Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja chcem zasadit na miesto kde je straasne vela srniek, su tam celkom dobre fleky, asi pol hodiny slapania do kopca ... zasadili by ste tam ? su tam same vyslapane cesty od srniek( je tam totiz aj vysoka trava)
edit: bol som kuknut okolo tych kolajnic, a veeelmi milo som prekvapeny a je tam dokonca aj potok a hnoj
len sa chcem spytat, ci nebude rastlinkam vadit ten polnohospodarsky hnoj ...?
Naposledy upravil Green Beret 11-11-2008 v 20:24 PM
A nedaleko baráku mame taky vojenskej prostor, je to obrovske a oplocene betonovyma kvadrama. Pochybuju že tam někdo páchne tak to tam chci taky skusit.
A nedaleko baráku mame taky vojenskej prostor, je to obrovske a oplocene betonovyma kvadrama. Pochybuju že tam někdo páchne tak to tam chci taky skusit.
Hele a nechceš spíš počkat na příští rok, protože letos by ti to asi nedokvetlo.
Jinak na jaře půjdu do kukuřice, 1 stromu(který je na takovém kopečku kam nikdo nechodi) a nakonec mam 2 políška jedno skrytu v křoví a druhé je jižní svah v maliní ale to budu muset ňák šikovně podepřít a uvidím.
Podla mna ked mate moznost pestovat doma urcite hej, ale len ked ste si isty, ze susedia alebo iny nebudu zvedavy.Davajte bacha.Ked vonku urcite nepristupne,nenapadne ale hlavne dobre osvetlene, zem sa da priniest a je to v pohodicke ale uplne naj ked najdete ideal. Pozor na polovnikou a prieskumnikou ale aj zver, no je ale lepsie ked vam policko navstivi zver nieje "Svina" si myslim, zver sa da jednoducho odplasit ludskym pachom.
Prosba snazte co najmenej pouzivat chemiu zem vam bude vdacna a prajem dobru urodu
Původní příspěvek od RTW Já letos otestuju rákos,na prd je že je tak 30m silnice a firemní objekty.Ale jináč to je takový zastrčený flek.Trošek se bojím srnek a zajiců . . . .
Čau, no já mám s pěstováním v rákosí špatné zkušenosti. Buď to zničila zvěř nebo to v době květu začalo chytat plísně, protože tam bylo chladno a vlhko.
Proto mám rád kopce a nejlépe jižní svahy.
Jsou semínka na kopřivy??? víte že by ste si udělali vlastní kopřivový ukrýt jelikož tedka už hledám místo a ještě kopřivy nerostou:-( A ještě Kde rostou tak kopřivy??
Hledej, kde jsou staré a uschlé kopřivy. Jinak u nás rostou často u vody, nebo v místech, kde je nějakej ďolík a drží se tam voda. Stačí jenom hledat a hledat, ale POZOR, kosa venku je veliká, takže s sebou něco na zahřátí
Joo ja už mam neska sem byl na 2 hodky ráno a vypada to docela dobře našel sem pár míst ale ja bych raději ty kopřivy.Mužete poslat foto jak vypadaji uschle??
Čágo.Tys to měl někde v rákosí na okraji rybníka,nebo nějakého jezírka?
Já to mám vyhlédlé na okraji zemědelského pole,je tam celkem husté rákosí tak 13 m2.Těch plísní se taky bojím,ale asi tam 1-2 zkusím.Někde jsem tady četl,že tam sypou vápno,když je to v rákosí.