Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mam rostlinky velke as 11cm....
foukam na ne zhora pomerne silnym větrákem a od něj sou vzdálený asi 40cm
hocně se giglou listy...
myslíte že to je fpohodě????
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
to Streak light :
Není dobré jet ventilátor na plný výkon, aby ti zůstala rezerva pro případ, že bude hůř
a nebudu o tom polemizovat!
Mě jde jenom o ten hluk a možnost s tím něják pracovat, ale je to hlavně můj problém, páč se na kytky možu dívat z postele...Taky jednou je zima a stačí málo, podruhé teplo a musíš větrat o 106. A ta vlhkost jak pravil Hanyz, to je kříž...
Nejedu tu 365m3 na 400W na plný výkon protože to není třeba, to si schovávám na tropická vedra. Já jen, že spousta lidí považuje regulátor za drahou zbytečnost, ale není drahý a je super.
to Mike:
giglání kytek je dobré, protože je dobré.
Skoro tak dobré jako giglat čaganem ve frgálu.
(znáš to heslo: Když vítr na polích konopím gigle, dobudeme komunismus dříve).
Je mam vetrak kuchnutej z mikrovlnky (jen nevim znacku) a verte nebo ne, je to to nejlepsi, co se mi dostalo do rukou. Maly (prumer 125mm), lehky, nizka spotreba, osmilista vrtule se skvelym tahem, a i na plny vykon nizka hlusnost, ale stejne jsem ho dal na trafo 220/120 a je to the best of! Vrele doporucuji!
A jeste ohledne hlucnosti, prvni co udelejte je, ze vetrak poradne PROMAZTE!!! To je zaklad!
Ja to foukam na 400W primo do zasklenyho stinitka s hornim vyvodem pryc a nemuzu si stezovat.
Nepěstuju jen pro to, abych měl hulení a nehulim jen proto, abych byl zhulenej.
Hele na EURO dvojku Ti stačí regulátor otáček RV (jde tam o ty parametry odporu, což by mělo stačit si myslim) z www.multivac.cz jak píše "coprus", já si tam koupil jak ventilátor, tak regulátor, tak rozvodný prvky, je to jeden z nejlevnějších krámů, hlavně pokud Ti jde o ten regulátor... Jinak krom multivacu jsem neviděl nic tak levnýho, takže MULTIVAC vítězí, pokud jsi teda z Prahy nebo okolí... Zase za cestu přes celou ČR by to nestálo za to...
Resil sem ten samej problem.Reseni je triakovy regulator,mozna uz to tady nekdo psal ale je to vyborna vec na plinulou regulaci otacek 220V.V GME ho maj jako stavebnici za 150Kc.