Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hrniec s vodou-tanishamanosulka nadrolena schne..(rychle som to vysusilerik-voda vrie-sisulka
tak tuto genetiku spoznate uz pri 1* "š."
akurat som dokostoval kuzlo A..napisem zajtra,nemozem sa sustredit.
..a mozem.
Dia vravi,ze:chut na sto 100% rozpoznatelna od beznej noname.
..lahko sa taha-JE TO LAHKA SORTA S LADNYM HIGH
uuf!!
co som to este chcel..?...?
aha,fakt dobre.oplati sa investovat do rokmi vygenetikovanej genetiky.
Cau bbor. Je to tak ako pises.
Je taka ladna,az to nemozem napisat....
Obdivujem vytrvalost pestovatela a vypestku ..toto leto bolo fakt mizerne!
posielam k+
a jak su na tom dalsie holky?
Clovece, netrci ti ten durban z tej zihlavy nejako moc? Ale je to parada. Najvac sa mi paci ten shaman. Kolko cm na sirku maju tie palice? Podla mna aspon 45 :-)
Aj ta kukuricovica je v pohode. Dokazuje to, ze pod lampou je najvacsia tma. Mam rad taketo nahodne prekvapenia. K+
imunal-D, trci dost-asi mi ho niekto slohne(ked to odnesie!!ha ha)
a shamanik /1 rastlinka}ta co je na foto) ma na sirku asi takych 45cm.SISKZ O DOST MENEJ. CHI CHI/ALE KOPU RIADNE""
kukuricovica je KTORA<
DIK za k
zdravim vas partaci!!
posielam dalsiu aktualizaciu z policka
JA A KAMOSS s.r.o.
pred 2 dnami tu bol dost silny vietor,tak som mal zas co robit so dvihanim a zviazovanim rastlin.(hlavne,ze je to tam)
SHAMAN pekne finisuje E.SKUNK sa zobudza a uz ma malicke sihi
(samce su vytrhane a samice trosku opelene)