Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím dona quichota a jeho holky
teplo je fuckticky důležitý, cirkulace to samý-tak si myslím, že si zvítězil?
nebo ne?
sežeň si trafo s posuvným tlačítkem-aby to šlapalo potišeji-stačí mnohdy ubrat plyn a je tišeji...držím palce
Tak na ofuk jsem tam zatim dal ještě jeden PC 12V větrák 8x8cm - po stránce hlučnosti tyhle větráčky nemaj konkurenci tak to zatim tak nechám.Možná v druhym kole budou ňáký změny-no spíš určitě,tak zatim čus!!!!!!!!
nazdááár,jsem tu opět abych se s Vámi podělil se svými skvělými nápady a mojema hermíkama nebo co to je,mimochodem k jakýmu modelu byste přirovnali moje kytí?moje další udělátko je pachovej filtr zhotovenej z flexiroury o průměru 100mm,kulaté mřížky,aktivního uhlí(3 pytlíčky za 180,- kč),filtrační vaty a izolačky.Působí to suprově zároveň jako tlumič zvuku-pokles zhruba o 50%,dělá to ten samej "randál" jako ten 12V 8x8 větrák :-))),mam z toho fakt radost
***********TYPUJTE MODEL************HULTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdravíčko: Tak paráda, kytí vypadá solidně akorát se pytám jak sou kytí vysoký, přijde mi že až moc, možná bych to příště zkusil níž, a větvit to. No ale i tak dobrá práce pokračuj, GOOOOOD wooork
jak už sem tady někde psal,tak sem musel přistoupit k ohýbání a lámání z důvodu nedostatku místa potažmo-pozdní přepnutí na květ.Ty největší kytky maj asi 90 cm,a ohledně toho větvení-z každý kytky jsem udělal 8 palic,ale na to už se příště vybodnu,budu se soustředit na jednotlivý paličky,možná skusim scrog,zatim čus a díky všem za ohlasy !!!
Chci se zeptat,nevíte někdo kde sehnat nejlepší plech-materiál na zhotovení stínítka? Mám to provizorně z okapu,ale myslim že to neni moc dobrý,to světlo by se dalo využít určitě líp,díky.
myslím, že se vyplatí koupit ho v growshopu-prodávají stínítka per excellant a stojí do litru...každá sranda něco stojí a to i max. odraz světla...takže jestli nejsi úplně bez peněz -kup si cooltube a máš dvě mouchy jednou ranou-ale stojí okolo 1500 kč-a tady přestává legrace?
jo,už sem na ně koukal,ale příde mě to zbytečně drahý,nebyl by to takovej problém podomácku udělat- už se koukám po ňákym matriálu,chci udělat stínítko ve tvaru digestoře s CT uprostřed.
Taky se Vám musim pochlubit co mě potkalo-dal jsem tam nakonec i ten 12V autovětráček ,trochu dost vibroval a v nestřeženym okamžiku se sekla vrtulka a trafo bylo v čudu-docela dobrej adaptér-Hama 1000mA 3V .....-......12V.No nevadí snad ho kámoš spraví.Dneska sem koupil novej 500mA,ale je i stabilizovanej takže nekolísá napětí.
Taky už 3 dny tam mam zpátky ,ale tentokrát přes den tu reflexní UV zářivku - pokus s pryskyřicí :-)))
plech na stínítko se dá koupit v growshopu,aspon já ho tam koupil sice to je dražší ale vyplatiseto líp se šíří světlo z toho plechu.jinak dost dobry na první pokus .