Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od DooMer v suseni ve skrini mam spatnou zkusenost, zeli uschlo dost rychle a saptne horelo...pac to byl furt nedosuseny ale jen na povrchu to bylo preschly...
Musíš jen vychytat ten správnej čas,kdy to naskládat do sklinek...
Původní příspěvek od xaralis DooMer:
tos mi moc radost teda neudelal mam pak jeste moznost susit ve sklepe, ale tam je zase vlhko, coz taky neni ok.. tak teda nevim co delat
Já třeba loni sušil výhradně ve sklepě a trvalo to zhruba kolem deseti dní než bylo vše potřebně suché a řeknu ti - ta chuť byla vynikající. Teď třeba suším záštipky zrovna ve skříni, mám je položené na kupě tabákových listů a ještě tam mám mísu s vodou(pro menší zvlhčení vzduchu) a trvá to zhruba už týden a řekl bych že o víkendu si můžu pokouřit. Přijde mi, že když se suší pomalu, tak kouřo pak moc nevoní, za to když tu skříň teď pokaždé otevřu tak se mi rozlije úsměv od ucha k uchu díky té vůni co mě osloví.
vaaanha:
A nechytla se ti nekde plisen, kdyz jsi to mel ve sklepe? Ja mam totiz ve sklepe pomerne dost vlhko, sice pekne chladno, ale je cejtit, ze tam ten vzhuch je o dost vlhci nez jinde a o nejaky cirkulaci vzduchu se taky moc mluvit neda...
Žádná plíseň. Nutno podotknout, že plíseň venku mě přinutila sklízet tak o týden až dva dřív než by bylo záhodno, ale při sušení žádný problém. Je jasné, že tam mám taky vlhko a chladno, ale čím vlhčí je prostor k sušení, tím dýl materiál schne a když srovnám extrémy v podobě sušení třeba na monitoru versus "dlouhé" sušení ve sklepě - jasně pro mě vítězí druhá možnost.
Ja to jednou susil tejden,pak jsem to narval do pixly, po pul roce otevrel a rovnou jsem to vyhodil.Uplne prolezly plisni-ani to nevypadalo jako trava.
Viem ze to sem celkom nepatri ale ked sa uz bavime o plesni tak ked ste objavili kusok plesne na kvetine a odstranili ju a bolo este to na mieste kde je pekne teplucko a sucho tak to ustupilo samo ci treba na to nejaku sracku chemicku kupit.AK ma niekdo skusenost nech napise.-
Zdarec... Možná sem to právě vymyslel . Při menším množství konopí , by se to dalo v celku v klidu pověsit do krabice od bot ,a pak tam na 12V baterku napojit 2× větráček od PC :-) ... Bude to pak mít jak vzduch , tak i tmu ... Co myslíte ? :-)
Štvou mě 3/4 dnešních huličů . páč sou všichni fixovaný jen a jen na skunky , a neváhají si říci 250 za dvě malinký paličky... Berou to jen jak zajebaný zkuřovadlo, a nedokážou to prožít pořádně duševně... A urážej starou dobrou českou ganju , která věřte nebo ne dokáže taky slušně rozbít.............
-> A proto sem rád za grower, je tu dosti lidí co mají názor podobný. Děkuji =)
Darken93 : Myslim, ze ty vetracky jsou uplne zbytecny )
Jako tma OK, ale kdyz to hodis nekam nad skrin do sera ( = ne na primy svetlo), tak to IMHO vyjde uplne nastejno ...