Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zatiaľ som sadil len samé noname a tak na rok 2008 by som chcel už niečo
overené.Zvažujem nad:
Passion1(DP)
Hollands Hope(DP)
ešte by som chcel aj niečo do kýblov na zatemňovanie.Tuto by som chcel voliť niečo od Greenhouse seed (GWS,WW,Arjans Haze).Čo by podľa Vás
bolo lepšie?
Holland Dope vyzera tak obycajne. Skor by sa dalo do tochto pasma ako SR a CZ vysadit PURPLE POWER alebo SHAMAN. Maju peknu fialovu farbu a vynosnost je ... uf. Ak niekto sadil tie dve modely v outdoori, tak nech tu hodi nejake foto co mu s toho vyrastlo. dik
wasco123- tady Hollands Hope, puvod Nirvana, z rezu, bez problemu, skoro nehnojeno, dozrala v pohode, zhulovala fest, obrovsky vynos, palice jak sutr. Tady je mozne kouknout, je to rok 2006, vsem doporucuji prolezt cele, at vite co je zac http://grower.cz/forum/showthread....9636#post419636
caf lidi moj out 08 asi takto: od dutch_passion PASSION1,PURPLE1,DURBAN POISON a skusim SHAMANA. od paradise seeds urcite BELLADONA. a este rozmyslam nad PURE POWER PLANT, SUPER SILVER HAZE, TRIPLE AFGHAN SLAM a strasne by som chcel EL NINO a HIMALAYA kde ich zozeneim.Prachy do toho dam len aby s toho nieco bolo. ak by niekto cel mozme nieco aj wymenit zatim....
příští rok plánuji větší grow- zatím mám jen 25 semínek Papaya tady z groweru. Plánuju tak třicet kytek- čím víc odrůd seženu tím míň kytek na každou odrůdu. (OT- kdybyste někdo měl nějakou přebytečnou out-genetiku tak se mi ozvěte na PM )
Prosím, ignorujte veškeré pravopisné chyby v tomto příspěvku. Děkuji Vám.
Zdar lidi ja jsem pro přiští rok zvolil Mandala#1,Hashberry od Mandali a Magic Crystal od TH Seeds.celkem 31 kousku tak jsem zvědav.Hodně uspěchu všem.
ja chci pro pristi rok dat prednost rychleji kvetoucim odrudam. jendou uz dost davno sem mel early californii ze seminek od jendoho clena. to byl model presne podle mejch predstav - sklizen v prelomu srpna/zari - mensi, ale pjenke tvrdy, sladce vonavy a pocukrovany palicky. problem je vsak v sehnani ty genetiky, uz ani letajci holandan nema v nabidce california sunrise jasno mam zatim s maroc od female seeds.
Zdárek, objednal jsem z Greenhouse seeds FEMINISED odrůdku Big Bang, nemá sní někdo skušenosti, popřípadě teorie o růstu apod... nemohl by se někdo na to podívat a říct mi něco blíž, díkes moc pls
Northen Lights (Nirvana)
KC36 (KC Branis)
Papaya (Nirvana)
Shaman (Dutch Passion)
Northen Lights Special (KC Brains)
Big Bang (Greenhouse seeds FEMINIZED)
Lowryder (lowryder)
a ještě chci buď odkoupit nebo s někým vyměnit euforii, belladonu, GWS. Dále pak mám ještě Hollands Hope, DurgaMataxPurple a hafo no namů . peace and grow