Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Final Solution od AH
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6
Autor
Téma 
karneval
Stálý Člen

Karma uživatele karneval - 71% PěstitelskáKarma uživatele karneval - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 65

jinak to cetl kamik v nejake obrovske knize od herera a toho druhe americkeho genetika,kde jsou vsechny vzory a druhy zeli a ke kazdemu tam oba pisou nejake komentare.Mel ji kdysi pujcenou a dela to uz dlouho tak bych mu veril.

Old Post 02-10-2006 v 08:54 AM
karneval je offline   Profil uživatele karneval   Find more posts by karneval   Foto galerie člena karneval   Click here to Send karneval a Private Message   Add karneval to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Index
Stálý Člen

Karma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

existuje neco, jako levna nahrazka final solutionu?myslim jako treba mame obm a wuxal, na postrik vermesfluid......dik za odpoved jestli nekdo vi, nechtel sem zakladat novej thread

Old Post 03-10-2006 v 18:46 PM
Index je offline   Profil uživatele Index   Find more posts by Index   Foto galerie člena Index   Click here to Send Index a Private Message   Add Index to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
karneval
Stálý Člen

Karma uživatele karneval - 71% PěstitelskáKarma uživatele karneval - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

ripen stoji 190

Old Post 04-10-2006 v 17:49 PM
karneval je offline   Profil uživatele karneval   Find more posts by karneval   Foto galerie člena karneval   Click here to Send karneval a Private Message   Add karneval to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wolker
Stálý Člen

Karma uživatele Wolker - 84% PěstitelskáKarma uživatele Wolker - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

mno,...ale je tam větší dávkování....
Bude potřeba si to propočítat, co vyjde levněji!
W.

Old Post 04-10-2006 v 18:24 PM
Wolker je offline   Profil uživatele Wolker   Find more posts by Wolker   Foto galerie člena Wolker   Click here to Send Wolker a Private Message   Add Wolker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
peccca
Nový Člen

Karma uživatele peccca - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

vcera jsem kupoval final solution v growshopu a prodavac mi radil ze to mam posledni tyden prolit tak 2-3x finalem a pak hned seknout,kdyz jsem se ptal jestli to pak nemam jeste prolit vodou,tak rikal ze ne,ze uz se to nedela,jenomze tady vsichni radite,ze potom jeste prolit vodou tak jsem z toho jelen,zkousel to nekdo jenom zalit finalem a potom uz neflusovat vodou ?

Old Post 04-10-2006 v 21:29 PM
peccca je offline   Profil uživatele peccca   Find more posts by peccca   Foto galerie člena peccca   Click here to Send peccca a Private Message   Add peccca to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mokie
Stálý Člen

Karma uživatele mokie - 94% PěstitelskáKarma uživatele mokie - 94% PěstitelskáKarma uživatele mokie - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 70

citace:
Původní příspěvek od peccca
vcera jsem kupoval final solution v growshopu a prodavac mi radil ze to mam posledni tyden prolit tak 2-3x finalem a pak hned seknout,kdyz jsem se ptal jestli to pak nemam jeste prolit vodou,tak rikal ze ne,ze uz se to nedela,jenomze tady vsichni radite,ze potom jeste prolit vodou tak jsem z toho jelen,zkousel to nekdo jenom zalit finalem a potom uz neflusovat vodou ?

byl jsem v growshopu asi 2krat a vzdycky jsem si vyslechl pekny blbosti, ale udělej to kámo jak říkají všichni. Final je konečný enzym, kterej kytkám dává povel sežeř poslední porce živin a pročisti se.
ale klidně to zkus, rozhodně v hydru stačí poslední týden a pak cca 2dny voda. u hlíny se to vsechno prodluzuje na poslední 2týdny. Letos do hlíny dávám 2krát Final 3-4ml/l a pak 5dní voda a 3dny sucho, the end....

