Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no mozna bych to s tim vetrackem zkusil nejdriv jen bez te hadice, proste jenom vetracek a pak to zkusit s tou hadici a pak to porovnat, to bude asi nejlepsi...
hele jukni na zacatku na muj 4 prispevek 2 fotka tam je ta dira a vetracek do stropu jen neni zaresnenej silikonem a nejni tam ta trubka na odtaha od stinitka
Jetli chces delat odtah tak musis zo svetlo zalepit sklem a teprv t oho ma cenu tahat vzduch ven a tahat dovnitr ten vzduch vis? a pak to funguje bezkak ze
neni pravda pokud mate dostatecne silnej ventilator ja si poridil coooltoobu a lituju toho!mam td 500 a to staci blby stinitko s odahem a v tom je vyhoda ze nemusite nic cistit a taky to stoji min penez
2sick> uzij oslavu ja to zkusim nejprv zatesnit a sehnat tu rouru a kdyz to nepomuze tak tam jebnu naky to sklo>ve spod pritah mam tak uvidime 2scrat>> dikes za informaci
tak zas trochu aktualizace dneska jsem presadil do vetsich kvetinacu substrat jsem koupil v growshopu nakej special na konopi+20 litru kokosovyho substratu,smichal jsem to tak 1/3kokosu na 2/3 substratu a na spod tak asi 2 cm vrstvu keramzitu jsem na ten kokos zvedavej kamos mi rikal at to rozhodne zkusim ze to za to stoji
lampu mam ted 70 cm nad vrcholkama teplota od25do 27 myslim ze je to idealni a kyticky jsou dnes 26. den v rustove fazi(18/6) mam docela strach aby mi nevystrelili po prepnuti moc vysoko tak radsi zejtra prepnu na kvet a budu se modlit pac tam je par cistejch sativ(shanghigh,krystalica)
co se tyce hnojeni tak jsem jeste tento tyden nehnojil akorat jsem koupil pripravek na podporu rust korenu od bio novy je naturalni a dneska to tim po zhasnuti lampy zaleju myslim ze by to po tom presazeni mohlo trosku pomoct kvetine se rychleji aklimatizovat ma se to redit 10ml na 1 litr ale dam na poprvy 10ml na 1.5 litru aby si nejdriv zvykly.nikdy jsem to nepouzival takze jestli nekdo mate tady s tim pripravkem zkusenost kazda rada dobra