Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak zlutej ph metr z aukra porad slape, po pulroce co se k nemu chovam jako prase max se pohne o 0,2 takze to chce hlidat a kalibrovat(ale to je vsechno moje chyba, zapominam ho vypinat takze bezi klidne pres noc)... premejslim jestli neprikoupit jeste ec metr mate s tema levnyma nejakou zkusenost http://aukro.cz/listing.php/search?string=ec+metr ?
Co jsem všude koukal tak ten z Aliexpressu za 5.5 dolarů s jednou kalibrací šlape dobře a ukazuje i po delší době furt dobře už ho mám objednanej plus kalibrační roztoky za 3 dolary a mas za 200 pH metr co postačí průměrnému domácímu zahradníkovi 👌👌👌👌👌
Ano co pise odo ma taky smysl.ale po zkusenostech essentials vyborny nema dirku kdyz spadne do vodynevadi drzi kalibraci,ten zluty ph metr milwaukee napicu presny opak.elektrodu vzdy oplachnout destilkou po pouziti po 10,20 merenich nutna kalibrace at nejsou odchylky.takze tak.
Žltý Milwaukee pH je celkom dobrý tak cca 1 až 1,5 roka, potom je nutná častejšia kalibrácia a aj dlhšie trvá, kým tam nabehne stabilný údaj. Oplachovanie a skladovanie v tekutine je samozrejmosťou
Vačšinou ale, keď už človek mieša rutinne stále z rovnakej vody a chémie, tak stačí ísť podľa poznámok a kontrolovať iba pre istotu, hlavne ak vznikne nejaký problém.
mam spatnou zkusenost se zlutym pH metrem z ciny, po pul roce nesel zkalibrovat, po kalibraci ukazoval pri mereni po sobe hodnoty +- 2 pH. kdyz si predstavim , co spatne pH muze udelat za skodu, tak to za tech par stovek nestoji.
Demokracie je pěkná věc,ale jeden osvícený monarcha by byl požehnáním.