Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » kde nejdál od ČR jste hulili?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
Adman
Nový Člen

Karma uživatele Adman - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 65

Nejdál sem hulil s kámošema v Londáně. Bylo fakt hustý, nejdřív jsme dali v jednom baru pár piv a ňáký panáky a šli jsme ven ubalit jointa. Jakmile jsme ho zhulili, tak to byl opravdu mazec. Byli jsme zkouřený na tašku. Potom jsme se vydali na nějakou vyhlídku a bylo to opravdu super!!!!!

Old Post 22-11-2005 v 12:37 PM
Adman je offline   Profil uživatele Adman   Find more posts by Adman   Foto galerie člena Adman   Click here to Send Adman a Private Message   Add Adman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blownancyblow
Stálý Člen

Karma uživatele blownancyblow - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

tak v čr som nehulil

Old Post 22-11-2005 v 21:49 PM
blownancyblow je offline   Profil uživatele blownancyblow   Find more posts by blownancyblow   Foto galerie člena blownancyblow   Click here to Send blownancyblow a Private Message   Add blownancyblow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jarexx
Stálý Člen

Karma uživatele Jarexx - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

Já sem hulil nejdál v Chorvatsku ale radši jenom večer protože ve dne na tom slunku mi nebylo moc good :-)).Ale fakt u moře úplná pohodička.

Old Post 22-11-2005 v 22:16 PM
Jarexx je offline   Profil uživatele Jarexx   Find more posts by Jarexx   Foto galerie člena Jarexx   Click here to Send Jarexx a Private Message   Add Jarexx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snark
Stálý Člen

Karma uživatele snark - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

Galle - Cejlon

Snark in the System

Old Post 23-11-2005 v 16:50 PM
snark je offline   Profil uživatele snark   Find more posts by snark   Foto galerie člena snark   Click here to Send snark a Private Message   Add snark to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chemik
Stálý Člen

Karma uživatele Chemik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

Já v Turecku. A zdýmený bloudit v pařížském metře je taky šílené.

Old Post 24-11-2005 v 10:20 AM
Chemik je offline   Profil uživatele Chemik   Find more posts by Chemik   Foto galerie člena Chemik   Click here to Send Chemik a Private Message   Add Chemik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
polosmors
Nový Člen

Karma uživatele polosmors - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

Irsko .. .kazda zeme ma neco do sebe .. . a kdyz se poradne odpalis na prochazku po hlavni ulici...k tomu walkmana se spravnou hudbou....mazec

Old Post 30-11-2005 v 11:50 AM
polosmors je offline   Profil uživatele polosmors   Find more posts by polosmors   Foto galerie člena polosmors   Click here to Send polosmors a Private Message   Add polosmors to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GODOT
Stálý Člen

Karma uživatele GODOT - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

bARDEJOV

Old Post 05-12-2005 v 17:00 PM
GODOT je offline   Profil uživatele GODOT   Find more posts by GODOT   Foto galerie člena GODOT   Click here to Send GODOT a Private Message   Add GODOT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
T.C.
Stálý Člen

Karma uživatele T.C. - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

Já jsem hulil nejdál v Mexiku, ale měl jsem tam jen český hůlo

(*) " WoSA !! says: "Hey, whassup, nigga?" (*)
Choose Life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Choose fixed interest mortage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a three-piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself. ... Choose your future. ... Choose life.

Naposledy upravil T.C. 05-12-2005 v 20:32 PM

Old Post 05-12-2005 v 20:24 PM
T.C. je offline   Profil uživatele T.C.   Find more posts by T.C.   Foto galerie člena T.C.   Click here to Send T.C. a Private Message   Add T.C. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
liborq
Stálý Člen

Karma uživatele liborq - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

no ja asi nejdál v brazilii ve fortaleze brazilsky modely byvaji hrube az tak hrube ze sem nekdy nevedel kde to sem a jak jsem se sem dostal.

Old Post 06-12-2005 v 15:07 PM
liborq je offline   Profil uživatele liborq   Find more posts by liborq   Foto galerie člena liborq   Click here to Send liborq a Private Message   Add liborq to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lenin
Nový Člen

Karma uživatele lenin - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

2 esco
v brightonu jsem si davala u more svyho narozeninovyho speka
achchh, hned bych to zopakovala

Já je procítění okamžiku v nekonečném čase...

