Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nejdál sem hulil s kámošema v Londáně. Bylo fakt hustý, nejdřív jsme dali v jednom baru pár piv a ňáký panáky a šli jsme ven ubalit jointa. Jakmile jsme ho zhulili, tak to byl opravdu mazec. Byli jsme zkouřený na tašku. Potom jsme se vydali na nějakou vyhlídku a bylo to opravdu super!!!!!
Já jsem hulil nejdál v Mexiku, ale měl jsem tam jen český hůlo
(*) " WoSA !! says: "Hey, whassup, nigga?" (*)
Choose Life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Choose fixed interest mortage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a three-piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself. ... Choose your future. ... Choose life.
Ja jsem byl ted už minuly rok dva měsíce ve španělsku v Granadě a je tam strašné horko.Tam se kouří hlavně hašiš vubec jsem tam neměl problém ho tam sehnat protože tam kouří všichni.Všichni jsou tam tak spokojení a vysmátí že mi to tady v česku uplně chybí,krásné prazdniny nechybělo mi nic.krásná země, doporučuju
no tak ja som sfajcil fakt dost kvalitny spek v egypte len par metrov od cheopsovej pyramidy...hmmm to bolo asi najdalej...inak je zaujimave,ze v cr som este nehulil ale tu u nas na slovensku uz asi na 90% uzemia nasej malej republiky...aaaa ozaj teraz asi pred dvoma dnami som to sfukol pred boardovanim na svahu...husteee...a co som to este eeeeee....grecko a raz v budapesti v madarsku,ti madari su vazne husti hehe
Ju ju, pokurovali jsme na Kanarach mistni has tak dva tydny zpatky... Dobrej, drahej a pak nas zacali stihat Marokanci, od kterejch jsme kupovali... a tak si ted pokuruju v severni Anglii, kde mam svatej klid od vsech silenejch muslimu...
Jinak pokud by slo o to, kde nejvys jsem kourila, tak to bylo ve Vysokych Tatrach nekde na vrcholku nejakyho kopce - myslim ze Slavkovsky stit.