Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vypada to gezky a ty stonky mas tenky proto protože nemaš žaden vetrak na ofuk rostlin dej tam neco aby byly trošku ve vetru a oni udelaji hezči a hrubši stonky protože se budou branit vetru aby se nezlomily tak si udelaji pořadnej stonek
Díky za pochvalu, ale dalo by se ještě hodně věcí vylepšovat. Větrák na ofuk tam mám, ale jen tak mírně ovívá kytičky, takže tam asi dám nějakej trochu větší hardcore.
No budu muset koupit nějaký ty mucholapky, protože každej den zabiju tak 10 mušek. Myslim, že by ta menší nepřežila přesazování, teď maj obě dost světla, ale když si budou vzájemně stínit, tak je vytvaruju jako bonsaje.
Ta velká tý malý určitě nestíní, protože je mám daný tak, aby na ně šlo maximum světla a diody mám rozvrstvený po skoro celý ploše stropu. Vypadá to, že jí asi vožraly kořínky ty mrchy larvy mušek.
Takže podle toho grafu by se teoreticky dalo poznat podle čichu pohlaví u 2 stejně starejch rostlin... No při mym štěstí ta menší kytka chcípne a z tý krásný větší kytky bude samec.
jj a jak sem pral tak to je lepši paralerne nebo jak se to piše protože když se ti jedna spali tak sviti zbytek a když by to bylo do serie vypadne jedna a nesviti všechny a pak hledat ktera je ta špatná
No já koupil už natřený. Už tam mám asi 10 mušek. Chudinky na to sednou a už se nezvednou. Občas trochu zaklepu s květináčem, aby nějaká muška vzlítla a donutim ji sednout na lapač... pak chudinku soucitně rozmáznu, aby se netrápila (eutanazie ;-)
Tak bych řekl, že se mi FIM moc nepovedl (alespoň u tý velký ne) co teď s tim? Mám to nechat růst, nebo normálně zaštípnout, aby mi vyrazily 2 větve od listů?
Jo abyste měli představu o velikosti kytek, tak ten květináš má průměr 12cm a ta větší kytka má na vejšku taky tak.