Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tu je vysledok.Po ususeni som palice pekne obstrihal.Kolko je toho gramov nemam ani tusenie,ale natlacil som to do 3dcl pohara na zavaranie
Zhuluje to dost vpoho,priemna chut a dlhotrvajuce sedave High
to je zajimavi, moje Ak-cko teprve pred 10 dny zacalo kvist a ty uz mas takovy banany na tom sice sem to nedaval do beliku, ale je to v zemi, je tak 3 krat takovy co se objemu tyce, na vysku (tak 2,20)...no a jetli se mi na tom vytvorej takovy paldy jako mas ty, tak to bude nadhera...
ExTip: No to vies,ani mne by to nezacalo skoro kvitnut,preto som to zacal skor zatemnovat A ze nieje taka vyskoka to preto lebo mala na rast len mesiac.
Peace
cauko,prave som sa vratil z omrku mojho AK.
Je to moja 1. AK,no je fakt nadherna.
predpestoval som ju vo foliaku a ked sa uz nemohla donho zmestit, tak som ju prestahoval na flek kde slnko zachadzalo asi o 4 hod skor a hned sa rozbehla.
Este ma male palicky,ale su kompaktne (maju menej listkou ako tvoja)
Skoro poslem fota do mojho prispevku,tak to potom ocekuj.
nech to ide..
Zdravim vas.Po dlhsiom case som znova nafotil nejake obrazky.Kvetinka uz finisuje a o tyzden sa ju chystam skosit.Prekvapila ma mnozstvom velkych kristalikov
A ta nadherna vona....
O tyzden posledne fotky zivej AK-47
A po dlhom case susenia obrazok urody.Je toho asi niemoc natlaceny 3dcl pohar. Ale zato ten stav po huleni stoji zato
Sisky cu cele oblepene mazlavou zivicou ktoru sprevadza velmi silna vona(odskusane pri ceste autobusom,ako sa niektori obzerali co mi to pachne grass z vrecka) a s chutou som viac ako spokojny.
HIGH trvajuce niekedy az 3 hodiny,je to stav pri ktorom musite stale nieco robit a nehrozi zadumanie
Neskor pridam aj detailnejsie zabery
2 Francz: jak to dopadlo je popisane v prispevku 79. Je to typicky lampovy model, takze niesom si isty ci by to dozrelo keby kvetinku nezatemnujem.V kazdom pripade, mozem len doporucit.Je to na dve vodne bonga