Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Co myslite?
Orange bud 51 den kvetu
Dutch passion uvadza 8tyz kvetu..ale vrcholky sa zacali sfarbovat do hneda-tmavo fialova, bojim sa aby to nebola plesen lebo posledne dni som mal vysoku vlkost a aj uz strasne zltnu listy.
Vdaka
To John Indulon...Nebula ma cas kvitnutia 60-65 dni...ja by som este tyzden pockala....
a Shamrock...na tvojej fotke ja nevidim ziadnu pliesen, vyzeraju velmi pekne, mozno mas foto, kde je lepsie vidno tie hnede, ci fialove skvrny ci co to tam mas....
nech vam to rastie...
ahoj,
teprve zacinam, tak si nejsem jisty...
je tohle uz zacinajici kvet a nebo ne? pac jinak to dam radsi na slunicko misto pod zarivkama, aby palicky hezky rostly a zraly
/edit: je hezky, ze tady je tenhle topic s nazvem sem s problematiku sklizeni a nikam jinam! Ale vsadim se, ze kdybych to dal jako novy tema, ze mi aspon nekdo odpovi, dockam se tady vsak odpovedi? dotycnemu patri muj dik vcetne toho, co mi odpovedel pres K...
Schamrock - dole
Minďaa - vyzerá to zrelé, dole (Samozrejme záleží, čo to máš za odrodu.)
Legy - áno, kvitne to. Určite im dopraj radšej slnko ako umelé svetlo, čo používaš. Pomer sily je jednoznačný. Napovedá tomu už len podnázov - aha, tak zase zmena na groweri. Inak tá zmena bola asi už dávnejšie, len som nečakal, že tam tá myšlienka už nie je. Ten podnázov bol niečo ako - "Ohnivou kouly nenahradí sebemenší výbojka...." Alebo tak nejak. Takže to tým myslím. Aspoň v prípade nižšej wattáže. Aby to ale nevyznelo nejako negatívne voči nižším svetlám, stále vidím aj tu na groweri growerov, ktorí dokážu aj pri 250 w vypestovať lepšie šišky ako pri neefektívnom použití silnejších svetiel. Growingu zdar! A exotickým odrodám, ktoré sa v našom klimatickom pásme dajú pestovať iba v indoore, obzvlášť!