Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ježiš promin,přepsal jsem se..Jo hnojim to 40ml na 10l..Jsou normálně v zemi..Za touhle kytkou jsou dalši 2 a jsou uplně v pohodě..Všechny hnojim uplně stejnou zalivkou právě..Tak vubec nevim co stim..Jestli proplachnout čistou vodou,nebo třeba přidat hnojivo na rust..Začla ta kytka blednout a žloutnout jak se začly dělat květy..Pak mam ještě v 50l květinačich a u všech žloutnou listy od spodu směrem nahoru..Hnojim taky všechno uplně stejně..
Původní příspěvek od Nehulto Zdravim všechny growery.. potřebuji poradit s mými květinami. Holky jsou 14 v květu a hnojky ata organics, jedu podle schema dávkování, bohužel nemám ph a ec metr. Prolevam každý týden čistou vodou a stejně něco v nepořádku...
Všechny kytky zalivam uplně stejnou zalivkou..Druhou mam hned o metr vedle,a ta je uplně ok.Uplně každej list je brutálně zvadlej..a jdou všechny do žluta až uplně upadnou..Ted už je to o hodně horši..Dávám ji ještě tak 5 dnu.nechápu..nikdy se mě to nestalo.
Zdravím , muže mi nekdo poradit ? Plagron Light Mix , růst , hnedé fleky , PH okolo 6 max 6,5 , EC neřeším , za X kol co jedu furt stejne nikdy nebyl zadný problem až ted , kdy jsem se zameril na snizovaní PH. Muže to byt tím ? Prosim o rady
Zdravím, nastal mi problém. Začínají mi schnout listy, od spodních to jde pomalu nahoru. Mám tam svilušky celkem s nimi zápasím, v květinářství mi doporučili Mospilan 20SP, samozřejmě to nepomohlo. Tak jsem šel do HausSpezi, že chci Talstar 10EC nebo Vermitec 1,8EC. Ani jedno neměli, tak mi našli Nissorun 10WP. Zase nic moc účinky. Problém bude asi i v tom počasí, na balkon mi praží celej den. Jenže kytka začala kvést a tak po 14 dnech (teď) začínají usychat listy. Zajímalo by mě jestli je to fakt těma sviluškama (boj s nimi už pomalu vzdávám - u odrůdy je napsaná sklizeň konec září/začátek října) nebo je to normální, či sluníčkem, popřípadě čím to může být.
Odrůda - Cookies Kush (Barneys Farm)
Hnojivo - Green House - Powder feeding (short flowering) - NPK - 16-6-26 - hnojím 2x týdně, zalévám vodou každé ráno (cca půl litru)
For crazyn - Nazdar, já si myslim, že by si buď měl pozorněji číst návod na hnojivu a poměry míchání, nebo začít měřit Ec, protože podle mě jsou ty listy očividně spálený, totiž, že mají moc vysokou koncetraci hnojiva. Klidně se mohlo stát, že jak jsi měnil Ph, nevim čim, jakou kyselinou, tak jsi si skutečně mohl rozhodit to Ec. Ale je to od moc hnojiva...
For Nadbuh - teda podle toho do jak veliký nádoby jsi tu rostlinku zasadil, tak jsi asi čekal, že ti vyroste pořádnej stromek co? Já bych ji asi urychleně přesadil, jinak o ní možná přijdeš úplně. Zatím . . .
Slamáčku
Tvůj mikrogrow led mě usvědčil k registraci.
Zkusím to polopate.
Poprvé co vůbec něco pestuju,s myšlenkou si zahrávám cca od května.
V srpnu přišly semínka a jelikož jsem tu četl o pěstováni na okně,stromech,mikro a jiných parádičkách tak jsem si řekl že přes zimu zkusím aspoň jednu.
Do toho velkého jsem ji přesadil hned jak jsem zjistil že jsem ji nejspíš přelil.
Každopádně jsem zjistil že mě to baví 😊