Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 47 48 49 50 51 »
Autor
Téma 
jkb
Stálý Člen

Karma uživatele jkb - 21% PěstitelskáKarma uživatele jkb - 21% Pěstitelská

Palec dolů Žluté listy zespoda Příspěvek č. 769

Ahoj, mám problém s rostlinama Před dvěma týdny jsem dostal kyblík s outdoor rostlinkama, které vypadaly, že se jim daří. Po týdnu jsem si je přivezl na chatu, že si je přesadim do hlíny, ale to už jsem si všiml, že kytkám v kyblíku žloutnou a hynou spodní listy Přesadil jsem tedy rostlinky do země. Problém trvá nadále a nevím, jak to řešit. Rostlinky pomalu rostou, ale listy zespoda žloutnou a hynou Někde jsem něco četl o nedostatku dusíku, ale kytka je přihnojována.

Old Post 05-06-2010 v 14:36 PM
jkb je offline   Profil uživatele jkb   Find more posts by jkb   Foto galerie člena jkb   Click here to Send jkb a Private Message   Add jkb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ProradnyGrazl
Stálý Člen

Karma uživatele ProradnyGrazl - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 770

mi ta kytka na obrazku prijde naprosto v poradku. nezabyval bych se tim. Jeden list u spodu kytky proste zabalil svuj zivot... Zbytek vypada dobre

Old Post 06-06-2010 v 08:21 AM
ProradnyGrazl je offline   Profil uživatele ProradnyGrazl   Find more posts by ProradnyGrazl   Foto galerie člena ProradnyGrazl   Click here to Send ProradnyGrazl a Private Message   Add ProradnyGrazl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kacerik
Stálý Člen

Karma uživatele kacerik - 80% PěstitelskáKarma uživatele kacerik - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 771

vypada uplne normalne len by som povedal ze je troska prehnojena

[color=blue]kacerik out-2010[/3366FF]

Old Post 06-06-2010 v 09:16 AM
kacerik je offline   Profil uživatele kacerik   Find more posts by kacerik   Foto galerie člena kacerik   Click here to Send kacerik a Private Message   Add kacerik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jkb
Stálý Člen

Příspěvek č. 772

Díky moc za reakce
A není divné, že je to na každé kytce?
Posílám další fota.

Old Post 06-06-2010 v 10:26 AM
jkb je offline   Profil uživatele jkb   Find more posts by jkb   Foto galerie člena jkb   Click here to Send jkb a Private Message   Add jkb to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jkb
Stálý Člen

Příspěvek č. 773

Díky moc za reakce
A není divné, že je to na každé kytce a pomalu začínají žloutnou listy i nad těma suchýma?
Posílám další fota.

Old Post 06-06-2010 v 10:30 AM
kacerik
Stálý Člen

Karma uživatele kacerik - 80% PěstitelskáKarma uživatele kacerik - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 774

v akej to mas pode? lebo ja som dal jednu len cisto do hnoja a robi mi presne to iste co tebe tak si myslim ze to spaluje....

[color=blue]kacerik out-2010[/3366FF]

Old Post 06-06-2010 v 10:38 AM
kacerik je offline   Profil uživatele kacerik   Find more posts by kacerik   Foto galerie člena kacerik   Click here to Send kacerik a Private Message   Add kacerik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jkb
Stálý Člen

Příspěvek č. 775

Mám to normálně v zemi, ale co je to za půdu bohužel nevím Předtím jsem to měl v kyblíku, ve kterém to rostlo a dařilo se tomu dobře, ale pak to v něm začlo takhle žloutnout, tak jsem to přesadil do země.

Old Post 06-06-2010 v 10:46 AM
ProradnyGrazl
Stálý Člen

Karma uživatele ProradnyGrazl - 64% Pěstitelská

Příspěvek č. 776

No záleží jak se to rozšiřuje. Pokud třeba první listy měly šok z přesazení tak dopadly takto. Moje shiva nemá původní list po přesazení ani jeden. Přepal hnojek myslím nebude, neb by se to muselo projevovat i na dalších listech té kytky. Samo začalo by to odspoda, ale šířilo se. A to že máš ty listy takové krabaté taky neznaší přebytek živin jako spíš nedostek. Mrkni sem http://grower.cz/forum/showthread.p...ighlight=plisen to vypadá dost podobně.

Old Post 06-06-2010 v 18:19 PM
ProradnyGrazl je offline   Profil uživatele ProradnyGrazl   Find more posts by ProradnyGrazl   Foto galerie člena ProradnyGrazl   Click here to Send ProradnyGrazl a Private Message   Add ProradnyGrazl to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 777

citace:
Původní příspěvek od darxtar
a to zalievas neupravenou vodou z vodovodu?

ano, jen ji nechám alespoň den odstát

Old Post 07-06-2010 v 11:02 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
darxtar
Stálý Člen

Karma uživatele darxtar - 78% PěstitelskáKarma uživatele darxtar - 78% PěstitelskáKarma uživatele darxtar - 78% PěstitelskáKarma uživatele darxtar - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 778

citace:
Původní příspěvek od scorpicco

ano, jen ji nechám alespoň den odstát

tak si kup preboha BEN test pH za 40kc a k tomu za 60kc kyselinu a nebudes tyrat rastlinky. Neviem ako tvoja voda, ale moja z kohutika ma tak 8pH a bez upravi by som nou kytky nikdy nezalial.

