Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 46 47 48 49 50 »
Autor
Téma 
Karholc
Nový Člen

Karma uživatele Karholc - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 753

Ježiš promin,přepsal jsem se..Jo hnojim to 40ml na 10l..Jsou normálně v zemi..Za touhle kytkou jsou dalši 2 a jsou uplně v pohodě..Všechny hnojim uplně stejnou zalivkou právě..Tak vubec nevim co stim..Jestli proplachnout čistou vodou,nebo třeba přidat hnojivo na rust..Začla ta kytka blednout a žloutnout jak se začly dělat květy..Pak mam ještě v 50l květinačich a u všech žloutnou listy od spodu směrem nahoru..Hnojim taky všechno uplně stejně..

Old Post 12-09-2016 v 20:34 PM
Karholc je offline   Profil uživatele Karholc   Find more posts by Karholc   Foto galerie člena Karholc   Click here to Send Karholc a Private Message   Add Karholc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
odo
Stálý Člen

Karma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 754

Hm...ja by som povedal, že sa Ti tam vyčuralo nejaké zviera...

Old Post 13-09-2016 v 08:44 AM
odo je offline   Profil uživatele odo   Find more posts by odo   Foto galerie člena odo   Click here to Send odo a Private Message   Add odo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Karholc
Nový Člen

Příspěvek č. 755

Tak to vubec..To si nemyslim..To by se tam musel vychcat slon,a toho na zahradě nemám.. :-D

Old Post 13-09-2016 v 10:47 AM
Karholc je offline   Profil uživatele Karholc   Find more posts by Karholc   Foto galerie člena Karholc   Click here to Send Karholc a Private Message   Add Karholc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FenixStorm
Nový Člen

Karma uživatele FenixStorm - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 756

asi by to chtělo detailní fotky.. takové příznaky má dusík buď moc nebo málo možná také mohou být přelité..

Old Post 13-09-2016 v 18:19 PM
FenixStorm je offline   Profil uživatele FenixStorm   Find more posts by FenixStorm   Foto galerie člena FenixStorm   Click here to Send FenixStorm a Private Message   Add FenixStorm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FenixStorm
Nový Člen

Karma uživatele FenixStorm - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 757

citace:
Původní příspěvek od Nehulto
Zdravim všechny growery.. potřebuji poradit s mými květinami. Holky jsou 14 v květu a hnojky ata organics, jedu podle schema dávkování, bohužel nemám ph a ec metr. Prolevam každý týden čistou vodou a stejně něco v nepořádku...

Vypadá to na nedostatek vápníku.

Old Post 13-09-2016 v 18:26 PM
FenixStorm je offline   Profil uživatele FenixStorm   Find more posts by FenixStorm   Foto galerie člena FenixStorm   Click here to Send FenixStorm a Private Message   Add FenixStorm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Karholc
Nový Člen

Příspěvek č. 758

Všechny kytky zalivam uplně stejnou zalivkou..Druhou mam hned o metr vedle,a ta je uplně ok.Uplně každej list je brutálně zvadlej..a jdou všechny do žluta až uplně upadnou..Ted už je to o hodně horši..Dávám ji ještě tak 5 dnu.nechápu..nikdy se mě to nestalo.

Old Post 13-09-2016 v 18:50 PM
crazyn
Stálý Člen

Karma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% Pěstitelská

Hlína po prvé problem s listy Příspěvek č. 759

Zdravím , muže mi nekdo poradit ? Plagron Light Mix , růst , hnedé fleky , PH okolo 6 max 6,5 , EC neřeším , za X kol co jedu furt stejne nikdy nebyl zadný problem až ted , kdy jsem se zameril na snizovaní PH. Muže to byt tím ? Prosim o rady

Old Post 14-09-2016 v 14:52 PM
crazyn je offline   Profil uživatele crazyn   Find more posts by crazyn   Foto galerie člena crazyn   Click here to Send crazyn a Private Message   Add crazyn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
crazyn
Stálý Člen

Karma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 760

Nebo že by opravdu přehnojené ?

Old Post 14-09-2016 v 15:08 PM
crazyn je offline   Profil uživatele crazyn   Find more posts by crazyn   Foto galerie člena crazyn   Click here to Send crazyn a Private Message   Add crazyn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yaakub
Stálý Člen

Karma uživatele Yaakub - 88% PěstitelskáKarma uživatele Yaakub - 88% Pěstitelská

Schnoucí listy + svilušky?? Příspěvek č. 761

Zdravím, nastal mi problém. Začínají mi schnout listy, od spodních to jde pomalu nahoru. Mám tam svilušky celkem s nimi zápasím, v květinářství mi doporučili Mospilan 20SP, samozřejmě to nepomohlo. Tak jsem šel do HausSpezi, že chci Talstar 10EC nebo Vermitec 1,8EC. Ani jedno neměli, tak mi našli Nissorun 10WP. Zase nic moc účinky. Problém bude asi i v tom počasí, na balkon mi praží celej den. Jenže kytka začala kvést a tak po 14 dnech (teď) začínají usychat listy. Zajímalo by mě jestli je to fakt těma sviluškama (boj s nimi už pomalu vzdávám - u odrůdy je napsaná sklizeň konec září/začátek října) nebo je to normální, či sluníčkem, popřípadě čím to může být.
Odrůda - Cookies Kush (Barneys Farm)
Hnojivo - Green House - Powder feeding (short flowering) - NPK - 16-6-26 - hnojím 2x týdně, zalévám vodou každé ráno (cca půl litru)

