Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojtee, hadam by som aj zabudol... dnes, v tento datum 11.5. zomrel Bob... Dnešným dňom je to už 30. rokov od jeho smrti... Uctite si teda jeho pamiatku fajkou mieru... Díííky a nech sa vám darí
People fear death even more than pain.It's strange that they fear death.Life hurts a lot more than death.At the point of death, pain is over... /J.Morrison/
Zdarec tohle se mě nepíše vůbec dobře ze strachu že mě zmrskáte dredama...
Bob toho za sebou určitě hodně nechal , ale fakt myslíte , že to byl takovej bůh jakýho z něj děláte?
Vždyť o něm bylo známo , že střídal děfky jak ponožky a hafo holek řezal to teda je fakt peace & love Takový dosti necivilizovaný chování na xicht , kterej má x milionů bílejch lolitek na tričkách..
Jo a podle mě probojovat se do komerce v tom kingstnu taky nebylo jen tak v tom musely bejt taky nějaký ty černoty,levoty a mrtvoly v temných uličkách...
nevim no jestli je dobrý mu nasazovat svatozář.. co si o tom myslíte?
citace:
a pomalu zjištoval, že rastafarianská víra nevyléčí všechno.
No tak samozřejmě maš pravdu třeba na zacatku se muselo zmlátit pár dj v radiu aby se hrály jeho písničky ....... Ale jak se říká když se kácí les létají třísky a jeho positiva a kvality převažují......
A ete jedna věc na tom zacatku ty rádia to ještě nebyl rastafari ale rood boy z gheta.....
A jako poslední kdyby se vše hodnotilo do mrtě tak je cela slavná římskokatolická církev zakázaná jako násilná organizace parazitující na společnosti s rasistickými a pedofilními choutkami která podněcovala k vraždění a zakládání vojenských organizací :-)
Sry když v textu budou slova která do něho nepatří ale iPod mi to nějak kurvivě sám doplňuje v blbosti
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
hmm, ''bob marley a devky'' - ne vsechno co je obecne o nekom zazity jako pravda tak musi byt.
bob mel dost zen, ale nebyl to hajzl, kdyz ho slysite mluvit a zpivat je slyset ze to je citlivej clovek, takovej nema na triku ''bily lolitky''.
jeho slova: ''muj jediny hrich je ze mam vic zen'',
nebyl hloupej vedel ze to neni uplne spravny, poslechnete si pisnicku Fallin in and out of love, nekde je to urcite na youtube.