Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Rappa to metalsodik - když vyhraju aukci na seedbay, tak co musim udělat? Poslat pouze dolary? Eura nechtěj? Adresu, kam to poslat mi dají? Ze seedbay sem si nenechával ještě nic poslat a zrovna soutěžim v jedný aukci, tak se chci informovat.
Já jsem poslal dolary ,tak jak byla uvedena cena na ůčtu , který přijde mailem , ten jsem vytiskl a poslal s penězma na adresu na účtu . Je tam na něm číslo aukce kterou jsi vyhrál a tvá adresa pokud jsi se zaregistroval správně .
to metalsodik: Já při registraci zadal pouze svůj e-mail. Tzn., že si poslal peníze bankovním převodem? Nebo na adresu účtu - to je co? Nebo je to jako do všech seedbank, že prachy pošleš jako ceninu v obálce a čekáš? Díky
Rappa - už jsem to psal nahoře , vyhraješ tak přijde mailem , správa o aukci kde budeš uveden jako vítěz , je to takový formulář a do několika dnů ho musíš s vyplněním adresy a prachama v dolarech odeslat . Nesmíš propást tu dobu do které to musíš zaplatit!!!!!!!!
Zravím, jako každý rok sem i teď začal řeši problém, kde sehnat kvalitní semínka. Minulej rok sem pro ně jel do Vídně (growshop , Bushdoctor poblíž Mariahilfe Strasse) to mi připádá nejlepší...Vyberete si z katalogu kde jich je fááákt hafo mooc ( African seeds, Dutch Passion, Paradise Seeds, Sensi Seed Bank,.....) a nemusíte nic moc řešit. Tenhle rok se mi tam moc nechtělo tak sem jen tak mrknul na ty jejich stránky ( http://www.bushdoctor.at ) a koukám že ty semínka co tam nabízej i na dobírku. Stačí si jen vybrat, dokonce pro ty kdo nemaj moc peněz prodavají i balení po 5 semínkách za 10,5 E. Poštovné a bankovní poplatek je 7,5 E. A to se vyplatí!!! Do 14ti dnu by to mělo dojít.
Minulej rok sem koupil 2 sagly po 5ti. Všechno to vyklíčilo. Z tech 5ti vylezli vždycky 2 samice.To není zas tak nejhorší...
Zdravim ...
chci si obednat nejake semena z Alienu ..!! a potreboval bych poradit at hledam jak hledam nemohu najit kde se tu registruje .. prosim piste do PM..
Původní příspěvek od kerber-cut zdar vespolek potřebuju podrobně poradit jak mám obědnat z seedboutique poradí někdo věřím že tady bude někdo skušenej dík.
jak obědnat Ti nikdo neporadí. Zkus se tam zaregistrovat, vyplň formuláře, vyber semínka, checkoutem k objednávce a dúležitý je mít jasno ve zpúsobu zaplacení semen. Berou kreditky Visa, MasterCard a American Express, neberou Maestro. Nepříjmají PayPal, Múžeš poslat hotovost na jejich adresu poštou, či využít jinou kurýrní službu, např FedEx, nebo využít dražší posílání peněz přes Western Union. Více popsáno na https://www.seedboutique.com/faq.aspx Payment Question.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná