Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám poslední dvě několikatýdenní kytičky a nerad bych o ně přišel,
tak se Vás ptám, jestli někdo nevíte, kde je problém...
Nejdřív byli za oknem, občas sem na ně dosvicoval úsporkou a
zhruba před týdem jsem je přesadil do většího a dal je ven.
Všechny listy se začínají od spodu kroutit a ještě se na nich tvoří jakýsi flíčky
Zalívám jen čistou vodou, jsou v normálním zahradnickým substrátu,
nevím jestli nemůže být třeba problém s PH nebo co myslíte, že jim chybí???
zdravim,mam problem,foto dodam,ale podel me si ze slovniho popisu dokazete predstavit co me trapi
mam mazara a ten ma 3 cipi listy, a nema vrcholka vetvicek,na kazdym zakonceni vetvicky je misto malejch listecku 2 nebo i 3 normalni3 cipi listy
nevim kde budou rust palicky
dalsi a lepsi foto dodam pozdeji
Edit.je to maraz z rizku a neni sam,todle delaji vsichni mazari,venku i ve skrini(vsichny asi ze stejne matky) http://grower.cz/forum/image.php?at...46147&size=full
zdar groweri,
potreboval bych poradit, mam na listech takovy bily tecky,ale ze spoda nemam zadny broucky bo neco takovyho.pls poradte jak se toho muzu zbavit!dik moc
Původní příspěvek od faobh zdar groweri,
potreboval bych poradit, mam na listech takovy bily tecky,ale ze spoda nemam zadny broucky bo neco takovyho.pls poradte jak se toho muzu zbavit!dik moc
No je to sice na pohlavek, protoze kdyby ses trochu snazil tak si to najdes, ale ze jsem lidumil tak dole kde mas rychlou odpoved mas i zaskrtavaci policko pripojit foto.
Zdravím vás zkušní groweří a zároveň vás žádám o radu.
Nevíte co by mohlo být mím rostlinkám?
Omlouvám se za kvalitu fota je to foceny z mobilu.
foto č. 2 doporučuji zvětšit aby jste viděli bílé místa na listech.
Hul co ti plíce stačí!
Měj rád přírodu a ona bude mít ráda tebe.
Kytka je krásné stvoření a proto legalizuj!
Nečórujte kytky! Jaké by vám bylo kdyby si někdo odnesl vaše kytky?