Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sam nicim rozumnym neprispeju, protoze nez prispivat hovadinama, budu radsi drzet hubu. Jinak jestli je tady neco dobryho, je to akorat ten Carlosuf navrh toho piecu (to uz ma dopredu jasny vitezstvi), jinak to stoji za hovno sorry
Je to pěkný.
to S.L.: 1. místo-černý triko s oranžovou elipsou. Lepší by bylo modrý triko.
Motta: Nechci nosit nic, co někoho uráží (děte se...) a kdo pěstuje nezlobí je tak známí, až to nemůžu. Souhlasim s decentnim vyzdvižením pěstování. A volnější triko s narážkou na hulení.
1.místo: Svoboda je možnost volby.
-------------
Znič svého dealera! Zvládneš to jako my...www.GROWER.cz
-------------
Znič svého dealera. Máš na to taky...www.GROWER.cz
-------------
takze pokusil sem se taky neco sbastlit,jako zaklad jsem pouzil návrh senority L. (díky),sorry za somrácký písmo ale malování ve win to líp neumí takže já bych byl pro takovýhle triko v týhle barvě a wallhalovo slogan "enjoint your life"
dost keců........předek
Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.
Seňorito, jen tak dál, všechno mi přijde moc krásný, ale i ostatní se moc pěkně snažej, trika budou vážně výtečný, díky za vaše nápady a že jste všichni takový jaký jste a triko s vašema návrhama budu na srdci strašně moc ráda nosit!
Smoke and create!