Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
aj ja som to hladal 2 hodky, ale nakoniec som to nasiel a vyplatilo sa. chalani su znaly danej problematike (pestovanie jehod :-)
bol som tam v piatok okolo 18.00 a kecali sme do siedmej hehe.
odporucam seckzm to tam navstivit
hehe ja som tam ties bol a ked som kupil rohoz RW tak sa mi nemestila do tasky tak mi ju predavac rozrezal na polovicu a zmestilo sa to Predavac velm ochotny poradia zo vsetkym co sa tika pestovania a tie jahody pod tym sodikom nemaju chybu take plody v zahrade asi nenajdete a pokial chcete nieco zohnat mislim ohladom svetla tak vedia zohnat aj pouzite komponenty zatim cus...
ja mam zatial tu cest iba cez e-mail ale urcite by som tam chcel ist pozret a nakupit osobne podla toho co tu citam pohodova atmosfera prijemna obsluha skoro ako v raji az na tie otvaracie hodiny tak ale komu sa chce robit pondelok-piatok od 9 do 18 [ja musim ]
shooter18 keby to nerobil clovek ktory ojebavy svojich zakaznikov o peniaze tak by urcite fungoval v pohode a mali by sme kde aj nakupovat
ak mate podobnu skusenost z p.Jankulikom napiste