Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
......... pamatuju si, kdy jsem poprve hulil, ale presně si nevzpomínám, kdy to na me totiz poprve zacalo fungovat. Poprvé jsem hulil se synem jedne policejní psycholožky, kterej dotáhl od jednoho kriminálníka nějaký nadrcený listí, koupil jsem si kvůli tomu aji první dýmku. Ptal jsem se ho, co to dělá a on říkal že prostě budu v pohodě. No tak jsme zahulili, ja jsem byl v pohodě, ale ali bez te dymky - nicmene jsem racionálně shodnotil situaci, konopí jsem nezavrhl a syn policejní psycholožky příště dotáhl už lepší matroš
no moje prvni bylo divny jednoho dne sme sli ze skoly za nakou kamosovou "znamou" do prace a ona mela akorad pauzu tak sme sli neco koupit k jidlu. pred obchodem sme zapalili brko / bylo to kousek od karlaku v Jecny v Praglu/ a vesele si pokuřovali no pak sme kamosku doprovodili zpatky do prace a sli sme kazdej domu ... nevim co to bylo za modylek ale skoro nic sem necejtil .... ale zato druhy brko - to bylo 100x rosekávavější no asi mesic po tom prvnim brku sme se jednou vraceli z treningu a sli sme jak bylo zvykem na nase misto na cigo ... bylo to na takovym asi 10m vysokym moste. dali sme cigo kecali a kecali .. pak kamos vytah z fleku brko no tak sme ho vodpalili ... byl to mazec pac sme potom jeste delali drepy a vykourili asi 10 cigarek...kamos si nechal propalit pamatecni triko z jednoho zapasu no proste hukot pak sme se nak rozsedeli a pulhodiny nato se nemoh nikdo zvednout na nohy pak se to nak rozpustilo a kazdej se vydal na cestu domu ... no mel sem to domu asi 4 minuty rychly chuze ale ja sem to sel pul hodiny nemoh sem udelat vic jak tri kroky zasebou ty lidi co okolo me chodili name koukali jak na dementa
doma sem se potom asi hodinu tlemil pod perinou hehe no to byly moje prvni dve brka
Takže můj první joint. No bylo to asi před rokem a půl. Nevím to přesně. Kámoš donesl zbytky ze své úrody (listy) a já sem se nechal přemluvit, abych si dal taky. No moc mě přemlouvat nemuseli. Tak sme teda každej to svý brko vyhulili a vůbec nic se nestalo. Postupem času sem se ale dostal k trochu lepším matrošům )
No nebyl to tak uplne joint, ale sklenenka..: o ))), Nekolik dlouhych let zpatky, jednoho krasneho jarniho vecera na opustenem hotelu, kam jsme chodivali kalit. Trochu pripity jsme ja a par znamych sesli do sutereny a nekdo vytah malinkej balicek, ja jsem si rikal---> hehe tohle snad nemyslej vazne, takhle malinko, mno, nacpali sklenenku s pro me az nepochopitelne malym kotlem a zacali ji rozjizdet... Rada prisla taky na mne tak jsem podle nacerpanych zkusenosti natahl kour co nejhloubeji do plic a kupodivu to nebylo ani tak hnusne a drazdive jako cigarety, v klidu jsem poslal sklenenku dal. Vsichni uz vypadali hodne vytlemeny jen po prvnim prdiku a ja porad nic, natahl jsem podruhe jeste mohutneji a nez sklo obehlo jeste jedno kolo uz sem odmital, pekne me to louplo do hlavy... Zdalo se mi jako by se kolem me vytvoril skleneny poklop a jejich hlasy jsem slysel jakoby z dalky, vsichni se vesele bavili a tlemili a ja se zadumal sam do sebe, rikal jsme si jako "proc se netlemim jako vostatni" parkrat jsem se taky pokousel nahodit nakou tu smyslnou vetu, ale po par sovech sem to vzdal, mel sem dost problemu s vlastni rovnovahou- hrozne sem se kolibal ze strany na stranu, byla to dost prdel jeste sem mel par solidnich halucinaci a nakonec sem vytuh nekde v rohu mistnosti... pak sem slapal domu v polo spanku... pozdeji sem se dozvedel, ze to co sme hulili byla Bila vdova, bylo to napoprve a byl to dost narez...:-)))
Jooo, pamatuju si jak sme první jointy balívali z listů do malých papírků..... to uz je cas zpátky. Ale na prvního porádnýho JOINTA este asi dlouho nezapomenu. Pomahali sme jednomu chlapkovi s balenim velkyho stanu po nejake akci a von nam za to dal zahulit. Byli sme s kamosem uneseni jak to balí a jak dlouho to strihal Byla to Blueberry (prvni poradny huleni co sme meli) a bylo to fakt dobrý
Prvniho SPK si presne nepomatuju ale domnivam se ze to byl tenhle a vim ze predtim sem to nechapal Tak Jako Ted. Bylo mi asi 16 a sedeli sme jednou takhle v KUMBALE- kamos s jeho holkou a JA oni lezeli a ja sem pred tim neeeeeee
Tak to neni tenhle tenhle to asi je
Ja s kamosem jo jasne tamto je druhej.
