Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Udělej něco s tím vyvážením barevného podání barev , tak nevím jestli je to žluté , zelené , zbytečně to kazí dojem . Pokud ti to nejde vyvážit , sodík jde opravdu těžko , tak ho při focení vypni a použí blesk nebo žárovku , s tou to jde líp. Hlavně tam dej nějaký metr nebo něco podle čeho se dá porovnat velikost. o kytkách bych vedl nějaký deník , co se týka růstu atd , abys věděl jak která odrůda roste , pro příště už budeš vědět co se s čím dá dát dohromady.
Já osobně bych uvítal kdyby jsme tady udělali nějaké měření odrůd kolik vyrostou po přepnutí na květ ,pod různou wattáží ať se může člověk dozvědět co má od které kytky čekat.
Každý by podle toho co už vypěstoval tak by to uvedl , samo pokud si vede nějakou statistiku.
Naposledy upravil metalsodik 08-12-2005 v 17:28 PM
No hele vsechny tri tydle odrudy pestuju poprve,ale vedel jsem ze CD se potahne vic, ale prekvapilo me, jak vsichni rikali prepni,protoze se ti potahnou jak svina a ony se vytahly tak o 10 - 12 cm a nic vic, maji ted neco kolem 40 cm. Metr vyresim priste, nemam to doma, takze to nemuzu zkutit hned
Ach jo, nasel jsem na kytkach nejake broucky - vypada to na msice, Tak jsem je vytahl z mrizky a cele poradne postrikal BioOilem ze vsech stran i ze spoda - proto jsem je vytahl. Snad ty potvory zdechnou!
Jinak dneska jsem si objednal final solution, myslite, ze 259,- za 250 ml je dobra cena? Sem zvedavy na vase nazory!
s tema brouckama je to hustost ja jsem je taky mel koupil jsem na ne naturalni postrik od biobizz http://grower.cz/home/potw.php?a...w&photoid=71845
no a postrikal jsem a broucci vychcipali takze kdyby ti to nezabralo zkus nekde sehnat tohle
Jo jo, diky moc puljec, podle toho, co tam pisou o tech msicich to sedi,ale nejsou u vyhonku,ale jen zespoda na listech... Snad uz dneska budou mrtve, potvory!