2006 - druhej pokus
aneb CO UŽ JE ROZJETÝ, NEZASTAVÍŠ !!!
2005 - můj první growing
aneb SERU NA ZÁKON, KTEREJ ŘÍKÁ, ŽE KDYŽ MÁM SEMÍNKO, TAK HO NEMŮŽU ZASADIT
--------------------------------------------------------------
Pěstování marihuany pro vlastní potřebu
totiž dodává vlastní konzumaci do zcela jiného rozměru.
Při kouření neprožíváme účinky "nějaké drogy", "koupeného svinstva",
ale fruktifikujeme výsledky obrovské, dlouhodobé snahy a mnohaměsíčního úsilí.
Mezi konzumenty je totiž rozšířená pověra (které sám věřím),
že každá osobnost promítá do pěstované trávy své osobní charakteristiky a specifika.

J.X.Doležal - MARIHUANA

Old Post 06-10-2006 v 10:11 AM
mokie je offline   Profil uživatele mokie   Find more posts by mokie   Foto galerie člena mokie   Click here to Send mokie a Private Message   Add mokie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
metalsodik
Macro Photography

Karma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% PěstitelskáKarma uživatele metalsodik - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

Prolívat se to opravdu nemusí!!!! není to hnojivo ale já to stejně jednou proleju a necham vyschnot, nic tím nepokazíš, akorát prodloužíš seknutí asi o 5 dnů.

Oceanic colour - pokusy

Metalsodíkova sterilizace substrátu

Odrůda NLX

Nejlepší makra od METALSODIK

Stínidlo Adjust-A-Wings medium 400-600W

Old Post 06-10-2006 v 12:55 PM
metalsodik je offline   Profil uživatele metalsodik   Find more posts by metalsodik   Foto galerie člena metalsodik   Click here to Send metalsodik a Private Message   Add metalsodik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele metalsodik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xjackx
Stálý Člen

Karma uživatele xjackx - 90% PěstitelskáKarma uživatele xjackx - 90% PěstitelskáKarma uživatele xjackx - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

co si myslite kdyz sem daval FS 5dni pak par dni cistou vodu a kytky nejsou porad pripraveny ke sklizni tak jsem tam vcera dal zase opet AH bloom+micro myslite ze to bude v pohode nevim vubec kdy to sklidit myslel sem uz ted ale ono to porad nejak divne roste a zacali se tomu delat nove vetve s palickama ale ty jsou ted ridke a potrebuju nejspis jeste vice casu ale na tech kytkach uz opadali skoro vsechny listy

ja vim mam v tom mrdnik ale dalsi sklizen si budu vsechno psat ted vubec nevim ani jak uz ty kytky mam dlouho, snad sem tim nic nezkazil a navic se mi po tom 5ti denim zalevani FS nezdaji zadny zmeny tak snad to poroste dal?

Old Post 10-11-2006 v 10:43 AM
xjackx je offline   Profil uživatele xjackx   Find more posts by xjackx   Foto galerie člena xjackx   Click here to Send xjackx a Private Message   Add xjackx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Woo
Stálý Člen

Karma uživatele Woo - 15% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

2 xjackx

cau, ses teda peknej haluzak, pekne jim solis na zaver, neco podobnyho jsem jeste nevidel-neslysel... chtelo by to foto, jestli muzes tak postni... a info jakou maz vataz, nektery modely pod slabou lampou pomaleji dozravaji...
pro poradek ti staci si zapsat jediny datum, a to kdy jsi to precvak na kvet a mas klid...

Old Post 10-11-2006 v 11:20 AM
Woo je offline   Profil uživatele Woo   Find more posts by Woo   Foto galerie člena Woo   Click here to Send Woo a Private Message   Add Woo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xjackx
Stálý Člen

Karma uživatele xjackx - 90% PěstitelskáKarma uživatele xjackx - 90% PěstitelskáKarma uživatele xjackx - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

Woo: no mam 4 kilo nurturelite s-hps, jo a mam tam New power purple vim ze je to na venek ale nedelaji to vsechny nejaky paldy sou v pohode a nektere proste navic vitahli tak doufam ze to jeste doroste a nabyde navic tam mam jeste Master kush a ten to dela taky tak nevim opravdu cim to je a datum bohuzel nevim mel sem tu zmatek navic mi to nejdriv rostlo v malej skrini pod 70W HPS a presoufal sem to do novy. Snad to nejak vyjde. Bohuzel fotak nemam.
Jinak uz si pestuju matky tak priste rizky Four Way.

