Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jinak to cetl kamik v nejake obrovske knize od herera a toho druhe americkeho genetika,kde jsou vsechny vzory a druhy zeli a ke kazdemu tam oba pisou nejake komentare.Mel ji kdysi pujcenou a dela to uz dlouho tak bych mu veril.
existuje neco, jako levna nahrazka final solutionu?myslim jako treba mame obm a wuxal, na postrik vermesfluid......dik za odpoved jestli nekdo vi, nechtel sem zakladat novej thread
vcera jsem kupoval final solution v growshopu a prodavac mi radil ze to mam posledni tyden prolit tak 2-3x finalem a pak hned seknout,kdyz jsem se ptal jestli to pak nemam jeste prolit vodou,tak rikal ze ne,ze uz se to nedela,jenomze tady vsichni radite,ze potom jeste prolit vodou tak jsem z toho jelen,zkousel to nekdo jenom zalit finalem a potom uz neflusovat vodou ?
Původní příspěvek od peccca vcera jsem kupoval final solution v growshopu a prodavac mi radil ze to mam posledni tyden prolit tak 2-3x finalem a pak hned seknout,kdyz jsem se ptal jestli to pak nemam jeste prolit vodou,tak rikal ze ne,ze uz se to nedela,jenomze tady vsichni radite,ze potom jeste prolit vodou tak jsem z toho jelen,zkousel to nekdo jenom zalit finalem a potom uz neflusovat vodou ?
byl jsem v growshopu asi 2krat a vzdycky jsem si vyslechl pekny blbosti, ale udělej to kámo jak říkají všichni. Final je konečný enzym, kterej kytkám dává povel sežeř poslední porce živin a pročisti se.
ale klidně to zkus, rozhodně v hydru stačí poslední týden a pak cca 2dny voda. u hlíny se to vsechno prodluzuje na poslední 2týdny. Letos do hlíny dávám 2krát Final 3-4ml/l a pak 5dní voda a 3dny sucho, the end....
2006 - druhej pokus
aneb CO UŽ JE ROZJETÝ, NEZASTAVÍŠ !!! 2005 - můj první growing
aneb SERU NA ZÁKON, KTEREJ ŘÍKÁ, ŽE KDYŽ MÁM SEMÍNKO, TAK HO NEMŮŽU ZASADIT
--------------------------------------------------------------
Pěstování marihuany pro vlastní potřebu
totiž dodává vlastní konzumaci do zcela jiného rozměru.
Při kouření neprožíváme účinky "nějaké drogy", "koupeného svinstva",
ale fruktifikujeme výsledky obrovské, dlouhodobé snahy a mnohaměsíčního úsilí.
Mezi konzumenty je totiž rozšířená pověra (které sám věřím),
že každá osobnost promítá do pěstované trávy své osobní charakteristiky a specifika.
J.X.Doležal - MARIHUANA
Prolívat se to opravdu nemusí!!!! není to hnojivo ale já to stejně jednou proleju a necham vyschnot, nic tím nepokazíš, akorát prodloužíš seknutí asi o 5 dnů.
co si myslite kdyz sem daval FS 5dni pak par dni cistou vodu a kytky nejsou porad pripraveny ke sklizni tak jsem tam vcera dal zase opet AH bloom+micro myslite ze to bude v pohode nevim vubec kdy to sklidit myslel sem uz ted ale ono to porad nejak divne roste a zacali se tomu delat nove vetve s palickama ale ty jsou ted ridke a potrebuju nejspis jeste vice casu ale na tech kytkach uz opadali skoro vsechny listy
ja vim mam v tom mrdnik ale dalsi sklizen si budu vsechno psat ted vubec nevim ani jak uz ty kytky mam dlouho, snad sem tim nic nezkazil a navic se mi po tom 5ti denim zalevani FS nezdaji zadny zmeny tak snad to poroste dal?
cau, ses teda peknej haluzak, pekne jim solis na zaver, neco podobnyho jsem jeste nevidel-neslysel... chtelo by to foto, jestli muzes tak postni... a info jakou maz vataz, nektery modely pod slabou lampou pomaleji dozravaji...
pro poradek ti staci si zapsat jediny datum, a to kdy jsi to precvak na kvet a mas klid...
Woo: no mam 4 kilo nurturelite s-hps, jo a mam tam New power purple vim ze je to na venek ale nedelaji to vsechny nejaky paldy sou v pohode a nektere proste navic vitahli tak doufam ze to jeste doroste a nabyde navic tam mam jeste Master kush a ten to dela taky tak nevim opravdu cim to je a datum bohuzel nevim mel sem tu zmatek navic mi to nejdriv rostlo v malej skrini pod 70W HPS a presoufal sem to do novy. Snad to nejak vyjde. Bohuzel fotak nemam.
Jinak uz si pestuju matky tak priste rizky Four Way.
No mám je to na flushing. Zalíval jsem to asi 10dní před koncem a řekl bych že pálky trochu nakynuli a mají dobrou nasládlou chuť. Žádné pachuť hnojek nebo tak jsem necítil.
Jinak si něco můžeš o tom přečíst zde. A něco podobného je i Ripen od General Hydroponics
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Díky moc za doporučení. Já právě už 3. týden hnojím od A.H.O.H. bloom a mám strach, aby to nebylo na chuti znát. Jestli final solution funguje, jak píšou, tak do toho určitě jdu! Díky