Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
8.den květu
no tak sem z5 a přináším nové zprávy...
-nejdřív špatná zpráva....skupina č 1 bohužel chitla plíseň a dřív něž sem si toho všimnul bylo po mrkvích...ale ještě mám skupiny 2,3,4,k tagže pohoda
...
2.skupina nejvyšší rostlinka má 23cm
3.sk=21cm
4.sk=21cm
K.sk=17cm
-z čehož se podle mě dá vyvodit že se do rostlinky dostane opravdu jen malý množství TiO2 a že to FUNGUJE
...uš se daj rozpoznat malý "základy" mrkví(lechce nafouknutej stonek u kořene)
k Fotce:
no co dodat snažil sem se maximálně využít prostor a tak to dopadlo tak že je pod výbojkou 17mrkví,4šalvějky,3x cannabis a 2 ibišky...tedy celkem 26rostlin
PS:vyhrabal sem doma starý semínka Belladonny takže se asi vyflajznu na vitamíny a pojedu THC
zdravim,takže tak koukam že nikdo nereaguje
a tak dávám do placu otázku:mám ukončit tendle test a jet ganju???
aby to bylo trochu zajímavější(ale bohužel mám jen 7 starejch seeds)
nech dojet mrkve (mám na ni chuť ) a hoď tam další trávu, teda jestli se tam někde dá vesrat
jestli není místo, tak sněs ty jednohubky a rozjěď v tom něco "pořádnýho"
marihuana není droga, je to posvátná bylina, která poodhaluje filozofii života...
Cajk, už je to taknějak znát, že to možná funguje - ale každý experiment by měl být opakovatelný, aby se ověřily výsledky Každopádně, když už se s tím člověk s.r., tak by z toho taky něco mělo bejt né? a ne jen hnusjnej salát na voči
zdravím a pozdravuji
takže abych tak schrnul události posledního týdne,mrkve uš nejsou ale vzdejme jim čest protože jsou jako první opice vystřelemé do growerského vesmíru
a takhle dopadly největší mrkve...
2.skupina 25cm
3.sk 25cm
4.sk 23cm
K.sk 20cm
z čehož mi podle trojčlenky vyšlo že 2a3 skupina je v průměru o 25% lepší než K skup. z čehož plyne že se to pravděpodobně potvrdilo,uvidíme
na fotce je porovnání největší rostlinky z K a nej z 2sk
jinak Belladonna uš valí je tam 8x(neumim počítata je v perlitu,neni to asi to nejlepší médium(vlhkost),ale prej odpuzuje kořenový škůdce a s těma mě uš bojovat nebaví
jo a ještě smokereport prostě mi to nedalo a jednu mrkef sem si oloupal a chutnala dobře,byla slatká a živej ještě sem takže pohoda
2.den růstu
takže začala nová etapa v testování...
rostlinek je zatím 7,vlastně 6 protože jedna je takovej malej mutantík,ale její potíže sem jí způsobil já(nějak divně se mi povedlo naříznout semínko a vzešel z toho prcek s dvouma stonkama a jedním vrcholkem,škoda že mi to nebere foťák)ale dám jí ještě šanci
s TiO2 plánuju začít zítra,a protože se jedná o hydro začnu hnojit taky zejtra,a přihodim i trošek stimulátoru růstu,to plánuju tak na víkend
FOTO...školka,nic víc nic míň
jo a skupiny budou dvě:plná koncentrace a kontrolní skupina...řekl bych že takhle simple to bude nejlepší,a s šesti kitkama by něco jinýho asi nemělo smysl...
Pokud ty kontrolní vzorky pojedeš ze semínek tak to bunde naprosto nevypovídající(zasadil jsem 10 originálních semínek ze sensi seeds a vyrostla my kazdá kytka jinak) chce to řízky z jedný matky...
Také si myslím to samé co Atheas!, ze semínka ti nevyjde každá kytka stejně a každá už má svůj potenciál pokuď ne tak mě prosím opravte! Ale fakt to chce řízky a aplikovat TiO2...... , tam by se rozdíl určo poznal každá pojede stejně teda na ty samé podmínky co dostane.. Ale za pokus to rozhodně stojí!!!!! A doufám že na cannabis to bude mít vliv výtečný!!!! No a du tak zdar a držim palce!
...zdravím...26.den růstu...od vyklíčení
sem z5 a nesu nové zprávy...kitky rostou pomalu,ale to je asi tím že sou za starých semen nebo nevim ... ale na TiO2 skupině je vidět že roste líp,kiti sou košatější a netahaj se...VIZ FOTO
Atheas:máš sice pravdu ale řekl bych že jen poloviční,semínka stejnýho modelu maj skoro stejný geny a tak se dá předpokládat že porostou podobně,samo že se budou lišit,ale jenom trochu(tim samo nemyslim hybridy a hříčky přírody )
...ale máš pravdu že řezy by byly lepší,ty já ale nemam kde a za co sehnat
HeH tak takhle blbej snat nejsem
pot tímhle tipem výbojky uš sem párkrát sklidil a nikdy mi to nerostlo tak pomalu
a mam za to že i ve FaQu je napsáno že SON-Tvýbojka se dá použít i na růst(nejni to ideální ale de to