Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cus wodniku...
a ake vrecia na zemiaky mas namysli, lebo co ja viem, tak je viacero druhov... ale ten najcastejsi (vizera to ako neake umele vlakno) si myslim, ze korene neposkodia... sak skus uvidime
NO zajimavé pěstovat na stromech.... jednou uz me čorky podělali ale strom jako misto se mi fakt nezda normalni no ale slo by to nejak vychytat . A bacha na datle
mno podle prizpevku vsech musim uznat ze teoreticky vzato by to mohlo byt vcelku dobre, ale ja bych do toho nikdy asi nesel... prijde mi to jako zbytecne kdyz mame tolik peknych mist na ktere nikd nechodi a priroda se nam o to dalo by se rict postara.... tzv. treegrowing proto zhledavam jako zatim neee moc dokoumany
---:::Mír a THC v duši všech GROWERŮ a skuřenců CZ a SK:::---
takze ako prve sme si nachystali veci aby to slo lebo rozmyslat az v lese co nam treba je dost pozde...vedro s navrtanymi dierami,viazací drot,klince ,roxor, pilka atd..viac ma nenapada...strom sme nasli fajnovy spílili sme mu vrcholec tym nam vznikol podstavec o priemere cca 20cm
bol to dost adrenalin abyste vydeli ako je to vysoko tu je odfoteny majko...bo on sa bal ist hore
-vedro je prichytene najme klincami o strom cez predvrtane dierky ale aj drotmy cez dieri na odtok prebytočnej vody...a roxorom-hlavna nosna tyc pre rastlinku...
takto vypada finalna podoba stepenia smreka s marihuanow
-to okolo nej je kryt bo vysla zo skrine a este bola aj napadnuta skurvenymi sviluškami takze v oslabeni....je to proti priamemu vetru slnku daždu atd...
Co si to tomu stromu provedl? Takhle učapnout vršek...(je to pokus o FIM?)
A to vtom květníku je opravdu mech??? ještě řekni že máš tu hlínu z pod toho stromu. Jestli se pletu tak mech nahraď nějakou textilii nebo folií.
Jinak spoustu zdaru se stromky, já osobně obdivuju tyhle šílence(mám strach z výšek)
ty thready o pesteni na stromech tu jsou, a tusim ze i hadka jestli nicit strom kvuli jednolete kytce,doufam ze tam budes sazet kazdej rok kdyz uz si ho fiknul takhle...
nicmene dal sis s tim peknou praci...
po tech prvnich dvou fotkach jsem se te chtel zeptat proc se sazi na strom? no prece kvuli tomu aby to corky nenasli,no a tamto je jak pest na oko! ale na tech poslednich ,celkem rozmazanych fotkach, uz to vypada zes to zamaskoval...
spolubydla chce taky letos odzkouset stromy,,, tak jsem zvedavej ,-)
hambi sa to co si urobil tomu stromu sa ti vypomsti,,, tu mas fotku mojej ice 2 roky stare odrezal som 3 vety z toho stromu,,, staci najst co najlepsi strom a co najmenej mu ublizit ti si to kompletne posral....http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=133166
neda sa mi neopytat....teraz to je relativne neviditelne ale co ak uz podrastie predsa na ufiknutom strome sa nejaka 1.5m vysoka rastlina celkom vinima by som povedal ...
-co sa tyka odpíleneho vrcholca ...v našom prípade to berieme tak ze učel svetí prostriedky vyzera to mozno trocha drsne ale dali sme tam taku hmotu aby nevyschol ,uvidime co to da ale urcite tam nesadime iba tento rok....bonsaj vo večšom- určite niesme nicitelia prírody...unas sa stromy pília bežne niesom z prahy.
-..ked aj bude trcat rastlina to nevadi nechodí tam vela ludi a este menej takych co by ich to zaujimalo...prinajhorsom sundame aj spodne konare a budem hore chodi po lane...
-.
.
.
Nic proti ekologii ale tohle je forum o tom jak lidi paleji kilowaty ve skrini. nejakejch uryzlejch pet vetvi proti tomu neznamena nic. na zelenou stopu to porad vychazi hur na sodik rekl bych .....
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead