Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no tak taka banalna otazka to nie, to muchy su hmyz tym padom zivocichovia a pri rozklade zivych struktur sa tvori amoniak a ine zluceniny
ktore kytkam ale vobec neprospievaju, ten zakvas som vyhodil a
objednal biobuzz grow
premrzla takze to naredit vodou a dat do mrazaku na den? Jinac sem uvazoval zkombinovat Koninu a slepicince a pridat trochu mleka jak sem tady zahlednul a pak to nechat premrazit tak do vecera a davkovat druhy den......Poradte pls
Je krásná, je sexy, je tak fotogenická a já ji asi miluji...MJ
on mislel premrzla hovna nie cely zakvas, napr po zime su tie hovna premrznute
a skus dat bez mielka, napr : koninu,slepacinu, a koprivy to je dost husty..
JJ ok no ted mam hromadku trosku sussich guvinek od kone tak udelam kiticce nejaky napoj omamny a s tema slepicincama, sem slysel jakoze je to lepsi na KVET tak zas tedkom nevim a koprivy? no pouvazuju o tom a mozna s toho vyjde nejaka bomba jinak diky rastaVK
Takze jinak hodil sem koninu do pet lahve 2lNaplnil sem ji tak do 1/4 ani ne a dolil odstatou vodou dnes sem pridal trochu hliny s zivinami v ktere kiti vyrusta....V pristich dnech mam v planu pridat do teto smesky nasekane koprivy.Pozdeji jeste pridam slepicince:-D tak uvidime co to udela s Marihuankou :-D kdybych udelal neco spatne radeji mi to reknete dikyy Peace!!! a at rostou
Pri aplikácii by som ti poradil najprv slabšiu koncentráciu roztoku. Poriadne to narieď a potom pomaličky zvyšuj znižuj pomer Inač samotné "hnojivko" sa mi zdá dobrá mňamka
Spaiky69 diky.Zacal sem na hovinkach potom pridal tu zeminu v prubehu nastavajiciho tydne doplnim o ty koprivy a pozdeji slepicince jinak zada se kiti se dari dobre je ji 16dni od seminka a chysta se na 3 patro potom pouziju Fim metodu sice sem zasadil poprve a jeste pozde ale snad neco vyroste a kdyz to nebude na koureni tak aspon na okrasu a pristi rok zacnu drive. Stastny lov aji rybolov :-D