Old Post 10-11-2006 v 12:31 PM
xjackx je offline   Profil uživatele xjackx   Find more posts by xjackx   Foto galerie člena xjackx   Click here to Send xjackx a Private Message   Add xjackx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xjackx
Stálý Člen

Příspěvek č. 75

tak podle me zadna zmena pri FS nenastala a ty kytky rostou v pohode dal :-)

Old Post 13-11-2006 v 06:17 AM
Kolomoicev
Nový Člen

Karma uživatele Kolomoicev - 89% PěstitelskáKarma uživatele Kolomoicev - 89% Pěstitelská

Obecné final solution Příspěvek č. 76

Zdravím komunitu. Mám jednu otázku. Nemáte náhodou někdo zkušenost s produktem final solution od advanced hydroponics of holland?

ruska masina

Old Post 04-08-2008 v 15:19 PM
Kolomoicev je offline   Profil uživatele Kolomoicev   Find more posts by Kolomoicev   Foto galerie člena Kolomoicev   Click here to Send Kolomoicev a Private Message   Add Kolomoicev to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.MEN
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.MEN - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 77

No mám je to na flushing. Zalíval jsem to asi 10dní před koncem a řekl bych že pálky trochu nakynuli a mají dobrou nasládlou chuť. Žádné pachuť hnojek nebo tak jsem necítil.

Jinak si něco můžeš o tom přečíst zde. A něco podobného je i Ripen od General Hydroponics

Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé. >4 2 0<

InDoor > #8MAXHYDRO, #7HYDRO, #6, #5, #4, #3, #2, #1

Konopný Medovník . : . Cannabis > Tabák do vodních dýmek

Naposledy upravil Mr.MEN 04-08-2008 v 16:36 PM

Old Post 04-08-2008 v 16:11 PM
Mr.MEN je offline   Profil uživatele Mr.MEN   Find more posts by Mr.MEN   Foto galerie člena Mr.MEN   Click here to Send Mr.MEN a Private Message   Add Mr.MEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 78

Zdar
já používal FS a mohu doporučit,na chuti to jde znát.odzkoušeno nejednou....

Jinak Ripen taky no vyjde levnějc,nezkoušel jsem

@R

Old Post 04-08-2008 v 16:19 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Konůpek
Stálý Člen

Karma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% PěstitelskáKarma uživatele Konůpek - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 79

Odzkoušen,osvědčen...jen doporučuju

Konůpkovo 70W
250W PUNK z toho co zbylo
16xWARLOCK 400W/600W
400/600W PUNK - 4xSour Star 2xMK-Ultra 3xChem Dog 3xCataract Kush 4xPre 98 Bubba BX2
Další 400 watové bio potěšení
400w Bio II a III(nárazovka)
Konůpkovo panoptikum 2x400W + 250W - Black D.O.G. - White Widow - Pineapple Skunk

Old Post 04-08-2008 v 20:39 PM
Konůpek je offline   Profil uživatele Konůpek   Find more posts by Konůpek   Foto galerie člena Konůpek   Click here to Send Konůpek a Private Message   Add Konůpek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kolomoicev
Nový Člen

Karma uživatele Kolomoicev - 89% PěstitelskáKarma uživatele Kolomoicev - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

Díky moc za doporučení. Já právě už 3. týden hnojím od A.H.O.H. bloom a mám strach, aby to nebylo na chuti znát. Jestli final solution funguje, jak píšou, tak do toho určitě jdu! Díky

ruska masina

Old Post 04-08-2008 v 21:25 PM
Kolomoicev je offline   Profil uživatele Kolomoicev   Find more posts by Kolomoicev   Foto galerie člena Kolomoicev   Click here to Send Kolomoicev a Private Message   Add Kolomoicev to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:38 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
02-10-2011 - Final Solution + druhá sklizeň - 4 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás