Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hermáč to není, je to samec jak vystřelený, kdyby to byl hermáč, tak má vrcholek s chloupky a kuličky na úrovni vyrůstajících listů na patře a sem tam v paličce, ale tohle je jasný samec. A k tomu rozpoznání, pohlaví pokud nezatemňuješ tak kytka nahodí až podle pohlavní dospělosti a třeba když venku týden dva prší a je pod mrakem, tak kytky ukážou pohlaví, ty to neovlivníš a některá kytka pohlaví ukáže dříve, jiná později. Já například všechny kytky označím, z každě udělám řez, ten nechám zakořenit cca 1 týden a přepnu řezy na 12/12 a do 14ti dní mám jasno co která kytka je proberu matky, vyhodím samce a už se nemusím starat zbytečně o samce, kterého nepotřebuju
Peace!
Ahoj, nepletu se, když hádám že to co roste kamarádovi na balkoně, viz . Obrázek je hermafrodit? Má dvě kytky, tudíž co dále dělat? Otrhávat ty koule?
Díky
Původní příspěvek od JohnyŠišák Ahoj, nepletu se, když hádám že to co roste kamarádovi na balkoně, viz . Obrázek je hermafrodit? Má dvě kytky, tudíž co dále dělat? Otrhávat ty koule?
Díky
Přesně tak. U některých hermafroditů vyrůstají jen takhle (celkem dobře) dostupně a jde to uhlídat. Pokud by ten výskyt samčích květů byl větší, měly by se kytky separovat, aby to neodnesla i ta druhá.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
to vypadá na hermafrodita, bud to hlídej a ty koule otrhávej a nebo tu kytku hod přez palubu což je podle mě lepší protože se tomoc dobře ohlídat nedá, ale radši si počkej na názor ostatních na tý fotce to není úplně zjevný
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.