Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Slovakia vs CZech
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6
Autor
Téma 
lampiao
cangaceiro

Karma uživatele lampiao - 91% PěstitelskáKarma uživatele lampiao - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

2wolverin

:-))))
ja kaslu na to, jestli sou to "vychodnari" nebo "zapadaci" ci ako to volate. kaslu na to, jestli ses slovak, cech, madar, ukrajinec nebo tatar, jestli bilej, cernej, ruzovej, zlutej. na to kaslu
ale pokud nekam x krat prijedu a vzdy je z toho problem a jenom kvuli me materstine, tak mam v sobe neco zakoreneneho a prijde ten blok:-)) ale lidi jsou vsude ruzni, to je fakt, jen na slovensku jsem prilis casto narazel na ty spatne:-))) asi me budes muset pozvat na tu sklizen, abych si upravil nazor

lampiao

in the name of god not one more dead!!

Lampiao`s NFT, 600W

Old Post 13-04-2005 v 14:31 PM
lampiao je offline   Profil uživatele lampiao   Find more posts by lampiao   Foto galerie člena lampiao   Click here to Send lampiao a Private Message   Add lampiao to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

jasne - ak dopestujem to co planujem - vsetko je to zatial v rukach
prirody a mojich (dufam ze to neskonci v rukach nejakych corkarov )
tak ti napisem tam odkial som ja mame tiez hory a ceny o 2/3 lepsie ako v tatrach. tam vytinaju take ceny ze to uz neni vysokohorska prirazka, tam uz maju ceny ako v himalajach...

Old Post 13-04-2005 v 14:45 PM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lampiao
cangaceiro

Karma uživatele lampiao - 91% PěstitelskáKarma uživatele lampiao - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

2wolverin

hele, na tvrdo te beru za slovo .........
lampiao

in the name of god not one more dead!!

Lampiao`s NFT, 600W

Old Post 13-04-2005 v 16:02 PM
lampiao je offline   Profil uživatele lampiao   Find more posts by lampiao   Foto galerie člena lampiao   Click here to Send lampiao a Private Message   Add lampiao to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mimoza
Stálý Člen

Karma uživatele mimoza - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

2lampiao- ok ja len ze je mi to luto

Old Post 18-04-2005 v 11:36 AM
mimoza je offline   Profil uživatele mimoza   Find more posts by mimoza   Foto galerie člena mimoza   Click here to Send mimoza a Private Message   Add mimoza to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Landrover
Stálý Člen

Karma uživatele Landrover - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

Lampiao ja newiem tatry poznam taktiez tam chodi vela Rusov.Poliakov,Ukraincov a pod no nestretol by som sa s nejakymi negativnymi ohlasmi proste podla mna su Tatry najkultivovanejsia cast Slovenska to by si mal zavitat Do KOSIC na Lunik 9 to by si vydel ale ako pisal Wolverin agresori sa najdu vsade.

Verim ze uzivanie cannabisu vedie k odpusteniu hriechov...c.e.

Old Post 21-04-2005 v 09:06 AM
Landrover je offline   Profil uživatele Landrover   Find more posts by Landrover   Foto galerie člena Landrover   Click here to Send Landrover a Private Message   Add Landrover to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Landrover! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

Me slovaci nevadi mam je rad.Jsem ze zapadu cech tak je prirovnavam k moravakum nebo ostravakum,ne jako chovani ale ze jsou pro me neco jako oni tudiz soucast nas jako naroda.Skoda zer jsem moc slovaku nepoznal....Ale Dude ma recht,slovenstina fakt zni hezky z ust krasne divky.Vlastne jakakoliv rec z ust krasne divky je nadherna,nééééé???

Jo a bratri kdyby jsem na vas blbe cumel tak to nerozumim,ne ze byste mi vadili....

Old Post 21-04-2005 v 10:10 AM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wOOkie
Stálý Člen

Karma uživatele wOOkie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

Jo jo, slovenský holky ....

"máš to pálo?"
"jaký pálo?"
"jak sem ti včera dával to kilo..."
"jaký kilo?"
"no víš, jak sme stáli na mostě?"
"eh?"

Old Post 22-04-2005 v 06:39 AM
wOOkie je offline   Profil uživatele wOOkie   Find more posts by wOOkie   Foto galerie člena wOOkie   Click here to Send wOOkie a Private Message   Add wOOkie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Landrover
Stálý Člen

Příspěvek č. 72

Aj krasou dievcat sa mame podobne ćo take Nemecke holky fuuuu

Old Post 22-04-2005 v 06:46 AM
Landrover je offline   Profil uživatele Landrover   Find more posts by Landrover   Foto galerie člena Landrover   Click here to Send Landrover a Private Message   Add Landrover to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Landrover! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

Vždycky, když jsem byl na Slovensku a to jak za komoušů , tak i teď, prostě vždycky byly problémy qůli tomu, že jsem čech. V hospodě Tě neobsloužej bez xichtů, v krámě wotrávený prodavačky nadávají na čehúny.....a to jídlo, připadá mi, že slovenští hotelieři a hospodský snad neumějí vařit!!! Není to slovenskou kuchyní, tu mám rád, škoda jen, že jí tak málo propagují a málokde na ní člověk narazí. A když jo, tak je to horší než wod Vitany z pytliku.Prostě wokrádaj. Vždycky si říkám, že mi to přece nestojí za to, že už tam nikdy nepojedu, protože nikde ve světě, kde jsem byl , se mnou tak nevyjebávali. No jo , ale ty Tatry...Fatry, Rudohoří, no prostě celý Slovensko je nádhernej kraj.To nejde tam občas nezajet...
pro lidi s tendencí se nasrat qůli tomu, co píšu:
1. moje zkušenosti jsou víc než 17-ti letý - je to furt stejný
2. mám několik dobrých slovenských kamarádů - slovák si vzal mojí sestřenici - to co píšu mi i potvrdili. Dokonce mám i slovenský podřízený - jsou to sqělý a pracovití lidi a samy uznávají, že se službama a nacionalismem je to na Slovensku v prdeli.
fuj, to se mi zase ulevilo, až tam zase pojedu, tak alespoň budu vědět, proč na mě tak blbě čuměj a bude to konečně zaslouženě, protože, co jsem napsal asi moc hezký není . Ale je to pravdivý.
A holky jsou tam moc pěkný, stejný jako v čechách, ale ta slovenčina má také erotické kúzlo.........

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 22-04-2005 v 13:58 PM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

bohuzial je to dost pravda. ale to aj zalezi kam ides, vo vacsich mestach uz beru cuzdincov ako zdrov prijmov, zatial co v malych dedinakch ako otravu. to je aj problem slovenskych podnikatelov, kazdi chce co najrychlejsie zarobit. cudujes sa predavacke ked maka za minimalnu mzdu a majitel sa vyvaza na troch BMWckach? tiez by som to mal na haku

Old Post 22-04-2005 v 14:02 PM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

no to máš pravdu, u nás to bylo hodně podobný, ale za poskledních 7 let se úroveň zlepšila, je to konkurencí a tím, že lidi pochopili, že když budou lepší, než ti druzí, tak budou mít i víc peněz, bude tam jezdit víc turistů, nebo prostě do tý hospody bude chodit víc lidí. Musím ale říct, že v čechách na horách je to dost podobný, taky se najde ještě spousta "zlatokopů" . Jo na co bych nerad zapoměl točená slovenská KOFOLA je nejlepší kolová limonáda na světě, nechápu, proč jí máme v čechách tak hnusnou, když je to stejnej výrobce... asi blbá voda..

psilos
a zrak mám výtečný....

Old Post 22-04-2005 v 14:10 PM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Příspěvek č. 76

Rozhodně jsem nechtěl nikoho urazit a probouzet nacionalistický vášně, jen jsem se vykecal(vypsal). Je to jako, když se dobře vyse..š - uleví se Ti.

psilos
a zrak mám výtečný....

Old Post 22-04-2005 v 14:14 PM
wolverin
Stálý Člen

Karma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% PěstitelskáKarma uživatele wolverin - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

psilos - s tou kofolou mas pravdu - kofola is da best drink
preco ju mate v cechach inu, neviem ak je dovazana od nas.
mozno tam kde ju kupujes ju dacim riedia ...
a s tym nacionalizmom v sr - podla mna je to rovnake ako u nas tak aj u vas, takze neni co riesit. tiez ked dojdeme do CR čumia na nas ludia, a myslia si ze dalsi "blbi slovaci" dosli cechov okradat o robotu... asi take su moje niektore skusenosti.(žial) a klasicke sr jedla najdes u nas najcastejsie v tzv. "ludovych jedalnach"
takze treba znova dojst na navstevu, a vopred sa opytat na to kam sa oplati ist. urcite je tu dost ludi z kazdeho kuta sr ktori ti poradia.
podla mna by sme tu mali nadviazat nejake SK-CZ vztahy a nie sa tu furt bavit o tom kde je lepsie a kde horsie, kto kde koho okrada a kto na koho blbo cumi... cize SK+CZ a nie SKvs CZ , co vy nato?

Old Post 22-04-2005 v 15:10 PM
wolverin je offline   Profil uživatele wolverin   Find more posts by wolverin   Foto galerie člena wolverin   Click here to Send wolverin a Private Message   Add wolverin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele wolverin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pildo
Stálý Člen

Karma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% PěstitelskáKarma uživatele pildo - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

original kofola sa vyraba v malom mestrecku Rajec takze sa nedovaza. inak aj u nas su niektore kofoly dost na <|>. sak cez leto mozme spravit niaku cezhranicnu spolupracu

Old Post 24-04-2005 v 11:36 AM
pildo je offline   Profil uživatele pildo   Find more posts by pildo   Foto galerie člena pildo   Click here to Send pildo a Private Message   Add pildo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Landrover
Stálý Člen

Příspěvek č. 79

Presne ako napisal Wolverin tento thread som zalozil preto aby sme proste nadviazali priamy kontakt proste zjednotili sa a nie naopak fakt mi je dost luto ked tu citam ako jeden druhemu vyhadzuje na oci to kvoli vam a pod...Nech sa tento thread pobera inym smerom.Inak KOFOLA the Best!

Old Post 25-04-2005 v 06:55 AM
morrissey
Stálý Člen

Karma uživatele morrissey - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

Landrowere, nemůžeš přece určovat kterým směrem se má nějakej "thread" ubírat. Ty přízpevky tady byly jen přirozenou reakcí lidí a jejich skromné názory na věc. No a když teda chceš jinej směr tak tady rovnou napiš ať sem píšou jen "takový a makový" lidi a rovnou jim i sděl co mají psat a jak, aby se ti to líbilo. Tak jen pro tvou spokojenost: Slováci, úplně všichni slováci sou fakt dobří, považuji se za vašeho bratra, slovenština je supr řeč, miluji ji a nejhezčí holky sou na Slovensku.
měj se.

Old Post 10-05-2005 v 12:01 PM
morrissey je offline   Profil uživatele morrissey   Find more posts by morrissey   Foto galerie člena morrissey   Click here to Send morrissey a Private Message   Add morrissey to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:28 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás