Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hasisek si delam na bazi filtrace > rozmixuju rostlinu ponornym mixerem ve studene vode a pak vyfiltruju castice 75 mikronu - 25 mikronu vysledek je skoro ciste thc > je to nadherna plastelina a mooc dobre chutna.
Podrobnej > mam vrsky z petlahvy, v nich jsou vlepene filtry 75 mikronu a 25 druhe vicko ... jen zmixnu kytku, naliju to do kolove petky, prefiltruju 75 vickem, vyhodim ten humus z filtru a kapalinu filtruju stejnym zpusobem pres 25 vicko > kapalina de do zachoda a obsah petky a vicka jde do bongu
Filtry se daji koupit nejlevnej v cene okolo 1000 Kc (je toho asi 1m2) to je jedina nevyhoda, staci vsak aby se domluvilo vic lidi a jsou na svete !
to saibull:jo funguje to u trávy která u kouření moc nezhulí ale je s toho celkem zanedbatelný množství samozřejmně čim lepší kuřivo tím víc pryskyřice
zdravim , takze sem pochopil ze has se dela prevazne z listu , ale hlavně se chci zeptat jak to pude když mám 2 samce a dám do toho i jejivh palice i listy ? prostě se jic potrřebuju nějak užitečně zbavit a tak mě napadlo udělat tohle. je to možný ? nebo se hash dělá výhradně jen z listů ? dík
Zkoušel sem sypat hašiš několikrát ,vždycky přes punčochu z vymrazeny sklenicky ale pokazdy to nebylo dobrý,propadlo hodně zelenýho bordelu...Potom sem obdržel 120g neskuřujících venků a začal sem přemýšlet přes co to vytřepat...nechtěl sem si schánět síta na sítotisk nebo icebagy kvůli ceně až mě po docela dlouhý době napadla skvělá myšlenka...polyamidová síťovina-ne že bych ji znal ,ale je to materiál vnitřní vrstvy dvoupláštového stanu.je to fakt hodně přiblíženy velikosti ok ,jako mají icebagy(možno foto). k postupu -huleni sem nastřihal hrubějc než do smotku,dal do pekáče+ asi 10 hladkých oblázků a přetáhl síťovinou,síťku přilepil izolepou aby byla napnutáa zaklopil druhou půlkou pekáče,celé oblepil izolepou aby drželi u sebe a dal zmrazit,po půl hodině sem položil pekáč na gauč hulením nahoru a začal ,,provádět resuscitaci,,(gauč péruje )...odkryl pekáč a koukám že je tam jen hnědo...(fotka u přízpěvku je finální produkt po prvním výtřepu- 3,1g)postup sem 4x zopakoval a pak udělal mlíko... k lisování,taky jsem improvizoval-kovová trubička ,přemejšlel sem co použít jako plochu na lisování a napadly mě mince.do trubičky mi přesne pasujou padesátníky,eště že sem si jich pár nechal...zacpal sem konec padíkem,nasypal krystalky,ucpal padíkem,z každy strany kousek dřívka a do svěráku.stlačil sem na max,trubičku ohřál zapalovačem a ještě 1x otočil svěrák,vymáčknete z trubičky krásnou jednolitou tabletku haše-kostku,nee plastik,zkuřuje klasicky hašově,kvalita je skvělá.kdyby měl někdo zájem mám celý postup nafocený..peace
Proč pít organický rozpouštědlo když mohu jíst kyselinu ?
Já vyrábím hashík suchou cestou a to za použití síta.
Zatím vyzkoušeno síto o rastru 70 micronů.
Výsledek a celý postup výroby je v mém threadu. HASHISH BY TIBETH
Smějte se krásně a božské bylině zdar !
*Dokonalost tkví v maličkostech, tvořit dokonalé není maličkost !*
.. Rozdíl mezi námi a ostatními je v tom,
že my neříkáme ani polovinu toho co známe,
zatím co oni neznají ani polovinu toho co říkají ..