Old Post 07-06-2010 v 12:15 PM
darxtar je offline   Profil uživatele darxtar   Find more posts by darxtar   Foto galerie člena darxtar   Click here to Send darxtar a Private Message   Add darxtar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gravedigger
Stálý Člen

Karma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% PěstitelskáKarma uživatele gravedigger - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 779

Presne tak, me tece z kohoutku 8,4ph a v rustu upravuju kyselinou dusicnou a na kvet kyselina fosforecna oboje od AH a spokojenost a vydrzi ti to mrte dlouho.

Old Post 07-06-2010 v 12:21 PM
gravedigger je offline   Profil uživatele gravedigger   Find more posts by gravedigger   Foto galerie člena gravedigger   Click here to Send gravedigger a Private Message   Add gravedigger to your buddy list     Navštiv homepage uživatele gravedigger! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 780

citace:
Původní příspěvek od darxtar

tak si kup preboha BEN test pH za 40kc a k tomu za 60kc kyselinu a nebudes tyrat rastlinky. Neviem ako tvoja voda, ale moja z kohutika ma tak 8pH a bez upravi by som nou kytky nikdy nezalial.

dobře díky zkusím to... já si právě myslel, že tím by to být nemuselo, když mi to dělá jenom u jedný kytky, tak příště už radši nebudu myslet

Old Post 07-06-2010 v 12:23 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fiklipos
Stálý Člen

Karma uživatele Fiklipos - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 781

čau, nevíte někdo, co by to mohlo být? začíná to na spodních velkých listech...

Old Post 08-06-2010 v 15:07 PM
Fiklipos je offline   Profil uživatele Fiklipos   Find more posts by Fiklipos   Foto galerie člena Fiklipos   Click here to Send Fiklipos a Private Message   Add Fiklipos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zelwig732W16
Nový Člen

Karma uživatele Zelwig732W16 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 782

tak tu mam opet jeden problemek s listama... fotka je ze dvou kytek (matka,rez) na kazde mi narostlo par takovychle hybridnich listku... nektery jen rostou stoceny a pak se postupne rovnaj, nekery vypadaj ze tak uz asi zustanou... kytky jinak vcelku ok, na kazde jsou takovy deformace jjen asi na 2-3 listkach... maten ekdo zkusenost cim by to mohlo byt, esli se s tim da neco delat a hlavne, esli je to problem kerej vubec ma smysl resit?? dukuju za rady

Old Post 08-06-2010 v 17:08 PM
Zelwig732W16 je offline   Profil uživatele Zelwig732W16   Find more posts by Zelwig732W16   Foto galerie člena Zelwig732W16   Click here to Send Zelwig732W16 a Private Message   Add Zelwig732W16 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Freezecz
Stálý Člen

Karma uživatele Freezecz - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 783

ahoj potřeboval bych poradit jak se zbavit co nejlíp svilušek už sněma bojuju asi týden a něco a šplíchal jsme biool 3x a furt tam sou a taky nevím jak moc šplíchat když už to kvete protože mi po obstřiku zhědly palice-taky bych se chtěl zeptat co s těma zhnědlýma ?? díky za rady

Old Post 09-06-2010 v 06:39 AM
Freezecz je offline   Profil uživatele Freezecz   Find more posts by Freezecz   Foto galerie člena Freezecz   Click here to Send Freezecz a Private Message   Add Freezecz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BloodyBeer
Stálý Člen

Karma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% PěstitelskáKarma uživatele BloodyBeer - 49% Pěstitelská

Příspěvek č. 784

citace:
Původní příspěvek od Fiklipos
čau, nevíte někdo, co by to mohlo být? začíná to na spodních velkých listech...

tohle vypada na prepaleni hnojkama ..... uber trochu -> kytka je stejne pekne zelena tak ji doprej trochu odpocinek.....

125W CFL Mandala, SSH
125W CFL, 150HPS. Sensi Mix, Cole Train
Gumby Hash
Bloodyho Bezúdržbový Pěst

Vsechny cisla SoftSecretsCZ volne k stahnuti:http://www.softsecrets.nl/?id=150&title=Issues

I fall in love to LST but scotland is my only love.

Karma je děvka, není hezké přát ostatním něco nepěkného.

Old Post 09-06-2010 v 07:13 AM
BloodyBeer je offline   Profil uživatele BloodyBeer   Find more posts by BloodyBeer   Foto galerie člena BloodyBeer   Click here to Send BloodyBeer a Private Message   Add BloodyBeer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 47 48 49 50 51 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
09-03-2017 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!! - 1223 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás