Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od big daddy grow budem to pestovat na batmix od plagronu pisali ze je tam dost zivin pre prvych sest tyzdnov potom sa ma zacat hnojit. d.
Substrát od Plagronu tak proč ne i hnojiva.. stejně největší podíl na sklizni má genetika rostliny. Víc hnojiv neznamená víc palic. Předhnojenej substrát.. ale že je srpen tak to pojedeš asi indoor.. jak dlouhej plánuješ rúst. Třeba Ti stačí jen Bloom na květ.
Chlape raději si přečti pár pěstitelskejch vláken a mrkni jak to dělají a jak dopadli ostatní. Hnojiv se tu používá široké spektrum od organických domácích čajú, přes organický BioBizz po čistě minerální AH a pod. První grow je většinou stejně jen o seznámování se s rostlinou.
citace:
Púvodní příspěvek od Anatole France Zkušenost je nepřenosná
Ahoj mam problem a potrebovalbych radu mam kvetovy superaktivator (Flower Dragon) a chtel bych vedet jestli to mam zalejvat jen tim Flower Dragonem nebo jestli se to ma michat s nakym hnojivem na kvet?? A pokud ano staci hnojivo na Orchideje nebo Bromelie?? nebo nake jine?
Původní příspěvek od senzaa Ahoj mam problem a potrebovalbych radu mam kvetovy superaktivator (Flower Dragon) a chtel bych vedet jestli to mam zalejvat jen tim Flower Dragonem nebo jestli se to ma michat s nakym hnojivem na kvet?? A pokud ano staci hnojivo na Orchideje nebo Bromelie?? nebo nake jine?
Raději si pořiď nějaké komplexní základní hnojivo a na FD se vykašli.
ja uz prave mam Flower Dragon a potrebuju vedet jestli to muzu zalejvat jen FD nebo to musim smichat s nakym hnojivem?? A jaky to muze bejt hnojivo??? staci treba proorchideje??? poradi mi nekdo k temhle otazkam neco??
Původní příspěvek od senzaa ja uz prave mam Flower Dragon a potrebuju vedet jestli to muzu zalejvat jen FD nebo to musim smichat s nakym hnojivem?? A jaky to muze bejt hnojivo??? staci treba proorchideje??? poradi mi nekdo k temhle otazkam neco??
Jasně že to lze použít s nějakým květovým hnojivem o přibližném NPK 1:2:2.
Původní příspěvek od senzaa co je to NPK 1:2:2. ??? takze kdyz je to hnojivo na orchidej tak to taky nevadi??
Sakra chlape přečti si aspoň FAQ!
NPK je poměr nejdůležitějších prvků které jsou přijímané rostlinami. N (dusík) : P (fosfor) : K (draslík).
Každý hnojivo má na flašce napsaný tento poměr, pro tebe je ještě důležité aby květové hnojivo mělo S (síru), Mg (hořčík, magnesium) a případně ještě mikroprvky jako Fe (železo), Mn (mangan), Mo (molybden), Zn (zinek), B (bor).
Neznáš základy a chceš řešit FlowerDragon, ten sám o sobě ti neudělá žádný zázraky.
zdravim,
mám otázku,namíchal jsem si zálivku hnojiva metrop,MR1,AminoRoot,Calgreen,vše ok,pak jsem tam přidal Bio Protect od GH a zálivka se zakalila ale hlavně se vní něco srazilo(takové bílé šupinky)
má s tim někdo zkušenost?
Původní příspěvek od Kouta zdravim,
mám otázku,namíchal jsem si zálivku hnojiva metrop,MR1,AminoRoot,Calgreen,vše ok,pak jsem tam přidal Bio Protect od GH a zálivka se zakalila ale hlavně se vní něco srazilo(takové bílé šupinky)
má s tim někdo zkušenost?
Zdar, mne sa takto zakalil roztok, keď som ho namiešal moc koncentrovaný. Keď som chcel iba zvýšiť EC a nechcel som prilievať veľa vody. Po pridaní Calgreenu to urobilo také malé biele šupinky. moňo sa nejako vyzrážal vápnik, keď to bolo moc koncentrované. Ak si to dal do veľa vody, tak ma napadá jedine že ten Ca ,alebo čo to spôsobilo, možno zreagoval s niečím v roztoku a vyzrážal sa. Neviem čo obsahuje ten Bio protect.