jaman
Stálý Člen
|
mne dosť mizli telefony ... niektory den som telefonoval s matkou a napadlo ma , že som ho zas niekde asi zabudol , matke som povedal nech nesklada a išiel som ho hladať...po par minutach som si uvedomil, že s ním telefonujem...
raz som sa v meste stretol so znamymi - zubar a jeho manželka , popijali sme v podniku , pridali sa ku nam ešte nejaky ludia .. ten zubar mal narodeniny a pozval nas domov , tancovali sme , pili , neviem ako , ale zrazu som bol v spalni s jeho manželkou ...rano som sa vedla nej zobudil ,poobliekali sme sa a išli do kuchyne , chalan mi dal na vyber , či čaj , alebo kava , požičal mi čistu košelu (moja bola od červeneho vina ) a išiel som domov
mal som 16 a prišiel ku nam otcov kolega , mal rad tokajske , tak som z pivnice priniesol zopar fliaš a vypili sme ich..potykal si so mnou ,bol som rad ako štena a aby som mu ukazal že ho mam rad tak som ho v opilosti požiadal o ruku jeho dcery...
na nejakej brigade v PRahe- bol som v noci zašity na dievčenskom intraku ,došla kontrola tak som sa nahý skril do skrine , triedna tej baby vošla a už skoro odišla , ked si všimla atypicke tenisky -devinky ....otvorila skrinu a ja som tam stal nahý so stojacim prirodzením
kamošovi sa narodili dvojičky - asi do 3 -tej sme oslavovali v bare , išiel som domov cez železnične depo , vždy tam stoja vlaky , trošku si oddychnem , v takom stave som nechcel isť domov , tak som si sadol.. otvoril som oči pozrel von oknom a vidím Hranice na Morave .., bez cigariet , bez penazi ,nevedel som kde to je ,ale vystupil som a nasadol na vlak oproti , išiel som s nim 15 minut , sprievodkyna ma vyhodila na najbližšej stanici , no čo, oproti išiel dalši vlak , nastupil som a cestval dalej asi hodinu , zdriemol som si, otvoril oči... Hranice na Morave... trvalo mi to asi den , ale domov som sa dostal
vracal som sa z Rhodosu v lietadle sme vyvadzali, vypili sme liter Danielsa , odmontovali zopar tabul- Zákaz fajčenia a fajčili sme ,.... no pruser , pilot nas musel napominať , lebo si po nas zapálilo viac ludí..
|
jaman
Naposledy upravil jaman 16-07-2005 v 16:07 PM
|