Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od atila
Zdar tak to mám taky,vůbec nevím co s tím,nikdy jsem to neviděl. Čím myslíš že by to mohlo být?Buď něčeho málo,ale spíš něčeho moc.
Zdravim všechny growery.. potřebuji poradit s mými květinami. Holky jsou 14 v květu a hnojky ata organics, jedu podle schema dávkování, bohužel nemám ph a ec metr. Prolevam každý týden čistou vodou a stejně něco v nepořádku...
Původní příspěvek od spachal >Hroznýš: ja bych to misto plisne videl spise na trasnenky, zkontroluj si listy pekne dukladne, abys na slecny nestrikal zbytecne nejake jedovate fungncidy ..
díky za odpověd mužeš mě prosím upřesnit trošku co hledat? na první pohled je vidět bílé tečky místy nekrozní fleky mám hledat něco určitého?
Díky... dusík si myslim také, fosfor si nejsem jist a ph bohuzel nemam jak zkontrolovat, holek mam 13, jen u tech dvou je tento problem, vsechny jedu stejne mychlim roztokem. Kazdopadne jedu proplach, voda ze studny.
pH merak stoji pakatel a voda ze studny moc zivin obsahovat nebude, takze to spise zhorsujes .. Kup si pripadne JIDB, michej podle tabulky, budes mit i vhodne upravene pH.
Zdarec,může někdo poradit prosím..14 dni květu,hnojeno Plagron alga bloom 4ml na 10l+enzymy 1ml na 1l.Je zpomalená,a celá bledne..Ostatní kytky co mám hned vedle v zemi jsou uplně ok.A zalivám je všechny uplně stejně..Diky moc
Původní příspěvek od Karholc Zdarec,může někdo poradit prosím..14 dni květu,hnojeno Plagron alga bloom 4ml na 10l+enzymy 1ml na 1l.Ostatní kytky co mám hned vedle v zemi jsou uplně ok.A zalivám je všechny uplně stejně..Diky moc