Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
macka uz neni..sralo to po celom klube takze ADIOS MACKOS! uz som mal aktualizovat osvetlenie s HPS ale nechce mi to svietit ...vybavenie Tlmivka LAYRTON 250W, starter "neviem co" 250W, vybojka z poulicneho osvetlenia PILA 250W (pocul som ze to robi philips a ma torovnake parametre ako Philips Son-t Pro) vsetko zadarmo z technickych sluzieb (nemam Kondenzator ale casom ho poriesim a ani poistku-malo by to ficat aj bez toho tak neviem co je zle... zapojil som to podla tohto shitu: (zaluz je mozno v tom ze moja tlmivka ma az 3 vyvody a na nakrese su len 2) fakt si nevie mrady skuste dat helpa pls.
Servis bratia! ...po dlhsom case prinasam upgrade dlho zmienovaneho HPS 250W...takze klasika odtah od vybojky zabezpecuje vetracik EURO1 ktory chladi tak ze 1cm pod sklom tienitka je 30°C cize haleluja!
dalej k pachacu: ten som staval vlastne podla tohto: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=7900
ibaze som vynechal nejake body lebo by mi to EURO1 neprefukol (mr.oceneny pěstitel pouzil EURO2 takze mu to prefuklo)
krasky (vlastne kraskyovia) su vsetko hermaci za co vdacim KRISTALONu START (fakt dik moc kristalon - pojdes do kosa) nabuduce pojdem AH + Phytamin, co stale este neprislo z www.greenspirit.sk a uz cakam 3 tyzdne .
inac vsetky su zdrave ... no invaders az na tie samcie kurwakvety ktore sa snazim pravidelne oberat takze uvidime...
vsetko je spajane a lepene hlinikovou lepiacou paskou (neviem si vynachvalit )
takze enjoy watching fotos...
pripajam najnovsie foto: ENJOY!
btw uz prisiel balik s hnojivom a nejakymi dalsimi drobnostami (prvofazove kvetinace, rockwool na zakorenovanie a nejake to potrubie, ktore mi uz netreba :crazy
pripajam najnovsie foto: ENJOY!
btw uz prisiel balik s hnojivom a nejakymi dalsimi drobnostami (prvofazove kvetinace, rockwool na zakorenovanie a nejake to potrubie, ktore mi uz netreba :crazy
- na raste som bol okolo 40 dni (hnojene Kristalonom) potom prechod na kvet (14 dni na usporkach - nehnojene - nebolo cim) potom som tam pustil HPS co im ocividne urobilo velmi dobre teraz som 27 den na kvete zacinam hnojit AH Dutch Formula a postrek Phytamin 2x tyzdenne...malo by im to pomoct .. zasek bol na tych usporkach lebo nebol starter na HPS...