Old Post 14-09-2016 v 15:14 PM
Yaakub je offline   Profil uživatele Yaakub   Find more posts by Yaakub   Foto galerie člena Yaakub   Click here to Send Yaakub a Private Message   Add Yaakub to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yaakub
Stálý Člen

Karma uživatele Yaakub - 88% PěstitelskáKarma uživatele Yaakub - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 762

Další foto

Old Post 14-09-2016 v 15:16 PM
Yaakub je offline   Profil uživatele Yaakub   Find more posts by Yaakub   Foto galerie člena Yaakub   Click here to Send Yaakub a Private Message   Add Yaakub to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martin666
Stálý Člen

Karma uživatele Martin666 - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 763

pokud to nemáš napadené, tak je to normální, z pár suchých listů nedělej vědu, začíná podzim

Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt

Old Post 14-09-2016 v 15:40 PM
Martin666 je offline   Profil uživatele Martin666   Find more posts by Martin666   Foto galerie člena Martin666   Click here to Send Martin666 a Private Message   Add Martin666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Karholc
Nový Člen

Příspěvek č. 764

citace:
Původní příspěvek od Karholc
Tak jsem na to přišel.Uhnival kořen,a stonek uplně dole u kořenu pod slupkou.Nešlo to vidět.Ale nepřelival jsem ji!Šla ven...

Old Post 14-09-2016 v 17:11 PM
Nadbuh
Stálý Člen

Karma uživatele Nadbuh - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 765

Dobrý den,
dle mého pátrání asi jsem moc přelil,ale pro jistotu se zeptám.
Děkuji za Vaše názory.

Old Post 16-09-2016 v 20:28 PM
Nadbuh je offline   Profil uživatele Nadbuh   Find more posts by Nadbuh   Foto galerie člena Nadbuh   Click here to Send Nadbuh a Private Message   Add Nadbuh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martin666
Stálý Člen

Karma uživatele Martin666 - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 766

zapátral jsi dobře, příště dávej do kokosu, nedrží se v něm voda, předejdeš přelití, hnilobě a překyselení

Vědomosti jsou měnou ve Vesmíru..Egyptský Bůh Thovt

Naposledy upravil Martin666 17-09-2016 v 19:39 PM

Old Post 17-09-2016 v 12:55 PM
Martin666 je offline   Profil uživatele Martin666   Find more posts by Martin666   Foto galerie člena Martin666   Click here to Send Martin666 a Private Message   Add Martin666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
slamacek
Stálý Člen

Karma uživatele slamacek - 0% PěstitelskáKarma uživatele slamacek - 0% PěstitelskáKarma uživatele slamacek - 0% PěstitelskáKarma uživatele slamacek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 767

For crazyn - Nazdar, já si myslim, že by si buď měl pozorněji číst návod na hnojivu a poměry míchání, nebo začít měřit Ec, protože podle mě jsou ty listy očividně spálený, totiž, že mají moc vysokou koncetraci hnojiva. Klidně se mohlo stát, že jak jsi měnil Ph, nevim čim, jakou kyselinou, tak jsi si skutečně mohl rozhodit to Ec. Ale je to od moc hnojiva...

For Nadbuh - teda podle toho do jak veliký nádoby jsi tu rostlinku zasadil, tak jsi asi čekal, že ti vyroste pořádnej stromek co? Já bych ji asi urychleně přesadil, jinak o ní možná přijdeš úplně. Zatím . . .

Hlavne,že nám to roste!

Já bych se na to vyprdla Velebnosti.

Old Post 17-09-2016 v 17:42 PM
slamacek je offline   Profil uživatele slamacek   Find more posts by slamacek   Foto galerie člena slamacek   Click here to Send slamacek a Private Message   Add slamacek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nadbuh
Stálý Člen

Karma uživatele Nadbuh - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 768

Slamáčku
Tvůj mikrogrow led mě usvědčil k registraci.
Zkusím to polopate.
Poprvé co vůbec něco pestuju,s myšlenkou si zahrávám cca od května.
V srpnu přišly semínka a jelikož jsem tu četl o pěstováni na okně,stromech,mikro a jiných parádičkách tak jsem si řekl že přes zimu zkusím aspoň jednu.
Do toho velkého jsem ji přesadil hned jak jsem zjistil že jsem ji nejspíš přelil.
Každopádně jsem zjistil že mě to baví 😊

Old Post 17-09-2016 v 21:16 PM
Nadbuh je offline   Profil uživatele Nadbuh   Find more posts by Nadbuh   Foto galerie člena Nadbuh   Click here to Send Nadbuh a Private Message   Add Nadbuh to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:42 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 46 47 48 49 50 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí
26-04-2014 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!! - 1236 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás