Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nejlepší místo kde se mi fakt hezky chápe tenhle svět je uprostřed nějaké louky buď sám nebo s kamarády.Je to taková pohodička.Mít sebou nějakou blbinku nebo tak.já si hrozně rád beru ssebou Diabolo nebo freesbee.To je pak o zábavu postaráno.Taky rád hulim u někoho v bytě je totaková pohoda jen tak sedět v křesílku a proměňovat si názory s lidma se kterejma si rozumíš a při tom hezky pálit.hrozně rád při tom posloucham třeba Elvise Jacksona nebo nějaký pěkný reggae a ska.To je moje..
ja najradsej hulim w lese, mame take miesto ,,u mariana" tam chodi wzdy aspon 10 ludi, su tam tri wodare a 2 wodne fajfky, hned wedla je zidowsky cintorin a asi 50m dole kopcom je potok... massowe hulenie je best =)
hlavně kde je klid. Taky žeru naši nowotu co jsme zečali dělat asi před třema dny: Zajdem na benzínku a nakoupíme každý nějaké žrádlo(super jsou kokosky) pak si sednem na trávník k silnici, jíme, kouříme a hrajem na bongo POHODIČKA
hele nebo přímo na benzínce....na vandru...ráno se jít umejt, voholit...dát si raní pifko...sednout si na lavičku u benziny....špíčka....slunce vychází....ty koukáš na ty přijíždějící a odjíždějící uštvaný manažery jak si dávaj rychlý kafe.....a ty se jenom směješ
nejlepsi je stejne park.
sedite cumite do travy /te obycejne/ a najednou pred vas nabehne veverka, 5 sekund na vas czumi a pak speeduje na strom.
proste pohoda.
sednout si s cigarkem na pesi zone a cumet do davu je thaky mazec.
Nejlepcí je hulit v lese, nebo v autě a hlavně v noci je to hustý!! Jezdíme s kámošema po okolí na vyhlídky a tak podobně, je to fakt hustý. Jezdim s kámošem co má starou ladu 1.3 to by ste nevěřili jaký je hustý zahulit a pak to střihat s takovým křápem 140km/h v zatáčkách, fakt nářez, bohúžel už jsme taky jednou nevybrali vracečku
Pro mě sou nejlepší vyhlídky,někam daleko od města a koukat a poslouchat a ktomu vpohodě lidi a jídlo......a fuck off,nezájem..ale na bytě je to taky dobrý.hulit se dá všude ale nejlepší sou ty odlehlý místečka se super lidma a do toho krásně svítí slunko...