Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec kamarádi. Jsem tu znovu po pěti dnech. Srp mám nabroušen a jelikož dnes je venku krásně, namačkal jsem nějaké makro obrázky. Podle nich jsou trichomy ještě docela čiré. a též jsem dnes čučel, jak palice stále ještě rostou a mohutní. Jsem na vážkách, zda ještě pár dní počkat a získat tak větší a lepší úrodu....
Původní příspěvek od tomasvezi Zdarec kamarádi. Jsem tu znovu po pěti dnech. Srp mám nabroušen a jelikož dnes je venku krásně, namačkal jsem nějaké makro obrázky. Podle nich jsou trichomy ještě docela čiré. a též jsem dnes čučel, jak palice stále ještě rostou a mohutní. Jsem na vážkách, zda ještě pár dní počkat a získat tak větší a lepší úrodu....
Vypadá to dobře, už je to jen na tobě zda necháš nebo sekneš
cau chtel bych se zeptat mam jack herer a jedu v bio bizz sem na 51 dnu a proplachuji teprve skoro tyden a mam uz z 70%chloupky hnede a nevim jestli uz mam sklidit obvykle proplachuji 2 tydny a ted bych chtel jenom tyden co myslite nebudou vtom este pak citit hnojiva