Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojte potřeboval bych radu z ničeho nic ni začali žloutnout rajčata a na krajích listech spalene špičky ph použivam 5.9 a ec 2.3. Při zaleti mam ec 1.8 a když roztok vyteče zespodu květinače tak ma 3.3. A rajčata přestaly rust tyto máji na foto 5 týdnu od řízku. Děkuji za jakoukoliv radu
Prolejt pořádně čistou vodou, nejlíp pod sprchu. Až bude EC na výtoku cca 0,5 tak to zalej znova čistou vodou s enzymama a za pár dnů by to mělo bejt ok.
Čauko chci se zeptat na tuto viditelnou změnu barvy..je to big bud jede jak blázen každý den jedno patro, svítim 18/6 250w cfl a není to automat... Hlína canna terra profesionál a hnojky biobizz ale na to ještě brzo... Ale vším sem si změny barvy, není do žluta...
Zdravím, mám 2 dny po přepnutí a spodní listy mi začly žloutnout až hnědnout. Dočetl jsem se, že to bude nejspíš nedostatkem vápníku a že se dá doplnit pomocí sádry, křídy. Rád bych to vyřešil pomocí roztoku, má někdo radu jak to namíchat? díky