Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Ježíš hele gumo nevotravuj nas s drobnejma a nemotej se venku kolem myho buicka SC me bavi kdyz sem spalenej ale ze by byli TOP? to fuck neeee. ale nebudu tady rozjizdet dalsi diskuzi na tema SC a radeji pomlcim, pac tohle je diskuze o hh kempu 2005 kterej byl super! az na ty non phixion
Jo to nasere - já jsem to věděl do předu že tam Non Phixion nepřijedou...
Proto jsem tam letos nejel... a nikdy asi ani nepojedu - minulý tři roky to bylo stejně nejlepší androš - letos - totální mediální komerčňárna - sice rzpct 4 MastaACE a Last Emperor...ale ani tyhle dva mi za to letos nestály...
hele vis ze mi to az tak komercni neprislo? to bylo asi tim ze vsechny ty stanky byly roztahany do strasny plochy toho letiste, ne jako minulej rok to sem si pripadal spis jak na jarmarku ale pekne me nasrali s tim 1osoba=50kc s tim at do do pc