Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, mám problém s rostlinama Před dvěma týdny jsem dostal kyblík s outdoor rostlinkama, které vypadaly, že se jim daří. Po týdnu jsem si je přivezl na chatu, že si je přesadim do hlíny, ale to už jsem si všiml, že kytkám v kyblíku žloutnou a hynou spodní listy Přesadil jsem tedy rostlinky do země. Problém trvá nadále a nevím, jak to řešit. Rostlinky pomalu rostou, ale listy zespoda žloutnou a hynou Někde jsem něco četl o nedostatku dusíku, ale kytka je přihnojována.
Mám to normálně v zemi, ale co je to za půdu bohužel nevím Předtím jsem to měl v kyblíku, ve kterém to rostlo a dařilo se tomu dobře, ale pak to v něm začlo takhle žloutnout, tak jsem to přesadil do země.
No záleží jak se to rozšiřuje. Pokud třeba první listy měly šok z přesazení tak dopadly takto. Moje shiva nemá původní list po přesazení ani jeden. Přepal hnojek myslím nebude, neb by se to muselo projevovat i na dalších listech té kytky. Samo začalo by to odspoda, ale šířilo se. A to že máš ty listy takové krabaté taky neznaší přebytek živin jako spíš nedostek. Mrkni sem http://grower.cz/forum/showthread.p...ighlight=plisen to vypadá dost podobně.
tak si kup preboha BEN test pH za 40kc a k tomu za 60kc kyselinu a nebudes tyrat rastlinky. Neviem ako tvoja voda, ale moja z kohutika ma tak 8pH a bez upravi by som nou kytky nikdy nezalial.
Presne tak, me tece z kohoutku 8,4ph a v rustu upravuju kyselinou dusicnou a na kvet kyselina fosforecna oboje od AH a spokojenost a vydrzi ti to mrte dlouho.
tak si kup preboha BEN test pH za 40kc a k tomu za 60kc kyselinu a nebudes tyrat rastlinky. Neviem ako tvoja voda, ale moja z kohutika ma tak 8pH a bez upravi by som nou kytky nikdy nezalial.
dobře díky zkusím to... já si právě myslel, že tím by to být nemuselo, když mi to dělá jenom u jedný kytky, tak příště už radši nebudu myslet
tak tu mam opet jeden problemek s listama... fotka je ze dvou kytek (matka,rez) na kazde mi narostlo par takovychle hybridnich listku... nektery jen rostou stoceny a pak se postupne rovnaj, nekery vypadaj ze tak uz asi zustanou... kytky jinak vcelku ok, na kazde jsou takovy deformace jjen asi na 2-3 listkach... maten ekdo zkusenost cim by to mohlo byt, esli se s tim da neco delat a hlavne, esli je to problem kerej vubec ma smysl resit?? dukuju za rady
ahoj potřeboval bych poradit jak se zbavit co nejlíp svilušek už sněma bojuju asi týden a něco a šplíchal jsme biool 3x a furt tam sou a taky nevím jak moc šplíchat když už to kvete protože mi po obstřiku zhědly palice-taky bych se chtěl zeptat co s těma zhnědlýma ?? díky za rady