Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vobednam si ty koliky a zkusim to...Akorat by me zajimalo jestli ty na tlakovou vodu maj nejakou regulaci a jestli by se dala ta nadoba proste trebas postavit na skrin a hotovo.Skrin mam dole a nedovedu si predstavit jak ji mam jeste oblozenou kanystrama nehlede na to ze ty hadicky sou jen 78cm myslim
No muzes si rovnou koupit ventil a muzes si ho napojit na vodovod. Jinak jsou tam na vyber venkovni, a domaci, ty domaci jsou samostatne a maji jednu hadicku ktera vede do nadrze a podtlakem to vyvadi nahoru. Nechapu tvuj dotaz, tlakovou vodu??? Nejak mi to vice objasni...
No jasne..Presne tak...Na tech strankach sem nasel ze ta nadrz musi bejt minimalne o 0,5 metru vejs nez koliky coz je pohoda..Dam ji na skrin nahoru...
No, to je takovej system, kde mas nadrz z vodou ze ktery pomoci cerpadla se saje voda trubkou a na te trubce jsou vyvody na hadicky a na ty je pripojena kapaci jehla, ktera je zapichla u kyticky. Potom mas spinaci hodiny a ty ti vzdy sepnou danej casovej limit na to, aby ta voda proudila hadickama a zalila kyticky, takze se treba budou spinac kazdych 5 minut a po kapkach se ti bude davkovat roztok ke kytkam.... Sorry ze je to tak zmatene napsany, ale neni mi dobre... Jinak se podivej do FAQu, tam je to lepe popsany...
Tak v bauhausu to nemaj a v obi prodávaj jen po třech kusech za 250 ale od jiný firmy.Byl sem na tý šestce(Střešovická 47) a hledal sem to tam asi hodku(kapka:nic proti tvýmu návodu )no a tam to maj od toho bumatu či jak to je.Stojí to tam 71 jeden(do interiéru)(oproti 64 na netu celkem pohoda),ale moc sem neměl čas to tam zkoumat.
Budu je testovat u kama na chatě pze mi naši doma už skříňku nechtěj dovolit(možná zase přez zimu),a tam můžem jezdit tak 1 do tejdne,takže se mi tohle dost hodí.Mam ale problém-zkoušel sem to doma tak že sem dal vedle sebe dvě skleničky.Do jedný vodu a hadičku a do duhý(bez vody)ten kolík ale ten mi nějak ne a ne zvlhnout,nevíte čim to je??) (třeba jako tim že je na vzduchu a ne v hlíně)Skusim jim tam napsat epoštou.Diky mejte se. /P.S:Furt mi vrtá hlavou ta lampa-dik za objasnění.
Hm,mě de ale o to že když sem to zapojil tak jak sem popsal víše tak se žádná voda z nádoby ke kolíku nepřepravila,máte s tim někdo zkušenosti?Mělo by to fungovat i na vzduchu ne a to o to rychlejc čim se ta voda z toho kolíku víc odpařuje ne?Nebo se pletu?,poraďte někdo pls.Diky a čau.
Tam musis mit nadobu vejs nez je kolik tak jsem na to zvedavej.Jinak se to ma prej ponorit na 2 hodky do vody a cely zalejt vodou.Nekde sem to cet na tech strankach.Az to testnu dam vedet.