Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
díky začíná se mi to trochu vyjasňovat S keramzitem je asi problém když se póóóóřádně nevypere, takže ho použiji, ale důkladně ho properu v teplé vodě ve vaně. A nebo jsem ještě myslel, že použiji RW rohože, které zaplní celou vanu. Má to nějakou nevýhodu oproti keramzitem obsypaným RW kostkám? Zdá se mi, že když ty rohože budou v celé ploše vany, tak nejlíp využiju prostor, protože tam kytky rozmístím v takových odstupech jak mě to bude vyhovovat (hustěji). Kdežto při použití kostek je rozeskládám podle rozměrů vany a mezery mezi kostkama vysypu keramzitem. Někde jsem četl, že když se proplétají kořeny jednotlivých rostlin, tak to není úplně nejlepší... tomu se ale nezabrání ani v rohožích ani v kostkách, protože z kostek kořeny vylezou a propletou se v keramzitu, ne?
A ještě jedna věc, rohože i kostky jsem našel vysoký jen 7 a 7,5 cm... není to málo?
invalid nevim jak mysliš to vysat hnojky z roztoku a že se voda odpařuje a kytky ji nepijou to je pro mě novina.
Takže pod vanu v který mam kytky mam nadrž na 100L do ktery dam 100L vody + příslušná dávka ghnojiv uprava PH a za 7-9 dní je ta nádrž prostě prazdná ale určitě ne proto že se voda vypařila.
bambulino - věřím že zvyšuje Polyversum PH ale snad jen když ho tam daváš a tosi pohlídáš jinak potom co vlastně žije na kořenech našich kytek PH nijak neovlivnuje
A hlavní činností Polyversa je kytky chránit což mu de sqele
tak mam to dole a hned znova s menšim vylepšenim u keramzitu sem zustalmam ten samej vypranej a PH už nemění ale 8rw matrací sem vyndal z igelitu pěkně vyrovnal vše napufroval apak zakryl odrazovou folií
dal 10x Master Kush a 15xAfghani rovítil 250wHPI 20/4h
semi boužel posral fotak ta foto nebude
řísky byli slušný tak dostli AH dle návodu + MineralMagic+kořenáč od Bcuzz
dostali 100l maji to 4xdenně amyslim že stim vystačej celejch 14dní
pak dostanou Atazymovou kůru a poní krmení a 400wSON-T-AGRO
průůůůser došel mi Polyvers a nemůžu ho splašit prosim občany Prahy jestli ho neviděli v nějakejch centrech dik
tak jak Wonte dlouho mlčíš jak se daří??? čau
zdar tak mam několi ponaučení z vlastních chyb jakožto hydro Ebb flow nováček.
tak kytkám fakt svědčí že nejsou v ig.matrcích a příště dám asi drcenej RW
dále je dobrý málo ale častějš zaplavovat ted to mam na začátku a na konci swětla 5min a mezitim po 3h zaplavuju 3min v naci po 4h taky 3min
a co určitě eště musim dořešit aby vše dokonale odteklo a nezůstávaloi mi na dně 1cm roztoku/pak bude asi nutný změnit frekvenci záplav/
velmi důležité a potřebné myslym je dávat jim ATAZYMové průplachy hlavně vždy před změnou poměru hnojiv ale i preventivně aspon jednou za 14dní a nadrž umýt!!
POLYVERSUM
Ph metr žádný kaPIČKY ani papírky
--noa kurva covy kucí mic joo?? mějtese
Caute, asi budu rozjizdet tenhle system, kupovat z GS to nebudu, tak by me zajimalo z ceho si napousteci stoly vyrabite vy...
Videl bych to na napousteci vanu, ve ktere bude cca dvanact 3,6 l kvetinacu s hydrotonem. Kvetinace proto, abych mohl kytky mezi sebou prohazovat. Manipulace s kytkama je jedna z hlavnich podminek Mel by to byt rozmer +/- 50x80 cm s vyskou max 20 cm.
Tady na G jsem videl u par lidi homemade plastove napousteci stoly z toho jeden, ktery mi odepsal na PM ho ma vyrobeny u znameho na miru... Vypada to na nejake svarovane plastove desky s sirkou kolem 1 cm.
Na nejakem zahranicnim pestitelskem foru jsem videl napousteci vanu ze dreva vevnitr natrenou nejakym gumovym(?) vodeodolnym naterem. Co rikate? To drevo se mi tam moc nelibi bo ma tendenci pracovat, jeste v takove vlhkosti.
Drevena vana by pro me bylo idealni reseni, protoze takovou plastovou vanu na miru asi nesezenu, ale zas z toho mam strach.
Kdyz bude nejhur a nic nesezenu, tak si pohraju s trubkama a kyblikama a misto EBB&FLOW udelam EBB&GRO. Tam bych ale asi mel problem s mistem kvuli velikosti napoustecich kyblu... Nejmensi 4 l kybl ma vrchni prumer 19,8 cm - to bych do skrine s hloubkou 60 cm tezko nacpal (pri rozlozeni kvetinacu 3x4)...
ja ho mel uz pred deseti lety....je to dobry,ale keremzitu doporucuju tak 20 cm do vejsky,aby mel koren tmu....dale je nejlepsi si nechat udelat stul na miru od lidi co lepi bazeny,jimky atd...vesmes to udejaji z odpadu a levne