Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » muj 3.indoor 400W mandala seeds
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
sick
Grower fárač

Karma uživatele sick - 95% PěstitelskáKarma uživatele sick - 95% PěstitelskáKarma uživatele sick - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

no mozna bych to s tim vetrackem zkusil nejdriv jen bez te hadice, proste jenom vetracek a pak to zkusit s tou hadici a pak to porovnat, to bude asi nejlepsi...

Old Post 24-10-2005 v 20:30 PM
sick je offline   Profil uživatele sick   Find more posts by sick   Foto galerie člena sick   Click here to Send sick a Private Message   Add sick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 66

hele jukni na zacatku na muj 4 prispevek 2 fotka tam je ta dira a vetracek do stropu jen neni zaresnenej silikonem a nejni tam ta trubka na odtaha od stinitka

Old Post 25-10-2005 v 17:39 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 67

ten rozdil mezi deluxe a normal netusim

Old Post 25-10-2005 v 17:41 PM
sick
Grower fárač

Karma uživatele sick - 95% PěstitelskáKarma uživatele sick - 95% PěstitelskáKarma uživatele sick - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

Hm a nikdo jiny asi taky ne jak jsem tady na groweru hledal, to je skoda....

Old Post 25-10-2005 v 18:16 PM
sick je offline   Profil uživatele sick   Find more posts by sick   Foto galerie člena sick   Click here to Send sick a Private Message   Add sick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sick
Grower fárač

Příspěvek č. 69

Jetli chces delat odtah tak musis zo svetlo zalepit sklem a teprv t oho ma cenu tahat vzduch ven a tahat dovnitr ten vzduch vis? a pak to funguje bezkak ze

Old Post 25-10-2005 v 18:24 PM
SCRAT
Stálý Člen

Karma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% PěstitelskáKarma uživatele SCRAT - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

neni pravda pokud mate dostatecne silnej ventilator ja si poridil coooltoobu a lituju toho!mam td 500 a to staci blby stinitko s odahem a v tom je vyhoda ze nemusite nic cistit a taky to stoji min penez

ps:samozrejme kdyz mate ve spod pasivni pritah

1in SNOW WHITE

JamaicanPearl 2005

2in BIO by SCRAT

BIO/CHEM [AH] 400w!Scrog-cocos/kapilary!Nl5xHaze,SH,WW,BU,NE,DM,LP,

Old Post 25-10-2005 v 18:30 PM
SCRAT je offline   Profil uživatele SCRAT   Find more posts by SCRAT   Foto galerie člena SCRAT   Click here to Send SCRAT a Private Message   Add SCRAT to your buddy list     Navštiv homepage uživatele SCRAT! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sick
Grower fárač

Příspěvek č. 71

ty jo chlapi dnesk me vubec neposlouchejjte, mensi oslava a tak............

Old Post 25-10-2005 v 18:39 PM
Host
Host

Příspěvek č. 72

2sick> uzij oslavu ja to zkusim nejprv zatesnit a sehnat tu rouru a kdyz to nepomuze tak tam jebnu naky to sklo>ve spod pritah mam tak uvidime 2scrat>> dikes za informaci

Old Post 25-10-2005 v 19:43 PM
Host
Host

Příspěvek č. 73

jo a dalsi vec uz jsem vyndal 3 zarodky samcu je to v russtu zacatkem 4 tejdne normalni nebo je nekde chyba>>je li chyba kde muze bejt?

Old Post 25-10-2005 v 19:51 PM
fernetman
Stálý Člen

Karma uživatele fernetman - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

kj

..:: Neuč se, život tě naučí ::..

Old Post 25-10-2005 v 20:40 PM
fernetman je offline   Profil uživatele fernetman   Find more posts by fernetman   Foto galerie člena fernetman   Click here to Send fernetman a Private Message   Add fernetman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sick
Grower fárač

Příspěvek č. 75

Jo cestik chlapi, zakuroval jsem vcera kamosovy kytky - hezka uroda! A dobre mňaaaaaaam... :-)))

Jo ti samci jsou normal, nekomu zbydou z 10 semen treba jen 3 - 4 samice

Old Post 26-10-2005 v 18:42 PM
Host
Host

Příspěvek č. 76

2sick> haha at se z vas jen kouri kuci!!! sem nevedel ze samec kvete i v rustu dik za radu uz jsem zase chytal paniku ze je neco spatne

Old Post 26-10-2005 v 18:49 PM
Host
Host

Příspěvek č. 77

tak zas trochu aktualizace dneska jsem presadil do vetsich kvetinacu substrat jsem koupil v growshopu nakej special na konopi+20 litru kokosovyho substratu,smichal jsem to tak 1/3kokosu na 2/3 substratu a na spod tak asi 2 cm vrstvu keramzitu jsem na ten kokos zvedavej kamos mi rikal at to rozhodne zkusim ze to za to stoji

Naposledy upravil 28-10-2005 v 21:21 PM

Old Post 28-10-2005 v 21:04 PM
Host
Host

Příspěvek č. 78

lampu mam ted 70 cm nad vrcholkama teplota od25do 27 myslim ze je to idealni a kyticky jsou dnes 26. den v rustove fazi(18/6) mam docela strach aby mi nevystrelili po prepnuti moc vysoko tak radsi zejtra prepnu na kvet a budu se modlit pac tam je par cistejch sativ(shanghigh,krystalica)

Old Post 28-10-2005 v 21:10 PM
Host
Host

Příspěvek č. 79

co se tyce hnojeni tak jsem jeste tento tyden nehnojil akorat jsem koupil pripravek na podporu rust korenu od bio novy je naturalni a dneska to tim po zhasnuti lampy zaleju myslim ze by to po tom presazeni mohlo trosku pomoct kvetine se rychleji aklimatizovat ma se to redit 10ml na 1 litr ale dam na poprvy 10ml na 1.5 litru aby si nejdriv zvykly.nikdy jsem to nepouzival takze jestli nekdo mate tady s tim pripravkem zkusenost kazda rada dobra

Old Post 28-10-2005 v 21:18 PM
sick
Grower fárač

Příspěvek č. 80

Cauec, hele ja bych po presazeni aspon 2 dny nedaval zadne hnojky at se rozkoukaj samy a pak teprve zase znova od slabsich koncentraci, at je nespalis

Jo a vysku mas dobrou, to ony zas metr a pul nevyrostou, mozna.... :-)))

Old Post 29-10-2005 v 09:27 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:05 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
16-05-2012 - Prvo prvy Indoor 400w 25x kanabia seeds - 8 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás