Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Savky- nic proti ale Trolejbus navrhoval energitku..ja fajku coz je uplne neco jinyho tak se koukni kolik hlsu dostala energitka a kolik fajka nebo bong jak navrhoval Bulb ... tak asi tak...
Soutez:
Nevim jestli to tady jiz nebylo, kdyztak prominte. Soutez bych dal takovou, aby mela nejakej vyuzitelnej smysl. Proto bych zvolil Soutez o nejlepsi planek home-made vyrobeného stínítka z bezne dostupnych soucasti dejme tomu do celkove ceny 500Kc, co vy na to???
Omluvte muj sloh, jsem high
Když má problém řešení, není třeba si dělat starosti.
Když řešení nemá, starosti ti nepomohou.
tibetské přísloví
Jak jsem to ted znovu procitala, moc se mi libil i napad clena Shadoow o nejhezci bonsai. Moc pekny napad, sama je mam moc rada, proto ho take ocenuji jako specialni soutez a at se mi ozve v PM, abychom se dohodli na cene, kterou mu posleme.
Nejlepší soutěž by byla 'Kdo toho nejvíc vyhulí'
Soutěž by probíhala samozřejmě jako olypiáda a další komerční sračky,takže kvalifikace,semifinále,finále.
Kvalifikační množství by bylo cca 20g a postupně by se množství zvětšovalo a přibíraly by se další modely.
Asi to ě blbost,ale ni víc nevím.Možná.
klidně bych byla pro soutěž o nej fajku nebo pkrabičku, protože já sama vlastním pár zajímavých kousků dýmek vlastní výroby např. z kladiva, antény, bombičky atd. a určitě by se sešlo hodně zajímavých kopusků. já sama můžu přihlásit aspoň 10ks
Jo, to by bylo prima, vlastni dymecky ... taky jich par mame, nektery docela dost zajimavy Z roury k vodovodni baterii, z korenu, z vetve jablone... I treba nejakou galerii mimo soutez ... Ne sbirky ruznejch koupenejch slukovek/kuridel, ale jen tech vyrobenejch ...