Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jel jsem to loni na vysočině...cca 650m.n.m. a sklizel jsem koncem září.Palice tvrdý jak šutr.Mel jsem to z klonu od mistniho člena.Chuťově to nebylo špatný , ale znam i lepší..co se týče sily tak ji davam 6/10.
I pres ne úplně idealni pocasi na konci kvetu byla sklizena bez plísně.Letos ji zkusim ze semene primo od sweet seeds.
citace:
Původní příspěvek od Pupiset Má někdo zkušenost z Cream mandarine fast version od Sweet Seeds?
Doba sklizně,náchylnost na plísně,síla/chut'?
Původní příspěvek od Pítr90 Zdar, můžu doporučit Northern light od místního člena. Vloni ve skleníku paldy jak ruka od loktu ke konci prstů 😉 a žádná plíseň 😉
indoor mam odzkoušený, ale zajímá mě kdy Ti to dozrálo v tom skleníku?
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Měl to ode mne ve skleníku kamarád, kdy to dozrálo přesně n nevím, ale někdy v půlce října cca. Pálky parádní, opravdu velký, tuhý. Chutná celkem dobře, přesně to nepopíšu, už je to nějakou chvíli, co jsem to kouřil naposled
Piskor1 a keby som tu kalashnikovu dal do neakych večšich kvetinacov ? hollands hope preco neni dobra po večšine čo som pozeral tu na G tak s nou problem nemali..a keby som este miesto hollands posadil dalsi pamir?
Čau, má někdo zkušenosti s S.A.G.E od TH seeds? Stihne dozrát na Jižní Moravě? Konkrétně až na hranicích s rakouskem. Ještě by mě zajímal Super silver haze od jaké seedbanky je nejlepší. Jinak v plánu mám tento rok ještě osvědčený durban poison od DP. Díky