Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
při tomto světle a makru toho moc vidět není a blizničky jsou spíše bílé ale pravda odrůdou to tak může být,chce to hlídat obden no pokud to je opravdu čiré(trichomy) dal bych tomu týden
Zdravim, chci se zeptat, kdy mám sklidit. Mám AF Autoblueberry, semínko jsem dal naklíčit nejspíše 29.4. ale nejsem si jistý může se až o týden dopředu lišit. Teď začala celá kytka trochu žloutnout. Myslim, že to může být i počasím, jinak je na místě, kde většinu dne svítí slunce.
Původní příspěvek od troska Zdravim, chci se zeptat, kdy mám sklidit. Mám AF Autoblueberry, semínko jsem dal naklíčit nejspíše 29.4. ale nejsem si jistý může se až o týden dopředu lišit. Teď začala celá kytka trochu žloutnout. Myslim, že to může být i počasím, jinak je na místě, kde většinu dne svítí slunce.
Ještě času dost .. hlídej si trychomy (začnou lehce hnědnout) a blyzny hnědnout také. K barvě, trošku pohnoj .. ještě tak 14 - 20 dnů určitě bych nechal
Dotaz , mozna to tad uz je , ale 50 stran procitat nechci , doba kvetu e pocita od ty doby kdy prepnu na 12/12 , nebo az kdyz to hodi prvni naznak kvetu?
Ahoj,
kvete mi tu jedna AF kytka /bohužel po smíchání semínek nevím, zda je to BIG DEVIL, či AUTO PYRAMID
/ je na květu cca 45 dní. Můžu poprosit o názor a zhodnocení? Není už čas? předem díky...
Původní příspěvek od tomasvezi Ahoj,
kvete mi tu jedna AF kytka /bohužel po smíchání semínek nevím, zda je to BIG DEVIL, či AUTO PYRAMID
/ je na květu cca 45 dní. Můžu poprosit o názor a zhodnocení? Není už čas? předem díky...
Tak čas už by mohl být, ale trychomy jsou asi ještě mléčné což ? flešni a sekej
Zdravim mam tady par fotek , potreboval ybch vedet na jak dlouho by ste este videli ? Je to tak 40-42 den od doby co se ukazali prvni chlupy , dozravat by meli vsechny odrudy priblizne za 55 dni , takze priblizne ty dva tejdny este? 10 dni bych chte flushovat
Bila vdova