Takze ja a kamos dali sme SPK v kumbale a hrozne sme se smali pak sme sli ven byl vecer a my sme se smaly-huby od ucha k uchu az nas tvare bolely cesta byla dlouha a bylo to moc fajn Nic moc vic si nepomatuju
No hlavne ze vim Jaky to bylo.
Ted to vidim jinak nez v nakejch 16 letech-to je jasny.
Ja jsme si ubalil prvniho jointa asi tak po 10 sklech a dvou specich ktere ubail jeden muj¨zdatny kamarad. Byl celkem hruby a dlouhy. o tom to jointu jsem byl na nejake jine planete a nevedel jsem co se mnou deje. Nekde jsem tam byl, ale do ted nevim kde. Jinak to slo celkem vklidu.
ughz,svoje prvni brko si nepamatuju a docela me to sere ,kdyz nad tim tak premejslim tak ani nevim kdy sem zacal hulit..hehe ale ted sem docela na már,dali sme s rostenkou brko z mejch holek budha vs nebula uááá:)
to idea:::
budha...hmm..nemohol by si napisat nieco blizsie..aka je? budhu som hulila davno, ked som zacinala a uz sa moc nepamatam...len viem ze to bolo dobre....chcela by som ju vyskusat teraz..ake by to bolo)hehe.....vdaka
môj prvi joint bol na intaku.neviem prečo ale bolo to asi pred dvoma rokmi.som velmi rad že som s tim začal.od vtedy si ho davam pravidelne a nemienim s tym prestať.
muj prvni joint - tak 5 let dozadu..na stredni sme meli profaka ktery skousel jenom jednoho zaka kazdou hodinu..dejepis..takze na to vsichni srali - preci se nekdo nauci a prihlasi si se..ja samozrejme taky..jenomze se nikdo nehlasil..tak mi spoluzacka (ted pritelkyne) nabidla "jestli se prihlasis pujdem na jointa" a ja vul se nastesti prihlasil...dostal sem 2- co se v historii jehoi dobrovolnyho skouseni nestalo..byl to trapas jaxvine protoze sem ani nezatal..polohlasem mi radila pulka tridy a on to toleroval...no a pak sem si zahulil model zvanej SAMOVRAZDA ... a sel domu kde si vychutnal Prodigy..a odvtedy hulim
úplně prvního to fakt nevim.....ale vim kdy jsem byl poprvý fest zmrkanej bylo to na jedný techno pářce kam kámoš přivez afgánskej skunk a to byl mazeček.........to byla sranda
První brčko sem si dal asi ve 13 s u kámoše domakdyž neměl rodiče doma.Dali sme i fajfku ,ale nic sem z toho neměl (nešlukoval a bylo nás asi 7-8).První co sem si šlukoval byl s kámošem v lese.Po prvním prdu sem šel málem do vrtule ,ale byl to masakr.Pak sme viděli na zemi místo jehličí , vojenský maskovací plachty a takový píčoviny.Nakonec sme skončili u nás doma vykidlí u kompu hehe
4C3: na poprvy je to za b) tzn. tim ze nemas dostatek thc v krvi. No ono je rozdil mezi prvnim hulenim a prvnim brkem.. Prvniho speka sem mel v Praze u Vltavy, nez sem sel do Karlovejch lazni, ale byl to nakej sit, takze me to nezmastilo, nebo sem nemel dost thc v krvi Bylo to asi nekdy v 98.