Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
.. máš samozřejmě pravdu rociiku, 10-20% modely ;-)
Inability to accept the mystic experience is more than an intellectual handicap. Lack of awareness of the basic unity of organism and environment is a serious and dangerous hallucination. (Alan Watts)
Galen Aldaron: mám Masterkush který, jak uvádí několik pramenů, obsahuje 15-20% THC.................Já vím, že to je moje subjektivní pozorování, ale je to tak. Každým dnem je silnější. Je pravda, že se tvoří další nové krystaly, takže je taky možný, že byla opožděná a teď to dohání. Nevím.
Hmm, no, co dodat, snad jen, že můžeš zkusit utrhnout paličku a nechat jí sušit šetrnějším způsobem a uvidíš pak, jestli se opravdu měnila koncentrace každý den (čemuž se zdráhám věřit), nebo zda to bylo třeba právě tim sušenim .. při rychlém způsobu sušení se to snadno přežene a thc pak mizí velmi rychle... Krystaly by neměli o síle produktu příliš vypovídat.. hodně štěstí!
Inability to accept the mystic experience is more than an intellectual handicap. Lack of awareness of the basic unity of organism and environment is a serious and dangerous hallucination. (Alan Watts)
ty we euforka dupe jak prase...akorat me sere ze to neni vic highh a vic tlemici...ik dyz na skunk je to proad jeste good. priste si ale sezenu i ciste nakej outdoor
Jakákoliv komunikace o drogách se starší generací je jako slaňování odpadní rourou - ať se snažíte sebevíc, vždycky na vás spadne spousta sraček
Tak i kdyz vam to uz facha, k cemu gratuluju, tak nejaky ten muj poznatek. Letos jsem jela poprvy. Zastipky suseny pod lampou a skoro nic, pritom to cukrovalo jako divy a vonelo sqele...takze smutek.Pak radne suseni a hned to bylo lepsi. A ted se to jenom tak vali v krabici a stavy jsou lepsi a lepsi. Takze muj zaver je dat tomu cas a nesoudit kvalitu podle zastipku, ale az regulerne sklizenou kytku.
Týý jo! A švihla sebou o zem, až jí korálky zachřestěly
Už to balíš?!Co můžeš spalit dnes neodkladej na zitrek...
Zdravím zo sk ja len malý dotázeček ak mi hermafrodit opelil afgáncov z řízků zníži to obsah THC? je to pravidlo? boli asi mesiac na jari pod lampou potom išli von a do akej miery lebo zfajčit sa z toho dá
Hulimíre, jak dlouho, že se zajímáš o pěstování?
Kdyby to nic nebylo, myslíš, že by každej rval samce jen co je rozpozná?
Samozdřejmě, že to snižuje potentnost rostliny.