Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nazdareqw.....hmm....zaujimava vecicka ten superbud..... len by ma (a urcite nie len mna) zaujimalo ci aj skaracuje dobu kvitnutia, resp. ci rastlinky zacnu kvitnut skor?????? Ako uz niekto pisal bola by to kruta vychytavka pre outistov
PS: mal si whitw sharka out?? Zacal so superbudom kvitnut skor??
Superbud jsem nasadil asi 15.cervence,sklizel jsem okolo 15.rijna.Palicky zacali rust po 14. dnech(coz by odpovidalo i fotoperiode).Ale s tim,ze superbud zastavi okamzite rust a nasadi kvet nejni pravda.Po aplikaci mi jeste vyrostl minimalne o 30 cisel.
Snad kdybych jim zacal hnojit o mesic drive,tak bych drive sklizel.....
Chtel jsem to letos na jedne kyti zkusit,bohuzel uz nebyl nikde k sehnani.
Cusz frantisek
Na urychleni kveteni je podle popisu urcen Ripen. Vyrobce ho doporucuje v situacich, kdy je treba urychlit kveteni, napriklad kdyz napadne kytku plisen, apod.
dalším urychlovačem je i PK13-14.... ale neni to tak vidět
rust kytky po zalití superbadem, nebo spíš reakce na něj je asi u každýho modelu jiná,
př: mě, nebula udělala stop, narozdíl od herera kterej vylít jakobi nic.
to final solution je fakt spíš na pročištění, mnohem líp funguje GREENSENSATION by plagron, píše se to asi jinak. ALE TA CEnA......
já z AHčkama nemám zkušenosti, zkoušel jsem eště dokončovací tabletu od B-cuzz , nevim jak tomu říkaj, ale ta mě třeba vůbec nenatchla za 160,-.... co píšou v návodu FS? jak ho používat.? někde jsem tady vyděl přímo odkaz, kde hnojky od ah-ček přímo někdo popisoval. ale to jsou hnojky.... ne stymulační hormony
Cuuz.Tenhle rok jedu venku Bileho Rusáka a bodlo by,kdyby zacal kveest o neco driiv.Nemuze mi nekdo poradit nejakej kvetovej stimulaator na OUT? ....ten SuperBud uz asi nikde k sehnani nejni,a co ten Ripen? kde se da sehnat?
SUPERBUD – Dutch Master
- nejpokrokovější a nejúčinnější nákvětový stimulátor
Tato unikátní kombinace prvků pomůže vašim rostlinám dokončit růstový cyklus nadmíru rychle bez obvyklé fotoperiody, která nastupuje, když zahajuje nasazování květů omezením světelného cyklu.
Superbud využívá novou technologii, která extrahuje specifické izoláty humátů získaných z uhlí. Tyto humátové izoláty jsou účinnými a vzácnými půdními prvky, které v kombinaci s patentovanou fosfolipidovou technologií Dutch Master, otevírající stavidla pro rychlou a účinnou odezvu v nasazení květů.
Fosfolipidová technologie ( poprvé zakomponována do formulace Dutch Master Folitech) pak začne stimulovat nebo zaktivuje oblasti receptorů kvetení, které pak umožní těmto humátovým izolátům rozvinout svůj mocný účinek v nasazení květů.
Rostliny vyháněné do květů přípravkem SUPERBUD přestanou růst vzhůru téměř okamžitě a začnou vytvářet početná , pevná a hustá květenství s květy , které vydrží po mnoho týdnů.
Pěstitelé , kteří používají Superbud mohou očekávat větší a bohatší slizně květů s průměrným nárůstem ve výnosu 25 až 30 % .
Užití:
Před upotřebením důkladně protřepte !!!
Systém typu „run to waste“ (roztok proteče kořenovým systémem jen jednou):
- v 1 litru připraveného živného roztoku rozpusťte 5 ml hnojiva SUPERBUD. Rostliny musí být zalévaný připraveným roztokem po 7 - 9 dní.
Pokud budete během této doby muset připravovat nový roztok, přidejte odpovídající díl přípravku Superbud. Všechen zbylý živý roztok přiváděný k rostlinám musíte po uplynutí 9-tého dne vylít.
Systémy recyklační s opakovaným průtokem roztoku kořenovým systémem:
- v 1 litru pracovního roztoku rozpusťte 3 ml přípravku SUPERBUD ( včetně objemu v kořenáčích, v přívodním a drenážním potrubí a v zásobovací nádrži.
- Získaný roztok nechejte obíhat systémem po dobu 9 až 14 dní . zbylý připravený roztok po 2 týdnech vylejte.
Důležité poznámky:
1. aplikujte Superbud během prvních 2 týdnů při zkráceném světelném cyklu.
2. Nikdy nepřecházejte na větší než-li doporučené dávkování přípravku Superbud.
3. Nepoužívejte Suprbud po dobu delší než-li 14 dní.
4. Kontrolujte a korigujte pH a pokojovou teplotu udržujte pod 35 °C
5. Během aplikačního období nepoužívejte peroxid vodíku!!!
koupil jsem si ten Superbud a jako nic moc, kytku jsem tím zalejval 14 dní a stále si spokojeně roste do výšky a známky po květu žádný, takže superbud u outdooru NIKDY!!! za ty peníze to vůbec nestojí
Panove to nikdo nevi nebo to do cr jeste nedorazilo, ale SUPERBUD byl zakazan pac obsahoval karcinogenni latky. Takze nic co bych svym kytkam chtel davat.
Původní příspěvek od vir Panove to nikdo nevi nebo to do cr jeste nedorazilo, ale SUPERBUD byl zakazan pac obsahoval karcinogenni latky. Takze nic co bych svym kytkam chtel davat.