Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Aloha joha vseci
Tak z miho planovanyho suseni 1mesic az 2 asi nic nebu protoze to vypada ze jeste tak tyden a je to.
Mno nevadi dneska beru neco ven aby sme mohli s kamosama/kama odelat degustaci.
Zitra napisu co a jak
Zdravim,
puvodne sem chtel susit min. jeden mesic, ale jelikoz uz dnes je matros suchy(ne mokry, ne suchy, proste akorat) vune a chut taky dobra, rozhodl sem se ze dneska ukoncim susení a zvazim.
Vysledek me mile potesil protoze sem to necekal.
270g
Na to ze to bylo moje prvni "uspesny" pesteni, predesli 2 kola jak uz sem psal staly za h***o(co se dalo udelat spatne to sem udelal, asi tak nejak)
Jel sem po prvni bubler a k hline bych se nevracel-jen muj nazor(vim ze nekdo neda na hlinu dopustit)bubler me pride jednodusi.
Chystam se na dalsi kolo, to bude po novym roce.Budu tam mit 8ks PoG +asi 4ks jeste nemam vybrano.
cau jak se ti ten roztok zabarvil do bila,tak to same se stalo i me pokazdy az po pridani pk 13 14 a vis cim to je? tou voudou co to zalevas,tusim ze to bude voda z kohoutku,musis vodu kupovat nebo stacet z jine lokality ted v zime se pridava spousta sracek do pitne vody...
Původní příspěvek od Krutoslav cau jak se ti ten roztok zabarvil do bila,tak to same se stalo i me pokazdy az po pridani pk 13 14 a vis cim to je? tou voudou co to zalevas,tusim ze to bude voda z kohoutku,musis vodu kupovat nebo stacet z jine lokality ted v zime se pridava spousta sracek do pitne vody...
Ale ja sem tam lil vodu ze studne, tak nevim jestli je to tim.
1,5l asi 3,90kc a ten soudek 5l 12kc to zase nejsou takove vydaje,ale jeste je tady jedna moznost uplne luxus a to ze ti to dovezou aji s tim automatem a pak ti tu vodu vozi az domu tady je odkaz
Mam Bubler, skrin 400W sodik hnojky AH 1,2,3. Protoze jsem si prohlidl tvuj serial a UZ nas nejake zkusenosti, chci te poprosit o radu ohledne roztoku.Vubec nevim jak mam davkovat, napsal jsem tuto otazku uz spouste lidem tady ale jeste mi nikdo nikdy neodpovedel.Takze treba budes prvni a býudu za to rad.Dikec a HULENI ZDAR
Tomi POSER
Tomi Poser...... musíš jet podle tabulky kterou najdeš na zadní straně lahve od AH. a jak sem tady četl ze začátku 33% koncentraci a pak snad můžeš zvedat až na 100%.
Původní příspěvek od -badboy- Tomi Poser...... musíš jet podle tabulky kterou najdeš na zadní straně lahve od AH. a jak sem tady četl ze začátku 33% koncentraci a pak snad můžeš zvedat až na 100%.
Presne tak jak pise -badboy-
Na cerstvi rizky zadny hnojiva jen Root stimulator az prorostou koreny tak bych zkusil dat tech 30% potom pri dalsi vymene rostoku zvedat.
Posledni 3tydny sem daval 150% koncentraci.
Jed podle tabulek kdybis necemu nerozumel tak napis.