Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to jsi mě špatně pochopil. Myslel jsem to tak, že ty řízečky by už pak měly poznat jen změnu režimu na 12/12, ale to samozřejmě až po dostatečné vegetaci (která bude záležet na typu pěstění).
dobre UdL dik ti zas za radu nehavam to uz na 18/6 ziadne pokusy uz nebudu a cakam dalej na tie blielucke pekne korienky nech uz vikuknu z tych RW kocociek
Tak som strasne smutny kloniky sa neujali ani jeden tak som ich buchol ku kamaratovy uz pod sodik a asi nieco z toho bude
dufam
A dnes si idem uz po zakorenene kloniky budem mat 3x WHITE RUSSIAN a 3x JACK HARER
Prikladam este foto kvetnikov su to vedierka zo salatov mam ich zadara z obchodu zo salatmi 5L
Ale mali jednu nevyhodu su z priehladneho plastu tak som ich musel do okola obalit papierom v troch vrstvach
matko UDL ti tu radi najlepsie, mal by si sa drzat jeho rad
a to co ti radi laklando urob tiez, daj na tie kvetniky foliu nech na korene nesvieti svetlo ....
wolve ale tie rady od UDL smerovali na to ked sme riesili rezy ktore sa mi nechceli zakorenit ale tie su uz minulost a vceŕa som dal do hliny zakorenene rezy ale aj tak dik kamo
Uz mam pre rastlinky aj vyzivu v podani firmy Plagron ktoru mam od chalanov z Greenspiritu za co im strasne dakujem su fajn da sa s nimi rozumne dohodnut
a k tomu mi poslali kopu materialov od firmy Plagron
a aby som nezabudol zobral som aj tu foliu tak teraz na sviatky sa budem venovat tym kvetnikom.
A v chovprodukte mi chlap poradil na znizenie PH tento pripravok ACID je na nom napisane ze sa ma dat 5ml na 25L vody