Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
for Spsemi: mas nejake skusenosti s African DP x Skunk 1 v outdoore? Od Gypsy seedbanky som dostal 9 semien bonus tejto odrody a planujem ich nechat na outdoorec.
Jo 08 out bude něco,čekám že mi vyjdou tyto modely:
Orange Bud
Skunk#1
California Indica
Blueberry x Chronic
Chronic x Blueberry
G13 x Matanuska ThunderFuck
Blueberry
Power Plant
Belladona
Jamaican Nugget
Tibet
Tibet x Jamaican Nugget
Purple Skunk
Shiva Skunk x Sweet Skunk
Papaya x Tibet
Jack Herer x White Satin
White Widow
Papaya
Tak doufám že to vyjde,jak koukám,tak genetiky je hodně,hups
Too outdoorista:
koukam ze ty se stim moc nepares ....
no ja urcite pojedu Durban poison,Ice,Blueberry a chtel bych skusit papayu.Letos to bude asi vsechno vod Dutch passion pac vod Nirvany je jeden model OK ale druhej stoji za kybl hnojiva
2 Freeloader: Ak chces brat semena od DP tak by som ti odporucil model : Khola - model ktory je velmi dobry do nasich podmienok..tento ro sice dokvita neskoro ale po ine roky som ju vzdy mal do polky oktobra dole. Velmi malo ludi ju pestuje aspon tu na G som ju nevidel okrem mna ,ale tato ratslina ma velmi dobry potencial pre nase podmienky. Ci uz rastovy, velmi dobre sa vetvi...su to male stromceky , Chut je vynikajuca..pre mna tazko opisatelna.
Khola=Kvalita, chut, kvantita.....nadhera
Inac uz som tu cital od vela ludi zle ohlasy na Nirvanu. Ja osobne mam s Nirvanou iba dobre skusenosti..Mal som od nej Cal.ornge bud, Afgani, Hollands hope...atd ale vsetky boli vzdy dobre vyborna klicivost a pomer samice /samec som maval tak 7-8/2-3.
Inac aby som nebol OT tak tu je refresh mojho vyberu na rok 2008:
Původní příspěvek od wasco123 for Spsemi: mas nejake skusenosti s African DP x Skunk 1 v outdoore? Od Gypsy seedbanky som dostal 9 semien bonus tejto odrody a planujem ich nechat na outdoorec.
Ahoj aj ja som odstal ako bonus. Mal som len 2 rastliny a obidve samice. nadherne zdrave kytky. jedna male dost tvrde a NEHORAZNE zasipane aplicky. Druha krasne velke palice.. odporucam.. mal som 11seeds a vela som menil.. no teraz lutujem.. posad to vsetko.. a tes sa na jesen. Jedna sla dole 06.10 a druha pojde 13.10. pridam par fotiek z 06.10... maj sa pekne a klicivost fpoho. este som netestoval
2 Freeloader: Tak ja prave naopak Uz 4 rokom DP od Dutch passion a vzdy aj tento rok som ho mal do zaciatku oktobre skosenehio...a inak nebolo ani tento rok. Uz je aj vysuseny
Letos jedu jednu odrůdu venkoviho skunku (dontknowname ) a pět Sensi Skunku ( bral jsem to z nouze, ale je to dobrej model ... nevíte o něm někdo něco ??? ). Pak tam mam jěště něco, co je ze stejných míst jak ty Sensi, dokonce to i stejně vypadá, ale je to asi o 20 cm vyšší kytka ....
Na příští rok chci sehnat řízky Bílé Vdovy, AK-47, Mazar nebo nějaký takový klasiky. Uvažoval jsem i o tom, že bych si poříidil feminizované semínka (samec i samice) a jednu kytku nechal "oprcnout" na semínka na příští rok.
Já bych chtěl na příští rok zkusit chronica, blue berry a bublegum ale ještě nejsem na 100% rozhodnutej. Ale inkliminoval bych spíše k modelům s kratší, nebo průměrnou dobou qvětu
Ahoj aj ja som odstal ako bonus. Mal som len 2 rastliny a obidve samice. nadherne zdrave kytky. jedna male dost tvrde a NEHORAZNE zasipane aplicky. Druha krasne velke palice.. odporucam.. mal som 11seeds a vela som menil.. no teraz lutujem.. posad to vsetko.. a tes sa na jesen. Jedna sla dole 06.10 a druha pojde 13.10. pridam par fotiek z 06.10... maj sa pekne a klicivost fpoho. este som netestoval
maj sa pekne...
spsemi
Takze stihnu dozriet. OK, a ten bonus ako vyzeral? LEbo mne prislo 10 seeds, s toho jedno rozdrvene, a 4 seeds nedozrete. Takze mam 5 semien zdanlivo zravych a pripravenych na jar.
hmhm.. no mne todsolo v takom normal pytliku s nalepkou african durban poison x skunk #1 by sam the Skunkman a v tom pytliku ich bolo 11! a vsetky krasne zdrave dozrete. A stiha to uplne jednoznacne... pre mna najvydarenejsi tohtorocny out... Snad sa mi sem podari dostat fotky.
majte sa pekne
EDIT: fotky su z telefonu taq nic moc..
a na fotkach je ten druhy spominany,.. velmi nenarastol.. bolo ku*****ky suche leto...
fotky su z 6.10 a 29.9 ... 13.10 ide dole.. ale myslim ze to uz bude umrvovak.. mal som ho dat dole toho 6.10.. no nic