Old Post 11-12-2005 v 15:14 PM
lenin je offline   Profil uživatele lenin   Find more posts by lenin   Foto galerie člena lenin   Click here to Send lenin a Private Message   Add lenin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
majdasag
Stálý Člen

Karma uživatele majdasag - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

No krasa takhle hulit po světě

Ja jsem byl ted už minuly rok dva měsíce ve španělsku v Granadě a je tam strašné horko.Tam se kouří hlavně hašiš vubec jsem tam neměl problém ho tam sehnat protože tam kouří všichni.Všichni jsou tam tak spokojení a vysmátí že mi to tady v česku uplně chybí,krásné prazdniny nechybělo mi nic.krásná země, doporučuju

Old Post 09-01-2006 v 18:35 PM
majdasag je offline   Profil uživatele majdasag   Find more posts by majdasag   Foto galerie člena majdasag   Click here to Send majdasag a Private Message   Add majdasag to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tezzy
Stálý Člen

Karma uživatele tezzy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

j, taky u moře, v řecku, na pláži za tmy nebo za světla, mega brko ze kterýho sem byla vytuhlá dycky ještě druhej den

omnia mea mecum porto

Old Post 09-01-2006 v 19:41 PM
tezzy je offline   Profil uživatele tezzy   Find more posts by tezzy   Foto galerie člena tezzy   Click here to Send tezzy a Private Message   Add tezzy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tezzy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
el estudiante
Nový Člen

Karma uživatele el estudiante - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

no tak ja som sfajcil fakt dost kvalitny spek v egypte len par metrov od cheopsovej pyramidy...hmmm to bolo asi najdalej...inak je zaujimave,ze v cr som este nehulil ale tu u nas na slovensku uz asi na 90% uzemia nasej malej republiky...aaaa ozaj teraz asi pred dvoma dnami som to sfukol pred boardovanim na svahu...husteee...a co som to este eeeeee....grecko a raz v budapesti v madarsku,ti madari su vazne husti hehe

Old Post 09-01-2006 v 22:24 PM
el estudiante je offline   Profil uživatele el estudiante   Find more posts by el estudiante   Foto galerie člena el estudiante   Click here to Send el estudiante a Private Message   Add el estudiante to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lampick
Stálý Člen

Karma uživatele Lampick - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

ja sem hulil asi nejdal loni na dovolene na kanarech,
jinak taky chorvatsko,italie a recko
a ted posledni 2mesice v irsku kde pracuju...

Old Post 10-01-2006 v 15:36 PM
Lampick je offline   Profil uživatele Lampick   Find more posts by Lampick   Foto galerie člena Lampick   Click here to Send Lampick a Private Message   Add Lampick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vinc Carter
Stálý Člen

Karma uživatele Vinc Carter - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

Nejdal a asi nejlip sem se zmastil na kanarskych ostrovech:mistni teplota a obsah thc v mem kurivu vytvorilo vrazednou kombinaci

Old Post 26-01-2006 v 18:18 PM
Vinc Carter je offline   Profil uživatele Vinc Carter   Find more posts by Vinc Carter   Foto galerie člena Vinc Carter   Click here to Send Vinc Carter a Private Message   Add Vinc Carter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Micasa
Stálý Člen

Karma uživatele Micasa - 0% Pěstitelská

taky-i kanary-i Příspěvek č. 80

Ju ju, pokurovali jsme na Kanarach mistni has tak dva tydny zpatky... Dobrej, drahej a pak nas zacali stihat Marokanci, od kterejch jsme kupovali... a tak si ted pokuruju v severni Anglii, kde mam svatej klid od vsech silenejch muslimu...

Jinak pokud by slo o to, kde nejvys jsem kourila, tak to bylo ve Vysokych Tatrach nekde na vrcholku nejakyho kopce - myslim ze Slavkovsky stit.

Old Post 03-02-2006 v 22:27 PM
Micasa je offline   Profil uživatele Micasa   Find more posts by Micasa   Foto galerie člena Micasa   Click here to Send Micasa a Private Message   Add Micasa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:10 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás