Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 47 48 49 50 51 »
Autor
Téma 
xypepa
Nový Člen

Karma uživatele xypepa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 769

Ahojte, mám problém. Jedu ze semínka v kokosu (biobizz coco-mix). Hnojím JIDB dle návodu EC 1, PH 5,9. Teplota noc 24, den 28. Svítím 18/6, zářivka 6400 K, 21W, 85 cm, výška nad vrcholky cca 7 cm. Listy jsou svěšené a od špičky začínají šednout a vyrůstající nové lístky jsou od středu bílé, možná světlounce žluté. Guglil jsem a nevím. Je světlo moc nízko? Přelité? Přehnojené?

Old Post 18-09-2016 v 17:52 PM
xypepa je offline   Profil uživatele xypepa   Find more posts by xypepa   Foto galerie člena xypepa   Click here to Send xypepa a Private Message   Add xypepa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyben
Stálý Člen

Karma uživatele crazyben - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 770

vypadá jak spálený (a kdyby to nebylo v kokosu tak bych řekl že i přelitý)

ec si měl začít na mimina pěkně pomalu... 0,4 - 0,5 což má často i čistá voda z kohoutku (stačí jen kapka kořeňáku). A během dvou tejdnů pomalu zvedat jak poroste.

Ikdyž mě se to kecá, já v kokosu nikdy nepěstoval a v hlíně to neřešim. Světlem to určitě neni já mam prcky 1-2cm od trubice a vklidu.

My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik

Old Post 18-09-2016 v 18:25 PM
crazyben je offline   Profil uživatele crazyben   Find more posts by crazyben   Foto galerie člena crazyben   Click here to Send crazyben a Private Message   Add crazyben to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zmijak
Stálý Člen

Karma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% PěstitelskáKarma uživatele zmijak - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 771

citace:
Původní příspěvek od xypepa
Ahojte, mám problém. Jedu ze semínka v kokosu (biobizz coco-mix). Hnojím JIDB dle návodu EC 1, PH 5,9. Teplota noc 24, den 28. Svítím 18/6, zářivka 6400 K, 21W, 85 cm, výška nad vrcholky cca 7 cm. Listy jsou svěšené a od špičky začínají šednout a vyrůstající nové lístky jsou od středu bílé, možná světlounce žluté. Guglil jsem a nevím. Je světlo moc nízko? Přelité? Přehnojené?

kde jsi videl davat takove ec na takoveho prcka jen korenak a vodu !!!!!!!!!!

Old Post 18-09-2016 v 19:14 PM
zmijak je offline   Profil uživatele zmijak   Find more posts by zmijak   Foto galerie člena zmijak   Click here to Send zmijak a Private Message   Add zmijak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bundy
Nový Člen

Karma uživatele Bundy - 0% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 772

Může někdo poradit pls?Tohle se mi přes den objevilo na jedné kytce v boxu,na listech tmavé skvrny a listy jsou povadlé.

Old Post 19-09-2016 v 22:45 PM
Bundy je offline   Profil uživatele Bundy   Find more posts by Bundy   Foto galerie člena Bundy   Click here to Send Bundy a Private Message   Add Bundy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 773

citace:
Původní příspěvek od Bundy
Může někdo poradit pls?Tohle se mi přes den objevilo na jedné kytce v boxu,na listech tmavé skvrny a listy jsou povadlé.

Vypadá to spíš jako zaschlá skvrna od zálivku, nebo přímo hnojiva. Nepolil si je jenom? Bylo by to vysvětlení k výskytu jenom na jedné kytce, taky protože listy vypadají že je všechno v lati, na kytky v dobrý kondici.

Old Post 19-09-2016 v 22:48 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bundy
Nový Člen

Příspěvek č. 774

citace:
Původní příspěvek od Zedy

Vypadá to spíš jako zaschlá skvrna od zálivku, nebo přímo hnojiva. Nepolil si je jenom? Bylo by to vysvětlení k výskytu jenom na jedné kytce, taky protože listy vypadají že je všechno v lati, na kytky v dobrý kondici.

Je to možné uvidím co to řekne dnes až dojdu dom,dám vědět.

Old Post 20-09-2016 v 15:15 PM
Bundy je offline   Profil uživatele Bundy   Find more posts by Bundy   Foto galerie člena Bundy   Click here to Send Bundy a Private Message   Add Bundy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bundy
Nový Člen

Příspěvek č. 775

Neměl jsem čas dřív napsat takže až teď,fleky se dělají na všech kytkách kromě jedné přehnojením to není protože jsem teď asi 8 dní nehnojil(na jedné rostlince žloutky mladé lístečky po vysazení hnojiv se vrátila do normálu) škůdce ani plísně jsem nenašel,zkusil jsem jednu kytku méně zalévat a mám dojem že listy přestávají schnout takže tak.Vsechny kytky pěkně mohutní a rozrůstají se.Potřeboval bych poradit,mám kytky přesadit do čerstvé hlíny nebo nechat tak a počkat až vyschnou?Myslím že kořeny nijak fatálně poškozené nebudou když kytky stále rostou.Poradite?

Old Post 24-09-2016 v 12:11 PM
Rooftop
Stálý Člen

Karma uživatele Rooftop - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rooftop - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 776

Umel by nekdo poradit v cem by mohl byt problem? Kytky rostou v light mixu od Biobizz pod 600W lampou, je to uz nekolikate kolo a nikdy nebyl problem - pouzivam stale stejna hnojiva (Nanogen - bloom, boost, growers edge a obcas enzymy), voda ze stale stejneho zdroje, teplota kolem 26 stupnu pres den a vnoci neklesa pod 20, vlhkost drzim na uzde protoze uz kvetou. Napiste svoje nazory prosim. Dekuji!

Old Post 28-09-2016 v 14:54 PM
Rooftop je offline   Profil uživatele Rooftop   Find more posts by Rooftop   Foto galerie člena Rooftop   Click here to Send Rooftop a Private Message   Add Rooftop to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rooftop
Stálý Člen

Karma uživatele Rooftop - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rooftop - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 777

Dalsi foto

Old Post 28-09-2016 v 14:57 PM
Rooftop je offline   Profil uživatele Rooftop   Find more posts by Rooftop   Foto galerie člena Rooftop   Click here to Send Rooftop a Private Message   Add Rooftop to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Samulele
Stálý Člen

Karma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% PěstitelskáKarma uživatele Samulele - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 778

To vyzerá na třásenky, je to roztoč a platí na ne Vertimec, viď. Svilušky, frcnúť 2x po týždni a je pokoj.

Pálenka už z kdeakého chlapa urobila kokota...

Old Post 28-09-2016 v 17:54 PM
Samulele je offline   Profil uživatele Samulele   Find more posts by Samulele   Foto galerie člena Samulele   Click here to Send Samulele a Private Message   Add Samulele to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mitch Buchannon
Stálý Člen

Karma uživatele Mitch Buchannon - 28% PěstitelskáKarma uživatele Mitch Buchannon - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 779

Přátelé prosím Vás o radu. Zasadil sem klony, už je tomu tejden, všechny jsou uplně v pořádku až na jednoho, kterýmu se takhle kurví nový listy. Jedu pod 250W růstovkou, zalívám vodou s kořeňákem, biobizz grow a hesi power zyme – pH upraveno na 5,9-6,0 + postřik spray mix od hy-pro. Tohle se mi ještě nestalo, proto píšu právě sem. Pomozte prosím :/

Edit: Nemůže to bejt třeba přehnojený??

250W White Fire OG 12x

Legalizace.cz: "Kdo pěstuje, skutečně legalizuje!"

„VĚTŠÍ DROGOU NEŽ TRÁVA JE PĚSTOVÁNÍ TRÁVY“

Old Post 29-09-2016 v 14:14 PM
Mitch Buchannon je offline   Profil uživatele Mitch Buchannon   Find more posts by Mitch Buchannon   Foto galerie člena Mitch Buchannon   Click here to Send Mitch Buchannon a Private Message   Add Mitch Buchannon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FLVEK
Nový Člen

Karma uživatele FLVEK - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 780

Zdravím, tak mě to taky postihlo :-D Kytky jsou ještě ve fázi růstu, ale do 2 dnů by se měly přepnout, mám to pod 400w, hnojím sem tam micro, bloom, grow...z 9 kytek je 1 celkem v zajímavém stavu, druhá jen tak trochu..snad poznáte podle přílohy a poradíte mi, jako myslím si, že nedostatek draslíku, ale nejsem si jistý, tak zkouším tohle forum Děkuji !

Old Post 29-09-2016 v 15:48 PM
FLVEK je offline   Profil uživatele FLVEK   Find more posts by FLVEK   Foto galerie člena FLVEK   Click here to Send FLVEK a Private Message   Add FLVEK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martin666
Stálý Člen

Karma uživatele Martin666 - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 781

Mitch Buchannon, možná genetická vada..už se mi to také několikrát stalo..nic s tím neuděláš, kytka má naprogramovaný v genech postup jak se vyvíjet, většinou se z toho vyhrabe a další patra budou lepší, ale to je jen slabá útěcha..možná to dopadne špatně..prostě uvidíš

FLVEK, přehnojené, přelité...prostě průser...uber páru zahradníku

Rooftop, to nevypadá moc dobře..pokud nepomůže co ti psal kolega, tak zkus RockEffect, většinou zabírá na všechny problémy

Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt

Old Post 29-09-2016 v 16:10 PM
Martin666 je offline   Profil uživatele Martin666   Find more posts by Martin666   Foto galerie člena Martin666   Click here to Send Martin666 a Private Message   Add Martin666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FLVEK
Nový Člen

Příspěvek č. 782

Marin666 : Ouch, tak to jsem si vůbec nemyslel, každopádně díky moc ! Co bys doporučil ? nehnojit a nezalívat třeba až do neděle ? díky..

Old Post 29-09-2016 v 16:20 PM
FLVEK je offline   Profil uživatele FLVEK   Find more posts by FLVEK   Foto galerie člena FLVEK   Click here to Send FLVEK a Private Message   Add FLVEK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martin666
Stálý Člen

Karma uživatele Martin666 - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 783

prolej to převařenou odstátou vodou a pak nech pár dní / např. 3 / proschnout, nesmí být dlouhodobě ani v misce pod květníkem voda, poté pokračuj, ale v klidu, žádný extrém...nejlepší substrát je kokos, nehrozí přelití ani přílišná okolní vlhkost a je vzdušný, prostě pohoda

Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt

Old Post 29-09-2016 v 16:31 PM
Martin666 je offline   Profil uživatele Martin666   Find more posts by Martin666   Foto galerie člena Martin666   Click here to Send Martin666 a Private Message   Add Martin666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FLVEK
Nový Člen

Příspěvek č. 784

ahá, takže kokos pro příště, dobré vědět ! Díky moc, dnes to zaliju jak říkáš a uvidíme Moc díky !

Old Post 29-09-2016 v 16:37 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:45 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 47 48 49 50 51 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí
26-04-2014 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!! - 1236 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás