlivy změn poměru světla tam kde se to pozná nejlépe, snad.... so watch
Tak odpůrek jsem zvolil co dům dal 0 - 1,2 Kohm stavěnej na 1 - 2 A a mě tam teče 120 mA )) Ideální podle měření a změn poměru světla by byl Rezistor 0 - 300 ohm pro odpovídající zatížení proudem.... Takže ne, netopí
Zdravim... v současný době jsou v boxíku 3 kytky ze semen - byly 4 ale jedna byla popravena pro sameckost ....
Kytky jsou tam asi 3 týdny a dnes jsem přepnul na květ. Nejní foták tak je info pouze slovní az se staví dobrá duše s fotákem tak postnu zase vysledky ....
Mozno sprosty dotaz.. ALE: nechyba ti pri tych LED-kach ultrafialova zlozka ziarenia? .. bo rastlinky ho radi a vysokotlake vybojky (ci uz sodikove alebo hlavne ortutove) ho tiez v spektre vyzaruju..
Neviem ako je to pri ledkach ale ... byt tebou ta skusim k tomu ece jednu UV trubicu...
to Hanizek:
- jop, daju.. a ze su drahe to mas recht... len ja myslim pokonbinovat LED-ky s UV vybojkou (normal trubica) .. myslim ze sa da v kazdej lepsej akvaristike zohnat za nie prilis velke peniaze...
to zmetek:
- no mne to napr. cisto pod coolWhitami a warmWhitami (matky) nerastie dobre... buchol som UV a pozrime sa
A co rikate na tyto diody? http://www.led1.de/shop/index.php?c...ower-leds-c-111
Ty modre by podle me byly ok, ale akorat nemuzu najit nic podobneho cerveneho s vhodnou vlnovou delkou.
Jo jeste kupoval uz nekdo neco na www.led1.de ? nebo znate neco lepsiho?
Luxeony podle me nejsou nejlepsi reseni. Mam jeden modrej 1W 455nm a neprijde mi ze by svitil nejak hodne. Urcite je lepsi koupit za stejnou cenu vic obyc. modrych diod (vic svetla a hlavne rovnomerne osvetleni).
Nazdar. Můžeš se rozepsat o změnách poměru světla, který si prováděl? Jinak když mě tak za měsíc kontaktuješ, tak bych ti mohl dát klon Spice na pokusy...
Při růstové fázi snížením intenzity modrého světla dosaženo lepšího růstu do výšky ( proud v ledkách snížen asi o 40 proc), Při květu při snížení intenzity modrého světla značně omezen vývoj palic - Proud neměřen, ale jedná se o podpobnou hodnotu testovanou při růstu.
Zkouším co se s kytkama fakticky děje v důsledku změn poměru světla red:blue
Jak to dělám je o stránku vpředu .....