Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od raymond Dobrý den, nedávno nastal jeden nepřijemný problém - listy kytiček začali žloutnout, hnědnout, kroutit se. Při procházení tohoto threadu jsem zjistil ze by to mohlo být nedostatkem živin. Řešením by pak bylo přesazení do větších květináčů a začít hnojit. To přesazení jsem měl v plánu, ale nevědel jsem co dělat když žačali takto žloutnout. Kytky jsou ve fóliáku na zahradě. Poslední dobou bylo velmi špatné počací, tak je to možná tím?
kdyz presadis tak automaticky kytku zahnojis cerstvou hlinou (pokud je predhnojena - vetsinou byva na 6 tydnu ale sam vim ze po trech az ctyrech muzes pomalu zacit dohnojovat - az se ti zacne dit to same co ted :-) tzn zloutnouci, ne prilis zdrave listky
Původní příspěvek od BloodyBeer kdyz presadis tak automaticky kytku zahnojis cerstvou hlinou (pokud je predhnojena - vetsinou byva na 6 tydnu ale sam vim ze po trech az ctyrech muzes pomalu zacit dohnojovat - az se ti zacne dit to same co ted :-) tzn zloutnouci, ne prilis zdrave listky
Díky. Přesadím normálně, prostě to strčím celé jak to mám vytáhlé do nového květináče,že?
No u tebe bych to videl na preliti nebo prehnojení...můj názor...píšeš že hnojíš 3týdně a co zálivka s čistou vodou ? jak často teda zaléváš ? dodržuješ cyklus mokro/sucho ?
jop, zalevam denne. Kytky uz jsou celkem velke a pres den to v te hline vypijou. kvetinac je uplne lehoucky. takze stridam cista voda a hnojky. Kdyz obcas kontroluji hlinu pred zalitim je sucha jak troud. Pripadne uskodim jim kdyz je zaliji v okamziku kdy jim zacnou padat listy k zemi?
nikdy jsem taky neprekrocil davkovani z flasky metropu. TAky kdyz ty napadene listy orvu tak je to hned na dalsich, kdyz je tam necham nejdriv to zabije ty uplne napadene...
Původní příspěvek od ProradnyGrazl
jop, zalevam denne. Kytky uz jsou celkem velke a pres den to v te hline vypijou. kvetinac je uplne lehoucky. takze stridam cista voda a hnojky. Kdyz obcas kontroluji hlinu pred zalitim je sucha jak troud. Pripadne uskodim jim kdyz je zaliji v okamziku kdy jim zacnou padat listy k zemi?
nikdy jsem taky neprekrocil davkovani z flasky metropu. TAky kdyz ty napadene listy orvu tak je to hned na dalsich, kdyz je tam necham nejdriv to zabije ty uplne napadene...
spatny Ec ? Nedostatek dusíku ?, kytkám to dochází postupně jak jdou do květu a přestaneš hnojit růstovym a na konci květu ti vykazujou jasnej deficit dusíku ale to normální...jen tak střílím od boku.
no dusik sem zatim neresil, napadl me fosfor. A fosforu prikladam velkou vahu. Nicmene se mi objevily este takoveto listy. Je to prepaleni hnojek? A jinak rustovyma hnojkama hnojim stale. Prestavam az za tyden dle schematu Metropu.
Ahoj tohle se mi stalo s kytkou Magic Crystal, kterou mám doma za oknem... vypadá to podobně jako to, co se stalo uživateli raymond, tak jsem to zkusil hodit do většího květináče. Napadá vás ještě něco, co bych pro ni mohl udělat? EC a pH neměřím.